FinansWatch

Mere om mennesker

DFDS' skifter ud på topposten i logistikforretningen, den norske entreprenørkoncern Veidekke ansætter Jimmy Bengtsson som ny koncernchef, medstifter af Nordiske Medier forlader posten som adm. direktør - og syv andre jobskifter. Er du ajour?

Foto: DFDS

Hoffmann-ejer får ny topchef

Den norske entreprenørkoncern Veidekke, der ejer danske Hoffmann, ansætter Jimmy Bengtsson som ny koncernchef. Han kommer fra en stilling internt i koncernen som både executive vice president med ansvar for Veidekkes svenske byggeforretning og svensk landechef gennem ca. tre år. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

ABG hyrer ny analysechef fra Danske Markets

Valget er faldet på Morten Raunholt Eismark, der kommer fra en stilling hos Danske Markets og tidligere har arbejdet med investor relations hos smykkeselskabet Pandora. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Danske Bank henter prisvindende analytiker ind fra London

Danske Bank har hyret Alexandre Antonov, der kommer til fra britiske Standard Chartered, og som får titel af chefanalytiker. Antonov bliver placeret på hovedkontoret i København i bankens afdeling for ny teknologi, skriver mediet med en henvisning til en talsperson i banken. Læs artiklen på FinansWatch.

 

TDC henter ny underdirektør fra fiberselskab

Henrik Leu Christiansen er ny underdirektør i TDC's infrastrukturselskab Netco. Han kommer fra en stilling som direktør i Eniig Fibernet, hvor han har haft sin gang de sidste 14 år. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR/TDC
Foto: PR/TDC

Foto: PR/TDC

 

Digital direktør hos Egmont Publishing skifter til Nordiske Medier

Jesper Hansen, digital direktør hos Egmont Publishing, bliver ny adm. direktør for Nordiske Medier. På direktørposten hos Nordiske Medier overtager Jesper Hansen depechen fra Morten Petersen. Hansen tiltræder sit nye job den 1. juni. Læs artiklen på MediaWatch.

 

DFDS rykker rundt i ledelsen

Niklas Andersson, DFDS' nuværende Head of Nordic og Continent, overtager fra 1. september topposten i logistikdivisionen efter Eddie Green. Eddie Green flytter i den forbindelse tilbage til Storbritannien, hvor han får ansvar for DFDS' voksende forretning for logistikaktiviteter med kølevarer. Læs artiklen på ShippingWatch.

 

Frederikshavn-værft henter ny topchef fra Blue Water

Efter flere års tilløb og investeringer på omkring 100 mio. dollars er Modern American Recycling Services (M.A.R.S) om få måneder klar til at slå dørene op til sit nye ophugningsværft i Frederikshavns Havn. Tilladelserne er i hus, faciliteterne er næsten klar – og nu er topchefen også fundet. Valget af faldet på danskeren Kim Thygesen, som bliver hentet fra logistikselskabet Blue Water Shipping, hvor han i flere år har stået i spidsen for Blue Water Lindø. Læs artilklen på ShippingWatch.

 

Foto: PR

Mere fra FinansWatch

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs