FinansWatch

Mere om mennesker

Kommerciel direktør på Politiken bliver adm. direktør for internetboghandlen Saxo, behov for ny ledelsesprofil får Dansk Flygtningehjælp til at fyre generalsekretær, Conferize skifter ledelse og strategi - og otte andre jobskifter. Missede du nogle?

Natasha Brandt, kommende adm. direktør for Saxo.com | Foto: Thomas Borberg/PR/Politiken

Colliers-mægler gennem 20 år skifter til entreprenør

Direktør og partner hos erhvervsmægleren Colliers, Johan Gottschalck, er pr. 1. august ansat som projektdirektør hos entreprenørkoncernen KPC. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Erfarne branchefolk etablerer ny projektudbyder

Phelix er en ny investeringsvirksomhed, der er oprettet af folk med erfaring fra ejendomsbranchen. Folkene bag er Jesper Larsen og Hasse Larsen fra Property Partners og Carsten Lykke fra projektudbyderen Difko, som bliver direktør. Selskabets fokus kommer primært til at være på boligejendomme. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Conferize skifter direktør og strategi

Conferize skifter ledelsen og strategien. Det skriver selskabet i en meddelelse, hvor man samtidig planlægger ny aktietegning. Man har samtidig, skriver selskabet, besluttet ikke at gennemføre det nuværende udbud af nye aktier, der skulle indbringe Conferize et bruttoprovenu på DKK 8,5 mio. kr. Samtidig skifter man ud i ledelsen. Det sker efter, at bestyrelsen har drøftet en "revideret plan for selskabets fremtid med en række større aktionærer." Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Schmidt Hammer Lassen henter ny direktør og udvider partnerkredsen

Sanne Wall-Gremstrup skifter til en stilling som adm. direktør i Schmidt Hammer Lassen Architects, som i 2018 blev en del af selskabet Perkins+Will. Hun kommer fra et job som adm. direktør i Arkitektens Forlag, som b.la. udgiver Fagbladet Arkitekten. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Politiken-chef bliver ny direktør for Saxo

Politiken skal have ny kommerciel direktør. Efter godt halvandet år på posten skifter Natasha Brandt titlen ud for i stedet at stå i spidsen for netboghandlen Saxo.com som ny adm. direktør. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Bladtegner bliver ny ansvarshavende redaktør på Universitetsavisen

Universitetsavisen på Københavns Universitet ansætter fra 1. maj Christoffer Zieler i stillingen som ansvarshavende redaktør. Det fremgår af en pressemeddelelse fra bladudvalget ved Københavns Universitet. Christoffer Zieler har været tilknyttet avisen siden 2002, dels som bladtegner bag striben "Maltes Spalte", dels som journalist. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: Amanda Hjernø/PR
Foto: Amanda Hjernø/PR

Foto: Amanda Hjernø/PR

 

BUPL ansætter ny pressechef

1. maj tiltræder 33-årige Laurids Bæk Simonsen stillingen som pressechef i fagforbundet BUPL. Han kommer fra en stilling som presse- og kommunikationschef i Headspace Danmark, som er et gratis tilbud om rådgivning til børn og unge. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Fagblade får ny ansvarshavende redaktør

Medierne i fagforbundene JA og DSL får 1. maj ny ansvarshavende redaktør. Efter 32 år i stillingen fratræder Marianne Tinggaard sin stilling som ansvarshavende redaktør for medlemsbladet Skov og Land og JA Aktuelt samt temamagasinet Momentum+. Læs artiklen på MediaWatch.

 

DR-profil bliver ny studievært på TV 2 News

En af DR's mangeårige politiske journalister Uffe Tang skifter DR Byen ud med TV 2 News. 47-årige Uffe Tang har de seneste 13 år været fast inventar på Christiansborgs gange for både Berlingske og senest DR, hvor han frem til 2016 var politisk redaktør og i dag er politisk korrespondent. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: PR

 

Roche-mand bliver direktør for specialiseret medicingrossist

Grossistvirksomheder Specific Pharma, der handler med ikke-registrerede lægemidler (IRS) og lægemidler, der skal bruges til kliniske forsøg, har kigget i retning af Roche for at finde selskabets kommende adm. direktørValget er faldet på Uffe Kåre Jensen, der kommer fra en stillling som Disease Area Lead for Danmark og Island på cancerområdet Læs artiklen på MedWatch.

 

Johanne Schmidt-Nielsen ny chef for Red Barnet Danmark

Efter mere end 10 år i politik for Enhedslisten bliver partiets tidligere politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen ny generalsekretær for Red Barnet. Læs artiklen på PolicyWatch.

 

Dansk Flygtningehjælp fyrer sin generalsekretær

Christian Friis Bach er blevet fyret som generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp efter 18 måneder på posten. Den øverste ledelse i organisationen - forretningsudvalget - ser behov for en anden ledelsesprofil. Christian Friis Bach har været i spidsen for Dansk Flygtningehjælp siden november 2017. Læs artiklen på PolicyWatch.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen
Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Mere fra FinansWatch

Klarna tavs om stor spareplan

Hverken i Danmark, Norge eller på hovedkontoret i Sverige er der svar at hente om, hvordan Klarnas spareplan vil ramme fintech-selskabets afdelinger.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs