FinansWatch

Mere om mennesker

Berlingske henter it-mand ind i bestyrelsen, Sparinvest er klar med en ny chef for sine populære pensionspuljer, Novo Nordisks tidligere, mangeårige finansdirektør Jesper Brandgaard har landet bestyrelsespost i magtfund fond - 20 andre jobskifter. Missede du nogle? 

Foto: PR/Novo Nordisk

Lund Elmer Sandager udvider partnerkredsen

Advokatfirmaet Lund Elmer Sandager har fundet to nye partnere internt i virksomheden. Det er advokat Mathias Toxværd, der nu tiltræder som ejerpartner, og Kristian Ambjørn Buus-Nielsen, der bliver associeret partner. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Familietestamente.dk mister partner

Iværksætterselskabet Familietestamente.dk har sagt farvel til partneren Maria Wenzel Sørensen, der i et opslag på Linkedin annoncerer, at hun skifter til en stilling som chefjurist hos selskabet Familiens Jura, der ligeledes udarbejder testamenter. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Dahl henter IT-advokat hos Atea

Dahl Advokatfirma, der beskæftiger mere end 200 medarbejdere i København, Aarhus, Herning, Viborg og Esbjerg, siger velkommen hjem til IT-advokat Gitte Nyborg, der fra 2009 til 2011 var fuldmægtig i virksomheden. 37-årige Gitte Nyborg kommer fra et job gennem fire år hos IT-virksomheden Atea, hvor hun haft rollen som legal frontfigur og har været med til "skabe en anden tilgang til legal og teamets samarbejde med såvel huset internt og vores kunder og leverandører," skriver hun selv på Linkedin. Læs artiklen på AdvokatWatch.

Foto: PR/Dahl Advokatfirma
Foto: PR/Dahl Advokatfirma
 

Foto: PR/Dahl Advokatfirma

 

Dommerråd får ny formand og nye medlemmer

Vibeke Rønne, højesteretsdommer og nu forhenværende formand for Dommerudnævnelsesrådet, har givet stafetten videre til højesteretsdommer Oliver Talevski. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Endnu en jurist forlader Familietestamente.dk

Juristen Tine Elise Kristensen forlader rådgivningsportalen Familietestamente.dk for at blive ansat i Advokatfirmaet Dreiststorgaard i Køge. Tine Elise Kristensen er uddannet jurist i 2018 og har i knap to år arbejdet for Familietestamente.dk, fremgår det af hendes Linkedin-profil. Hun begynder som 1. års advokatfuldmægtig i privatteamet hos Dreiststorgaard. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Silkeborg-advokater udnævner nye partnere

Advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund, der har kontorer i Silkeborg og København, har forfremmet advokaterne Marie Rud Hansen og Søren Hedegaard Frederiksen til associerede partnere. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Vejle-advokater hyrer ejendomsprofil og mediator med bijob

Vejle-baserede Codex Advokater har ansat Helle F. Andersen som ny advokat med særlig fokus på fast ejendom, meddeler firmaet, der beskæftiger 25 jurister. Hun kommer fra det Lego-familieejede Kirk Property som direktør — et job, hun fortsat skal varetage, fremgår det. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Hovedrig Grundfos-ejer får femte formand på 13 måneder

Poul Due Jensens Fond er klar med endnu en formand. Denne gang er valget faldet på er gammel kending af Grundfos, idet fonden har valgt den 64-årige erhvervsmand Jens Maaløe som ny formand. Læs artiklen på EnergiWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Saxo Bank henter ny kommunikationsprofil fra Lego

I en nyoprettet stilling som Chief Saxo Experience Officer, Global Head of Marketing and Communications, tiltræder Niels Jørgensen 15. August for at udvikle kundeoplevelsen i Saxo Bank. Niels Jørgensen kommer fra en stilling som Vice President og country manager i Lego for Frankrig, Spanien og Portugal. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Sparinvest henter ny puljechef i egne rækker

Sparinvest er nu klar med en afløser, efter at Thomas Bonnor er skiftet til konkurrenten Bankinvest. Ny til at varetage salget af Sparinvests pensionspuljekoncept, Lokal Puljeinvest, bliver Thomas Valentiner, som kom til Sparinvest i 2015, hvor han har været souschef i salgsafdelingen med ansvaret for salget til de danske pengeinstitutter. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Sparinvest er klar med en ny chef for sine populære pensionspuljer

Bjarne Graven Larsen er for alvor trådt tilbage på den danske scene for kapitalforvaltning. For kort tid siden kom det frem, at han sammen med tidligere kolleger har stiftet kapitalforvaltningsselskabet QBlue Capital, bliver han nu også bestyrelsesformand for investeringsselskabet Kirk Kapital. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: PR

 

Banknordik henter boligchef fra sparekasse

Den færøske bank Banknordik, der også er aktiv på det danske marked, har været på rov hos Sparekassen Sjælland-Fyn, hvor man har fundet sin nye boligchef. Det drejer sig om 54-årige Kim Kjølsen Jensen, der kommer fra Sparekassen Sjælland-Fyn. Han får ansvaret for at styrke bankens produkter og ydelser indenfor boligområdet. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Tidligere kommerciel chef i Coop rykker ind i Løgismose Meyers

Den tidligere kommercielle chef i Coop Jesper Lykke Wacherhausen er ifølge en opdatering på Linkedin fulgt med sin tidligere Irma-chef Jesper Uggerhøj ind i Løgismose Meyers-koncernen, hvor sidstnævnte siden starten af har været topchef. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Fakta henter ny regional salgsdirektør fra Meny

1. maj sætter 53-årige Klavs Sørensen sig i salgsdirektørstolen for Fakta Region Øst, som tæller Sjælland, øerne og Bornholm. Den nye salgsdirektør kommer senest fra et job som salgschef og salgsrådgiver for de selvstændige købmænd i Meny, som er en del af Dagrofa-koncernen.  Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: Sine Fiig
Foto: Sine Fiig

Foto: Sine Fiig

 

Ny edtech-forening udpeger direktør

Mikkel Frich er udpeget som direktør i den nystiftede forening Edtech Denmark. Mikkel Frich har hidtil været konsulent i Carve Consulting, hvor han havde fokus på uddannelsesverdenen. Læs artiklen på ITWatch.

 

Center for Cybersikkerhed skal have ny chef

Center for Cybersikkerhed (CFCS) skal have ny chef. I jobbet kommer den nye leder for CFCS til at stå i spidsen for Danmarks nationale it-sikkerhedsmyndighed. Samtidig kan vedkommende se frem til at skulle lede en betydelig større organisation. Læs artiklen på ITWatch.

 

IBM udpeger nyt medlem af den danske direktion

IBM's konsulentdivision er gennem årene blevet en stadig mere central del af forretningen, og nu tager ledelsen konsekvensen og indlemmer forretningsområdets direktør i den danske direktion. Det nyudnævnte direktionsmedlem er Jesper Braum Nielsen. Han fortsætter som managing partner og chef for konsulentforretningen i Danmark, som i IBM-koncernen går under navnet Global Business Services. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR/IBM
Foto: PR/IBM

Foto: PR/IBM

 

Berlingske henter Netcompany-chef ind i bestyrelsen

Berlingske Media har fundet et nyt medlem af bestyrelsen til at erstatte forhenværende formand Kim Graven-Nielsen, som forlod bestyrelsen i februar. Valget er faldet på André Rogaczweski, der er en af stifterne af it-selskabet Netcompany, og dets nuværende adm. direktør. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Ejerskifte giver rokader i Saxo.coms bestyrelse

JP/Politikens Hus fik i begyndelsen af april Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse til at købe onlineboghandlen Saxo.com. Ejerskiftet er nu formelt registreret i Det Centrale Virksomhedsregister, CVR, og samme sted kan man se, at ejerskiftet medfører justeringer i selskabets bestyrelse. Læs artiklen på MediaWatch.

 

DR sætter navn på ny faktachef i DR Medier

Knap halvandet år efter skiftet fra Ekstra Bladet til DR får Lisbeth Langwadt udvidet ansvar som ny permanent chef for området Fakta & aktualitet i DR Medier. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: Ekstra Bladet
Foto: Ekstra Bladet
 

Foto: Ekstra Bladet

 

Adm. direktør for selskab med 26 ansatte skifter til håbefuldt biotekselskab

Til at sætte fart over feltet og til især den europæiske lancering af MC2’s produkter har Jesper J. Lange, der er adm. direktør i MC2 Therapeutics, hyret tidligere adm. direktør i grossistvirksomheden Specific Pharma, Samia Kappe. Den 42 årige Samia Kappe kommer til det Hørsholmbaserede MC2 Therapeutics efter næsten 4,5 år som adm. direktør i Specific Pharma, hvor hun stod i spidsen for 26 ansatte og en trecifret årlig millionomsætning fra såkaldt ikke-registreret medicin. Læs artiklen på MedWatch.

 

Svensk selskab hyrer dansk direktør – børsnotering på vej

Kåre Engkilde tiltræder 1. maj i det svenske selskab Longboat Amniotics, hvor han er udset som virksomhedens næste adm. direktør med virkning fra 1. juni. Læs artiklen på MedWatch.

 

Roche-center afslutter et års direktørjagt og vælger intern kandidat

Ny direktør for forskningscenteret Roche Innovation Center Copenhagen (RICC), det tidligere Santaris og nu ét af Roches syv globale forskningscentre, med fokus på den tidlige udvikling af lægemidler bliver Bo Ritsmar, som Roche har hentet fra egne rækker, idet han siden 2014 har været Associate Director og HR Business Partner i selvsamme forskningscenter. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: Roche
Foto: Roche

Foto: Roche

 

Flemming Ørnskov bliver formand for tysk Orphazyme-partner

Det tyske diagnostikselskab Centogene har udnævnt den tidligere Shire-topchef Flemming Ørnskov som formand for bestyrelsen i virksomheden. Læs artiklen på MedWatch.

 

Vicedirektør tager midlertidigt chefstolen i Innovationsfonden

Tidligere forskningsdirektør i Leo Pharma Tore Duvold tager midlertidigt tøjlerne i Innovationsfonden, hvor han siden 2015 har været vicedirektør. Læs artiklen på MedWatch.

 

Royal Arctic Line udpeger ny underdirektør

Det grønlandske rederi Royal Arctic Line har udnævnt Ivalu Kleist til underdirektør. Ivalu Kleist får titel af COO og får ansvaret for Royal Arctic Lines havne samt skibenes sejlplaner. Hun kommer fra en stilling som kommerciel ansvarlig i rederiet. Læs artiklen på ShippingWatch.

 

Monjasa får nyt bestyrelsesmedlem fra DFDS

Det danske bunkerselskab Monjasa udvider bestyrelsen med en topleder fra færgerederiet DFDS. Der er tale om Peder Gellert Pedersen, som til daglig er executive vice president i DFDS, hvor han har ansvaret for færgedivisionen. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: PR-foto: DFDS
Foto: PR-foto: DFDS

Foto: PR/DFDS

Mere fra FinansWatch

Gjensidige løfter det danske resultat med en fjerdedel

Øget rejseaktivitet og erhvervskunder løfter Gjensidiges danske vækst, samtidig med at resultatet springer i vejret. "Nu står vi langt, langt stærkere, end vi nogensinde har gjort, og det skal vi kapitalisere på," lyder det fra koncerndirektør Mats C. Gottschalk.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs