FinansWatch

Mere om mennesker

Det danske færgerederi DFDS har fundet sin nye finansdirektør, ansvaret for Egmont Publishings kommende podcastplatform bliver lagt i hænderne på en af magasinhusets nuværende redaktører, Blue Ocean Robotics henter erfaren herre ind i topledelsen - og 32 andre jobskifter. Kan du følge med?

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Accura-partner vil dyrke entreprenørånden på mindre advokatkontor i København

Anja Staugaard Jensen har fået fremtiden på plads, efter hun er trådt ud af partnerkredsen i advokatfirmaet Accura. I et opslag på Linkedin oplyser advokaten, at hun har fundet sammen med Integra Advokater i København, hvorfra hun vil fortsætte sin advokatforretning fra 1. juli 2019. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Ejendomsadvokat hos Kromann Reumert går til Gangsted

Gangsted Advokatfirma har ansat advokat Sisse Riis-Hansen, der kommer fra en stilling som senioradvokat hos Kromann Reumert. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Sirius Advokater henter to partnere og seks medarbejdere i DLA Piper

Kurt Helles Bardeleben og Veronica Wolthers-Petersen forlader DLA Piper til fordel for Sirius Advokater, hvor de indtræder som nye partnere. De får følgeskab af seks betroede medarbejdere. Læs artiklen på AdvokatWatch.

Foto: Lisbeth Hjort
Foto: Lisbeth Hjort

Foto: Lisbeth Hjort

 

Bech-Bruun henter ny partner fra Plesner

Advokatfirmaet Bech-Bruun har været på rov hos et af landets andre store advokatkontorer og forstærker holdet, der beskæftiger sig med skatte- og afgiftsproces, når Jakob Krogsøe tiltræder som partner 1. juli 2019. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Plesner snupper partner fra Bruun & Hjejle

Samme dag, som Plesner måtte tage afsked med én partner, kunne det store advokathus byde velkommen til en anden i form af Søren Lehmann Nielsen, der pr. 1. juli 2019 bliver partner i firmaets afdeling for skatter og afgifter efter 28 år hos Bruun & Hjejle. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Tidligere chef for skatteafdelinger i Accura og Gorrissen Federspiel åbner eget firma

Efter at have stået i spidsen for skatteafdelingerne i advokatfirmaerne Accura og Gorrissen Federspiel i to årtier har advokat Lars Fogh taget afsked med kollegerne i Axel Towers for at springe ud som selvstændig. I juni slog han efter et længere tilløb dørene op for Advokatfirmaet Lars Fogh. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Foto: PR/EDC
Foto: PR/EDC

Foto: PR/EDC

 

Kammeradvokaten kaprer ejendomsadvokat fra Kromann Reumert

Advokatfirmaet Poul Schmidt, bedre kendt som Kammeradvokaten, får tilgang af advokat Morten Dybro, der gennem flere år har beskæftiget sig med fast ejendom hos Kromann Reumert. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

NREP gør dansk "rainmaker" til partner

Nordic Real Estate Partners (NREP) udvider partnerkredsen med dansk profil. Ifølge direktøren for det nordiske ejendomsinvesteringsselskab, Claus Mathisen, har danskeren i sin tid hos NREP været med til at lande og stå for investeringer for omkring én mia. euro, heriblandt opkøb af 10 shoppingcentre. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

EDC's administrerende direktør stopper

Den adm. direktør for Danmarks største mæglerkæde, EDC, stopper. Carsten Rysgaard har valgt at søge nye udfordringer udenfor mæglerbranchen, skriver EDC i en pressemeddelelse. Han skal i stedet være adm. direktør for onlineauktionshuset Lauritz.com. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: Namra Fogh Linnet
Foto: Namra Fogh Linnet
 

Foto: Namra Fogh Linnet

 

Michael Sehested skal stå i spidsen for stort boligsats i Danmark

Den garvede ejendomsveteran Michael Sehested skal stå i spidsen for den internationale erhvervsmægler CBRE’s nye sats på handel med beboelsesejendomme i Danmark. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Solveig Rannje bliver direktør i pensionsselskab - stopper hos Thylander

Velliv øger fokus på ejendomsinvesteringer og styrker området med ansættelsen Solveig Rannje. Det er syv måneder siden, hun tiltrådte som partner og ejendomsdirektør i Thylander Gruppen. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR/Velliv
Foto: PR/Velliv
 

Foto: PR/Velliv

 

Nykredit sender storkundedirektør over i ny stilling

I dag, den 1. juli, begynder Christian Vejling som ny viceregionsdirektør i Nykredit Region Nord- og Midtjylland. Christian Vejling kommer fra et job som storkundedirektør i Nykredit – et job, som han ifølge Linkedin kom til i juni 2018 fra Jyske Bank, hvor han havde været i små 19 år forinden. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Aldi opsiger dansk vicedirektør

Thomas Bang, der særligt før Finn Tangs tid i Aldi Danmark var meget synlig som discountkædens danske ansigt udadtil, skal ikke længere arbejde i kæden. Han har ingen plan for, hvad der nu skal ske, men håber på snart at komme i gang med nyt arbejde. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Finansdirektør har forladt Løgismose Meyers

Uroen i toppen af den kapitalfondsejede Løgismose Meyers-koncern fortsætter med at holde gang i jobudskiftningerne. I efteråret var det Tørk Eskild Furhauge, der måtte forlade den øverste direktørstol for at overlade den til tidligere Irma-chef Jesper Uggerhøj fra nytår, og nu er det så på posten som næstkommanderende, at ejerne og bestyrelsen må været nødsaget til at finde en ny finansdirektør. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: Løgismose Meyers / PR
Foto: Løgismose Meyers / PR

Foto: Løgismose Meyers/PR

 

Københavnsk slagterfamilie gennemfører generationsskifte

Efter 40 år med Peter Lund som leder i den københavnske slagtervirksomhed Slagter Lund, er depechen nu officielt blevet givet videre til næste generation. Fra mandag er det Peters søn Jan Buhl Lund og datter Tina Lund Mouritzen, som sammen med Jans kone Mie Buhl Lund, der har ansvaret for at drive de tre slagterbutikker, en produktionsenhed og lede de omkring 50 medarbejdere. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Direktør i Danmarks største isselskab stopper efter seks år

Den kommercielle direktør i Mejerigaarden Christian Brink stopper i selskabet efter seks år på posten. I stedet har det andet direktionsmedlem Kim Gade Pedersen nu indtaget stillingen som adm. direktør i isselskabet, som har Premier Is og Hjem-Is i porteføljen. Læs artiken på FødevareWatch.

 

Ny direktør træder til i KMC

Den kemiingeniør-uddannede Jesper Burgaard er mandag tiltrådt i sit nye job som adm. direktøri i Kartoffelmelcentralen KMC fra Brande. Tilbage i april blev han offentligt som arvtager til Nicolai Hansen, der allerede sidste år proklamerede, at han i år ville træde tilbage. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Direktør for Nettos butikker i Sverige udpeget

Tidligere chef for marketing og salg hos Coop Butiker og Stormarknader (CBS) Patrik Levin bliver ny adm. direktør for Netto i Sverige. Det sker efter, at Net Sweden pr. 1. juli endeligt har overtaget Coop Butiker og Stormarknader. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: PR Coop Sverige/©Hans Alm
Foto: PR Coop Sverige/©Hans Alm

Foto: PR Coop Sverige/©Hans Alm

 

Robotselskab hyrer dreven ekspert til topledelsen

Blue Ocean Robotics, der producerer robotter, har hentet Carl Erik Skjølstrup ind som produktionsdirektør. Med erfaring i baghånden fra selskaber som Vestas, LEGO, Newtec og senest Blue Workforce, indleder Skjølstrup nu en ny del af karrieren i et af Odenses successelskaber. Læs artiklen på ITWatch.

 

Vækstfonden har udpeget ny direktør

Det bliver Rolf Kjærgaard, der fremover skal sidde for bordenden i Vækstfonden. Rolf Kjærgaard overtager rollen som adm. direktør efter Christian Motzfeldt, der har siddet på posten i 18 år. Den nye direktør har i de seneste fire år været investeringsdirektør i Vækstfonden, hvor han samlet har været ansat i 17 år. Læs artiklen på ITWatch.

 

Dataselskab henter salgschef fra Ericsson

52-årige Frank K. Nielsen er ny salgschef i data- og analysehuset Geomatic. Den nye salgschef kommer fra en stilling i Ericsson, hvor han har arbejdet de seneste 11 år og blandt andet stået i spidsen for salgsledelsen. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: Geomatic/PR
Foto: Geomatic/PR
 

Foto: Geomatic/PR

 

TDC-chef skifter til Norlys

Det nye fiberselskab Norlys har hentet en af TDC´s meget erfarne chefer ombord. Der er tale om Sune Holm, der starter i Norlys 1 august med ansvaret for blandt andet digitalisering. Læs artiklen på ITWatch.

 

Yousee henter ny chef for marketing hos DSB

Yousee, der leverer bredbånd, tv og telefoni og er landets største tv-distributør, har ansat Maria Gry Henriksen som ny chef for selskabets marketing med titel af CMO. Den nye marketingchef kommer fra et job som Vice President Marketing hos DSB. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Tine Johansen bliver ny formand for DJ – "rigtig ked af" Lars Werges afgang'

Tine Johansen, hidtidig viceformand i Dansk Journalistforbund, bliver ny formand for forbundet, efter at Lars Werge søndag middag trak sig fra posten. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: Benita Marcussen
Foto: Benita Marcussen

Foto: Benita Marcussen

 

Egmont Publishing finder redaktør til podcast-satsning i egne rækker

Mette Hovmand-Stilling, der er chefredaktør på Egmont Publishings magasin Vores Børn, får udvidet hylden med redaktørkasketter og skal også stå i spidsen for den nye podcastsatsning Talk Town.  Læs artiklen på MediaWatch.

 

TV 2 News henter nyhedsredaktør fra A4 Medier

TV 2 News ansætter Henny Christensen som nyhedsredaktør. Hun kommer fra et job som redaktionschef i A4 Nu, som er en del af A4 Medier. Inden da var hun pressechef i Landbrug & Fødevarer i et år indtil januar 2017. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Radio24syv-vært vender tilbage til DR

Journalist Iben Maria Zeuthen skifter til DR P1 fra Radio24syv, hvor hun bl.a. er vært på programmet "Det næste kapitel". Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: Anders Rye Skjoldjensen
Foto: Anders Rye Skjoldjensen
 

Foto: Anders Rye Skjoldjensen

 

Stifter af kendismedie bliver souschef på Ekstra Bladet

Fra 1. august skal Jeanet Rosenkjær Horstmann stå for den daglige drift af Ekstra Bladet Flash som souchef på avisen. Ansættelsen sker, efter hun i begyndelsen af året sagde ufrivlligt farvel til Egmont Publishing, hvor hun var ansat som digital chef og chefredaktør på Realityportalen, som hun stiftede i 2012. Læs artiklen på MediaWatch.

 

DR henter redaktionschef hos Nordisk Film TV

Helle Sønderby tiltræder fra 1. september stillingen som redaktionschef for "kultur og samfund tv" under DR's afdeling for kultur, børn og unge. Helle Sønderby har tidligere været ansat i DR i 12 år frem til 2014, hvor hun bl.a. havde titel af nyhedschef på DR1. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Dansker starter i ny toppost i svensk vækstvirksomhed: "En gammel drøm"

Medicinalselskabet Karo Pharma, der holder til i Stockholm, skifter adm. direktør, når danske Christoffer Lorenzen i dag tiltræder i virksomheden. Lorenzen har en lang karriere bag sig med toneangivende stillinger i blandt andet Lundbeck og senest enzymgiganten Chr. Hansen, hvor han indtil for nyligt sad med ansvar for selskabets største forretningsområde, Food Cultures & Enzymes, der står for mere end halvdelen af selskabets samlede omsætning. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: Ritzau Scanpix/Niels Hougaard
Foto: Ritzau Scanpix/Niels Hougaard
 

Foto: Ritzau Scanpix/Niels Hougaard

 

Ferrings eneste danske koncerndirektør træder tilbage

Ferrings øverste topledelse bliver fremover uden dansk islæt, da Lars Peter Brunse, hidtidig produktionsdirektør for Ferring, træder tilbage fra sin stilling med øjeblikkelig virkning. Læs artiklen på MedWatch.

 

Erhvervspolitisk chef skal sidde i Folketinget: Nu er afløseren på plads

Henrik Aarestrup rykker et skridt op ad rangstigen, når han i dag skifter titlen som erhvervspolitisk chefkonsulent i Dansk Metal ud med erhvervspolitisk chef samme sted. Læs artiklen på PolicyWatch.

 

Mette Frederiksen opretter nyt politisk sekretariat

Statsminister Mette Frederiksen (S) ansætter nu en række af Socialdemokratiets topfolk i et nyt politisk sekretariat i Statsministeriet. Socialdemokratiets hidtidige stabschef Martin Rossen bliver chef for sekretariatet, og han bliver samtidig fast medlem af regeringens magtfulde Koordinationsudvalg og Økonomiudvalg. Sekretariatet kommer også til at bestå af Martin Justesen og Sara Vad Sørensen, der begge ligeledes kommer fra topposter i Socialdemokratiet. Læs artiklen på PolicyWatch.

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
 

Foto: Jens Dresling

 

DFDS henter ny finansdirektør fra Nilfisk

Det danske færgerederi DFDS har nu fundet en permanent løsning til den ledige post som finansdirektør. Valget er faldet på Karina Deacon, som i dag er CFO hos rengøringskoncernen Nilfisk. Hun starter dog først i jobbet som finansdirektør hos DFDS 1. januar 2020. Indtil da vil hun fortsætte i sin nuværende stilling. Læs artiklen på ShippingWatch.

 

Dansker bliver ny bunkerchef i Hapag-Lloyd

Det store tyske containerrederi Hapag-Lloyd har ansat en dansker som sin næste bunkerchef. Fra 1. august starter Jan Christensen som øverste ansvarlig for indkøb af brændstof til rederiets cirka 235 containerskibe. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: Bomin
Foto: Bomin
 

Foto: Bomin

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs