FinansWatch

Mere om mennesker

Nyhandlet serviceleverandør henter topchef med baggrund i blandt andet LM Wind Power og Suzlo, kendt skikkelse i shippingbranchen skal stå i spidsen for Navig8's kemikalietankrederi, efter sommerferien sætter TV 2 et nyt dagligt talkshow ind i sendefladen - og 12 andre jobskifter. Kan du følge med?

Foto: NorSea Wind

BDO henter ny chef for M&A

BDO ansætter Henrik Mølgaard som ny chef for sin M&A-afdeling. 51-årige Henrik Mølgaard, der er tiltrådt 1. juni, kommer fra en direktørstilling i Nilfisk-koncernen og har mange års erfaring fra både den finansielle sektor og industrien. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

AP Pension henter ny projektchef fra Deas

38-årige Michala Velin bliver ny projektchef for AP Pension. Hun kommer fra Deas, hvor hun har arbejdet siden 2011. læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Dansk Blackstone-partner får ny topchef

Hidtidig investeringschef i ejendomsforvalteren 360 North Lars Pærregaard ryger helt til tops i virksomheden som adm. direktør. Lars Pærregaard har tidligere været investeringschef hos SG Nordic samt været advokat hos Maqs, Plesner. Han fik sin beskikkelse i 2006. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Politiken finder ny kommerciel direktør i egne rækker

Det bliver en kandidat fra egne rækker, der tager over som kommerciel direktør for Politiken. Ny på posten er Astrid Jørgensen, der siden 2017 har haft ansvaret for Politikens abonnementssalg og marketingaktiviteter. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Merck Danmark skifter topchef efter kun 7 måneder

Kun knap syv måneder blev det til for den nu forhenværende topchef, Tiina Puhakka, der trådte til som topchef i det danske hovedkvarter i november 2018. I hendes sted er per 1. første juni trådt Enrique Álvarez, der kommer fra Mercks egne rækker. Læs artiklen på MedWatch.

 

Fusion blandt høregiganter sender bestyrelsesmedlem ud i kulden

Forårets kæmpebryllup mellem det privatejede danske høreapparatselskab Widex og tyske Sivantos har udløst et større puslespil på bestyrelsesniveau, hvor brikkerne i disse dage er ved at falde på plads. Ud træder således Lars Frederiksen, der blev valgt ind som ekstern medlem i marts 2013, og som efter godt seks år i det gode selskab, nu er blevet bedt at sige farvel og tak. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: PR, Widex A/S
Foto: PR, Widex A/S

Foto: PR/Widex A/S

 

Vestjysk vindselskab chartrer ny chef

Norsea Wind har fået sin nye topchef på plads. Efter at den tidligere direktør, Dennis Jul Pedersen, efter mindre end to år på posten i foråret gik til stillingen som Esbjerg Havn, har den vestjyske servicevirksomhed ansat Anders Peter Pedersen som permanent afløser. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Tidligere pensionsdirektør forlader Danicas bestyrelse

Tidligere pensionsdirektør Per Klitgaard indtræder nu i Thylander Gruppens bestyrelse, oplyser ejendomsselskabet, der tirsdag har haft afholdt en ekstraordinær generalforsamling. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Erfaren forretningsudvikler fra Lån & Spar til fintech-firma

Fintech-firmaet Festina Finance har hentet en erfaren forretningsudvikler ind fra en af firmaets kunder, Lån & Spar Bank. Det drejer sig om Lene Goldbæk, der har en omfattende bankerfaring og derudover erfaring med forretningsudvikling og it-systemer. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Schneider Electric har fået ny dansk topchef

Ind kommer Thomas Träger der afløser Helene Egebøl. Skiftet er sket fra 1. juni. Han får ansvaret for både den nordiske og baltiske region samt for Danmark og tiltræder derfor som det, selskabet kalder en Zone President for Schneider Electric i Norden og Baltikum og som adm. direktør for Schneider Electric i Danmark. Læs artiklen på ITWatch.

 

KMD mister direktør til Dansk Erhverv

KMD-direktør Betina Hagerup skifter til en stilling i Dansk Erhverv. Hun får ansvar for at lede indsatsen inden for erhvervsorganisationens markedsområder. Dermed vinker hun farvel til stillingen som direktør for strategi, teknologi og kommunikation i KMD, som hun har bestredet siden november 2017. Læs artiklen på ITWatch.

 

TV 2 henter populære DR-værter til nyt talkshow

TV 2 lancerer 19. august et nyt dagligt talkshow med to roterende værtspar – Natasja Crone og Abdel Aziz Mahmoud samt Petra Nagel og Jes Dorph-Petersen. Både Abdel Aziz Mahmoud og Petra Nagel er hentet fra DR. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: Ulrik Jantzen / TV 2
Foto: Ulrik Jantzen / TV 2

Foto: Ulrik Jantzen/TV 2

 

Viaplay får ny nordisk marketingchef

Efter tre et halvt år slipper NENT's marketing- og kommunikationschef, Dorte Tandrup, de danske tøjler og bliver en del af den nordiske ledelse af Viaplay med titel af VP Nordic Sales & Marketing. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Tidligere partisekretær for Socialdemokratiet bliver direktør for naturlobby

Lars Midtiby skifter stillingen som direktør for Danske Handicaporganisationer ud med posten som direktør i Danmarks Naturfredningsforening. Læs artiklen på PolicyWatch.

 

Jens Grønning bliver ny topchef i Navig8 Chemical Tankers

Danske Jens Grønning er en kendt skikkelse i shippingbranchen, hvor han er medejer af rådgivningsselskabet Otto Danielsen og tidligere stod i spidsen for Team Tankers. Han har været en del af bestyrelsen i Navig8 Chemical Tankers siden januar 2019, men træder nu ind som CEO i den daglige ledelse. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: PR

 

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs