FinansWatch

Mere om mennesker

Dansk Erhverv ansætter endnu en direktør til organisationen, intern profil overtager posten som adm. direktør i Microsoft Danmark, det almene boligselskab DAB får en ny mand i front - og 17 andre jobskifter. Kan du følge med?

Jakob Ullegård, kommende direktør i Dansk Erhverv | Foto: Danish Shipping

PFA hyrer tegnestuechef og arkitekt til at udvikle ejendomsprojekter

45-årige Morten Mygind, der er uddannet både arkitekt og byggeøkonom, er blevet ansat i PFA Ejendomme som development manager. Han kommer fra et job som tegnestuechef i Friis & Moltke Architects. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Alment boligselskab hyrer kommunaldirektør som topchef

Dansk Almennyttigt Boligselskab, DAB har fundet en ny adm. direktør, og det bliver Ole Jacobsen, kommunaldirektør i Frederikssund Kommune, der overtager stillingen efter Niels Olsen. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: Frederikssund Kommune
Foto: Frederikssund Kommune

Foto: Frederikssund Kommune

 

Danica hyrer Patrizia-profil til ejendomme

Danica Pension ansætter Jakob Kær Nielsen som ansvarlig for selskabets udenlandske ejendomsportefølje og øger dermed fokus på udenlandske ejendomme. Jakob Kær Nielsen kommer fra en stilling med titel af associate director hos Patrizia Multi Managers- Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Domea udpeger direktør for byggeri som led i ny strategi

Byggechef i den almene boligadministrator Domea.dk Charlotte Nørbak gøres til direktør for byggeri og byudvikling. Årsagen til udnævnelsen er stigende byggeaktivitet i den almene sektor. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: Presse
Foto: Presse

Foto: PR

 

Datacentral degraderer direktør og henter ny topchef fra mediehus

Datacentralen Bankdata, som blandt andet er ejet af Jyske Bank og Sydbank, får ny topchef. Det bliver Esben Kolind Laustrup, som fremover skal lede datacentralen, som udvikler it til en række af landets banker. Han kommer fra en stilling som direktør for Jyllands-Posten og JP/Politikens Erhvervsmedier. Læd artiklen på FinansWatch.

 

Pressechef stopper i Danske Bank

Danske Banks pressechef Kenni Leth stopper. Han har fået nyt job i Københavns Lufthavne. Læs artiklen på FinansWatch. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Carlsbergs kommercielle direktør stopper

Carlsbergs kommercielle koncerndirektør, Jessica Spence, har besluttet sig for at forlade sin stilling i koncernen, da hun skal være direktør i Beam Suntory og flytter til USA. Jessica Spence forlader Carlsberg den 30. september efter syv år som ansat i den danske bryggerikoncern. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: Stine Bidstrup
Foto: Stine Bidstrup

Foto: Stine Bidstrup

 

Coop må sige farvel til fooddirektør

Lige under koncernledelsen i Coop Danmark har detailkoncernens direktør for food og nearfood, Michael Christensen forladt sin stilling. Michael Christensen har siddet i jobbet siden september 2016, og ifølge FødevareWatchs oplysninger forlader han Coop i det, der kaldes en gensidig aftale. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Spar får ny salgs- og marketingdirektør

Kædedirektør Richo Boss og kollegerne i de to købmændskæder Spar & Min Købmand får i fremtiden selskab af en ny salgs- og marketingdirektør i form af Kim Scheuer Nielsen. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: PR/Dagrofa
Foto: PR/Dagrofa

Foto: PR/Dagrofa

 

Tidligere Løgismose-topchef ny direktør i fusioneret Naturfrisk-koncern

I halen på markante investeringer og udvidelse af blandt andet produktionen lægger ejerne af Ørbæk, Naturfrisk og Nyborg Destilleri, Niels og Nicolai Rømer, nu sine enheder sammen i en fusion, der får tidligere Løgismose-topchef Tørk Eskild Furhauge som øverste direktør. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Microsoft Danmark får ny adm. direktør

Nana Bule bliver ny adm. direktør i Microsoft Danmark. Hun har hidtil været kombineret COO og CMO og tiltræder den nye stilling 1. juli. Det sker i forbindelse med en rokade, hvor den hidtidige kvinde på posten – Marianne Dahl – forfremmes til vice president i Microsoft Vesteuropa. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR/Microsoft
Foto: PR/Microsoft

Foto: PR/Microsoft

 

TDC henter chef hos Nets

TDC har ansat Christian Friis som ny vice president for commercial steering i datterselskabet Netco, der står for TDC's infrastruktur. Han kommer fra en stilling som senior director hos Nets. Læs artiklen på ITWatch.

 

Microsoft Danmark henter ny direktør hos Nets

Anne Marie Kindberg erstatter Nana Bule som drifts- og marketingsdirektør hos Microsoft Danmark. Hun har hidtil været senior vice president for afdelingen Commercial Management i Nets. Læs artiklen på ITWatch.

 

Cisco sætter navn på ny direktør i Danmark efter et halvt års intensiv test

Carsten Videcrantz er en lettet og glad mand. Siden januar har han været konstitueret adm. direktør i Cisco Danmark, men i dag er han blevet officielt udnævnt til øverste leder af den danske Cisco-forretning. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR/Cisco
Foto: PR/Cisco

Foto: PR/Cisco

 

Ny direktør for Carat skal fokusere på tech-kunder

1. juni var der direktørskifte i mediebureauet Carat. Ny direktør er Morten Reiman Jensen, der kommer fra en stililng som direktør for det digitale bureau Amplifi, der ligesom Carat er en del af bureaugruppen Dentsu. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Redaktionel udviklingsdirektør på Børsen stopper

Louise Stenbjerre, der de seneste to år har været en del af Dagbladet Børsens direktion, forlader posten som redaktionel udviklingsdirektør. Hun oplyser, at hun selv har sagt op for at "forfølge drømmen om at blive kvinde i eget hus med indhold som omdrejningspunkt". Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: Asger Mortensen
Foto: Asger Mortensen

Foto: Asger Mortensen

 

Chefredaktør på Journalisten stopper - forhold til forbundet er blevet "slidt"

Øjvind Hesselager fratræder stillingen som ansv. chefredaktør for fagbladet Journalisten. Fratrædelsen sker efter aftale med hovedbestyrelsen i forbundet og skyldes ifølge forbundets formand, Lars Werge, den journalistiske linje, Øjvind Hesselager har lagt for fagbladet. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Nystiftet børsbejler henter tidligere Leo-direktør til toppost

Det bliver den tidligere Leo Pharma-direktør og næstformand i Lif Jesper Nørregaard, der fra 1. august får til opgave at styre det nystiftede selskab Danish Medtech frem mod en børsnotering. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: DSI/PR
Foto: DSI/PR

Foto: PR/DSI

 

Dansk Erhverv gafler igen igen ny direktør: Den nye chef har fortid hos rederierne og Venstre

Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv, er mere end almindelig rundhåndet med at dele direktørtitler ud for tiden, og nu bliver der føjet endnu en chef til gruppen hos erhvervsorganisationen. Denne gang er det Jakob Ullegård, der kan sætte sig i en af direktørstolene hos Dansk Erhverv. Jakob Ullegård er ikke ny i hverken politik eller lobbyverdenen. Han har tidligere bl.a. arbejdet i sekretariatet hos Venstre på Christiansborg, som public affairs chef hos Landbrug & Fødevarer samt som særlig rådgiver for tidligere forsvarsminister Gitte Lillelund Bech (V). Læs artiklen på PolicyWatch.

 

Direktør for tænketank stopper med øjeblikkelig virkning

Efter fem år i spidsen for Tænketanken Europa skal Bjarke Møller nu se sig om efter noget andet at lave. Han stopper således med øjeblikkelig virkning som direktør i tænketanken, som han har været chef for, siden den blev etableret af CO-industri og Dansk Industri i 2014. Læs artiklen på PolicyWatch.

Foto: PR-foto: Danske Rederier
Foto: PR-foto: Danske Rederier

Foto: PR/Danske Rederier

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs