FinansWatch

Mere om mennesker

Sparekassen Vendsyssel bruger komikers tab til at lokke kunder til, adm. direktør i Tryghedsgruppen stopper efter uenighed med bestyrelsen, Egmont-bureau rekrutterer serieiværksætter og Stofa-chef til bestyrelse - og 12 andre jobskifter. Kan du følge med?

Morten Strunge | Foto: Ritzau Scanpix/Mathias Løvgreen Bojesen

Kammeradvokaten skifter ud i toppen: Ny managing partner næste år

1. marts 2020 begynder Jens Bødtcher-Hansen som ny managing partner hos Kammeradvokaten. Jens Bødtcher-Hansen er i dag leder for faggruppen "Udbud, transaktioner, EU og Markedsret," og Kammeradvokatens nuværende managing partner, Tomas Ilsøe Andersen, overtager denne post. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Danske Bank mister højtstående chef i afdeling for storkunder

Marianne Bergmann Røren, driftsdirektør for Danske Banks Corporates & Institutions-afdeling, forlader banken. Hun skal nu være ny adm. direktør i det norske entreprenørselskab Mesta, der er ejet af den norske stat. Læs artilen på FinansWatch.

 

Sparekasse hyrer kendis med investeringsderoute til at kapre nye kunder

Da IT Factory for mere end ti år siden krakkede, tabte Finn Nørbygaard, komikeren der blandt andet er kendt fra Jydekompagniet-filmene, et stort millionbeløb via sin investering i selskabet. Det afsæt bruger komikeren i en ny reklamekampagne for Sparekassen Vendsyssel, hvor han blandt andet fortæller om vigtigheden af risikospredning, når man investerer. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

 

Danske Bank udpeger chef til stor anti-hvidvask-enhed i Aalborg

Direktøren for Danske Bank i Frederikshavn, Per Højsgaard, rykker ind som chef for den nye enhed i Aalborg, som banken er i gang med at opbygge med det specifikke formål at bekæmpe økonomisk kriminalitet. Han har været filialdirektør i Danske Bank i Frederikshavn de seneste seks år, men har næsten 40 år bag sig i banken. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Sammenligningsportal får ny direktør

Prisportalen Samlino, der sammenligner priser på en række forskellige ting, herunder lån og forsikringer, har fået ny adm. direktør i Erik Kofoed. Erik Kofoed kommer fra en stilling i TDC Erhverv og har også tidligere arbejdet i det store rådgivningsfirma Boston Consulting Group. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Fynske Bank henter filialdirektør fra Arbejdernes Landsbank

Fynske Bank har som ny direktør i filialen i Nyborg ansat en bankkvinde med godt kendskab til de lokale kunder. Der er tale om 34-årige Mette Westesen, der tidligere har arbejdet i de lokale filialer af Nordea og Arbejdernes Landsbank. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Efter få måneder på posten: Chef for Tryg-ejer stopper efter uenighed med bestyrelsen

Tilbage i januar i år overtog Mads Lebech, der blandt andet er tidligere konservativ borgmester på Frederiksberg, posten som adm. direktør i Tryghedsgruppen. Men det blev til en kort fornøjelse, eftersom Mads Lebech nu forlader selskabet som følge af uenighed med bestyrelsen. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Dragsbæk-chef bliver ny formand i Naturli Foods

Dragsbæks adm. direktør Christian Munk bliver bestyrelsesformand i Naturli Foods A/S. Her tager han over fra Mogens Nielsen, der sidder i Dragsbæks bestyrelse. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Espresso House finder ny direktør i Danmark

En ny skikkelse stiller sig ved roret i den danske del af kaffekæden Espresso House, der har været på udkig efter en ny direktør i de seneste måneder. Nu overtager Claus Purup Skovfoged efter Nickolas Krabbe Bjerg, som forlod jobbet tidligere på året for at blive adm. direktør i hotelkæden Brøchner Hotels. Claus Purup Skovfoged kommer fra en stilling som kommerciel direktør i færgeselskabet Fjord Line. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: PR.
Foto: PR.

Foto: PR

 

Sentia Danmark skifter igen topchef

Sentia Danmark har igen skiftet topchef. Af personlige årsager har direktøren for Sentia Danmark, Peter Michael Nielsen, valgt at fratræde sin stilling, som han overtog fra Jakob Norup tilbage i november sidste år. Læs artiklen på ITWatch.

 

Milestone henter ny direktør hos TV2

Tom Bjerre er ny vicepresident for Research & Development hos Milestone Systems. I den rolle får han ansvaret for at sætte fart under det danske it-selskabs innovation. Han kommer fra en stilling som CIO hos TV2 og har tidligere været ansvarlig for Saxo Banks globale it-infrastruktur, applikationsinfrastruktur og it-services. Læs artiklen på ITWatch.

 

Xee henter vært fra Discovery til Premier League-dækning

Tv- og streamingkanalen Xee, som Yousee og Fox står bag, har fra den kommende sæson en del af rettighederne til engelske Premier League. Nu er der sat navn på værten for kanalens dækning, som bliver Signe Vadgaard. Den nye vært har senest været vært på Discovery Networks' fodbolddækning. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark
Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark

Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark

 

Serieiværksætter og Stofa-chef tager plads i Egmont-bureaus bestyrelse

Marketingbureauet S360, som Egmont Publishing investerede i tilbage i 2017, udvider bestyrelsen. Nye i bestyrelsen er Morten Strunge, der bl.a. var med til at stifte teleselskaberne Onfone og Plenti, bogtjenesten Mofibo og senest podcastplatformen Podimo, sammen med Sube Nabe Frederiksen, adm. direktør for Stofa. Derudover er Erik Norberg, der er direktør for forretningsbenet marketing services hos Egmont Publishing, blevet medlem af bestyrelsen. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Splay One får ny dansk landechef

Splay One, der beskæftiger sig med branded content og er en det af NENT Studios, skifter ud på posten som country manager i Danmark. Ny på posten bliver Jacob Gallaus, der har arbejdet hos Splay siden 2014. Han er i dag kommerciel chef hos Splay One i Danmark. Han afløser Adrian Langer, der ligeledes har været en del af Splay siden 2014. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Fyreseddel udløser formandsskifte i Medicoindustrien

Fredagens pludselige fyring af topchefen i Ambu, Lars Marcher, får ikke kun konsekvenser for Lars Marcher selv og Ambu. Også i brancheorganisationen Medicoindustrien, giver Lars Marchers exit anledning til rokade og nyvalg. Læs artiklen på MedWatch.

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs