FinansWatch

Mere om mennesker

Dansk risikochef i Nordens største bank stopper, tidligere chef for Nasdaq Copenhagen stryger helt til tops, forskningscenter for grøn omstilling udpeger ny direktør - og ni andre jobskifter. Missede du nogle? 

Julie Galbo, snart forhenværende leder af Group Business Risk Management og medlem af Nordeas koncernledelse | Foto: Niels Hougaard

Odense Kommune finder ny ejendomschef i Sønderborg

49-årige Henrik Littau-Jensen bliver ny afdelingschef for Drift og Anlæg i By- og Kulturforvaltningen for Odense Kommune. Han bliver derved chef for kommunens ejendomme, parker og veje, anlægsopgaver, grønne områder med mere. Henrik Littau-Jensen tiltræder til juni og kommer fra en stilling som drift- og anlægschef i Sønderborg Kommune. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Formuepleje skifter ejendomsdirektør: Vi er både kræsne og konservative

For under et år siden ansatte Formuepleje Bettina Movang som ejendomsinvesteringschef. Nu gør kapitalforvalteren hende til ejendomsdirektør. Hun tager over for Lars-Erik Larsen, som har været ejendomsdirektør i selskabet siden 2017, da Formuepleje gik ind i ejendomsinvesteringer. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Forskningscenter henter ny direktør i Vestas

Søren Skov Bording er udpeget som ny direktør i Center Danmark, et forskningscenter for grøn omstilling og etableret som et samarbejde mellem energiselskabet Ewii, Energinet, Thorsen Invest og de fire universiteter, Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Aalborg Universitet, Syddansk Universitet og Aarhus Universitet. Søren Skov Bording, 39, kommer fra en stilling som Loads & Control director i Vestas. Læs artiklen på EnergiWatch.

Foto: PR

 

Tidligere erhvervsminister henter Nykredit-profil

Nykredits cheføkonom Tore Stramer skifter til september sin stilling i realkreditkoncernen ud med et lignende job i Dansk Erhverv. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Dansk risikochef stopper i Nordea

Julie Galbo, leder af Group Business Risk Management og medlem af Nordeas koncernledelse, stopper. Galbo stopper med udgangen af maj 2019 og udtræder af koncernledelsen med øjeblikkelig virkning, lyder det. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Dansker bliver ny chef for Nasdaq i hele Europa

Den amerikanske børsvirksomhed, der i forvejen ejer fondsbørsen i København samt en række andre børser i Norden og Baltikum, har udnævnt Bjørn Sibbern som ny topchef for alle de europæiske aktiviteter i Nasdaq-koncernen. Bjørn Sibbern bliver samtidig den øverste ansvarlige for børserne i Norden og Baltikum. Senest har Bjørn Sibbern haft titlen som Head of Global Information Services, der er Nasdaq næststørste forretningsområde efter den egentlige drift af børsvirksomheder. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: Nasdaq OMX
Foto: Nasdaq OMX

Foto: PR/Nasdaq OMX

 

Kreativ udviklingschef stopper efter 14 år i Danske Bank

Danske Wealth Mangement henter sin nye chef for Business Development internt. Det bliver tyskeren Michael Drexelius, som afløser Simon Haldrup, der efter 14 år i banken har valgt at søge nye udfordringer. Læs artiklen på FinansWatch.

 

TDC Erhverv mister strategichef til sammenligningstjeneste

Prissammenligningstjenesten Samlino.dk har ansat Erik Kofoed som ny adm. direktør. Han kommer fra en stilling som strategichef hos TDC Erhverv, formelt set Head of Strategy & Transformation, og inden da var han ansat i konsulenthuset Bostn Consulting Group. Læs artiklen på ITWatch.

 

Tidligere Nordisk Film TV-direktør stifter nyt produktionsselskab

Laud People er navnet på et nyt produktionsselskab, som Lau Rabjerg-Eriksen, tidligere adm. direktør for Nordisk Film TV, står bag. Lau Rabjerg-Eriksen ejer selskabet, som han også er direktør for. læs artiklen på MediaWatch.

Foto: PR

 

Tidligere DR-vært rykker til podcastplatformen Podimo

Selskabet Podimo, der vil opdyrke podcastmarkedet i ind- og udland, sætter mere af holdet og henter tidligere DR-vært Thomas Skov til som underholdningschef. Thomas Skov er tidligere radio- og tv-vært i DR, hvor han var 10 år, inden han for små to år siden blev selvstændig. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Chefredaktør på TV 2 Øst opsiger sin stilling

Jesper Friis, 58, stopper som chefredaktør og nyhedschef på TV 2 Øst, efter han mandag har opsagt sin stilling i huset. Han har siden maj 2015 været en del af TV 2 Østs ledelse, hvor han kom til fra en stilling som souschef på Politiken.dk. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Det danske offshoreselskab A1 Partners får ny direktør

Offshoreselskabet A1 Partners, der det seneste år har opbygget en flåde af offshoreskibe, har skiftet ud på direktørposten. Det sker efter, at Tom Østerlund Nielsen per. 2. maj er stoppet med øjeblikkelig virkning som adm. direktør for koncernens selskaber, der omfatter A1 Partners og A1 Offshore Solutions. Læs artiklen på ShippingWatch.

 

 

Mere fra FinansWatch

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs