FinansWatch

Mere om mennesker

Afdelingerne for salg- og markedsføring i Nakskov Mill Foods og Crispy Food lægges sammen og får samme direktør, advokat for Mobilepay overtager posten som borgmester på Frederiksberg, NKT står klar med ny mand bag roret - og 16 andre jobskifter. Er du ajour?

Advokat hos Mobilepay bliver ny borgmester på Frederiksberg

Det bliver 31-årige Simon Aggesen (K), som overtager posten som borgmester på Frederiksberg, efter Jørgen Glenthøj, der ønsker at stoppe som borgmester, hvilket han meldte ud i sidste uge. Oprindeligt er han uddannet jurist fra Københavns Universitet, og efter endt uddannelse har han været forbi Danske Bank. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

NKT udnævner ny direktør

Et frygteligt regnskab for tredje kvartal for kabelproducenten NKT betød også et farvel til topchefen Michael Hedegaard Lyng, men nu er virksomheden klar med den faste erstatning, efter Roland M. Andersen i kort tid var manden ved roret. Bestyrelsen har udnævnt Alexander Kara til adm. direktør i NKT. Han kommer fra en stilling i ABB som Senior Vice President med ansvar for alle ABBs højspændingsfabrikker og -markeder i Mellem- og Sydeuropa. Læs artiklen på EnergiWatch.

Foto: NKT, pressefoto
Foto: NKT, pressefoto

Foto: PR

 

Direktøren siger op i Energi Viborg

Christian Hagelskjær har meddelt bestyrelsen i Energi Viborg, at han forlader sin stilling efter sommeren. Det fremgår, at Christian Hagelskjær har "et ønske om nye udfordringer efter sammenlagt 23 år i Energi Viborg." Derfor forlader han Energi Viborg medio august 2019. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Finansmanden Jesper Bak bekræfter: Er storaktionær i Totalbanken

Den københavnske finansmand Jesper Bak, der frem til 2016 var en del af den skandaleramte Københavns Andelskasse, hvor han blandt andet var formand, har købt aktier i den fynske bank Totalbanken. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Pensionsboss bliver ny formand for CBS

Pensiondanmarks øverste direktør, Torben Möger Pedersen, er blevet udpeget som ny formand for Copenhagen Business School. Torben Möger Pedersen sidder i forvejen som næstformand i bestyrelsen hos Aalborg Universitet, men her udtræder han nu. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Fynske Bank skifter næstformanden ud

I forbindelse med Fynske Banks ordinære generalforsamling onsdag afgik bankens næstformand, Arne Knudsen, fra bestyrelsen. Han er i stedet blevet erstattet af Henning P. Moritzen, som er blevet valgt ind i bestyrelsen. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Tidligere Topdanmark-topchef valgt ind i Danske Banks bestyrelse

Danske Bank har nu føjet tre nye medlemmer til sin bestyrelse. Det drejer sig om afgående topchef for Oslo Børs, Bente Avnung Landsnes, tidligere Topdanmark-topchef Christian Sagild, samt Gerrit Zalm, der blandt andet er tidligere hollandsk finansminister. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Sydbank vælger nyt bestyrelsesmedlem

I forlængelse af generalforsamlingen afholdt Sydbanks repræsentantskab et møde, hvor de valgte Jørgen Høholt til bestyrelsen. Han har mangeårig erfaring fra den finansielle sektor - blandt andet som tidligere direktør i Nordea. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: Nordea
Foto: Nordea

Foto: PR

 

Skjern Bank vælger to nye bestyrelsesmedlemmer

Skjern Bank har i forbindelse med repræsentantskabets konstituerende møde torsdag valgt Niels Erik Kjærgaard og Niels Chr. Poulsen som nye medlemmer af bestyrelsen. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Lakridspibens ejer forvandler underskud til overskud i 2018

Cloetta, der står bag brands som Skippers Piber, Läkerol og Malaco, kommer ud af 2018 med et overskud på 483 mio. svenske kr. mod minus 97 mio. svenske kr. året før. Fremgangen kommer efter et år med store forandringer i koncernen, blandt andet opkøbet af bland-selv virksomheden Candyking i 2017, som satte grimme mærker dengang, men gav gode effekter i 2018. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Ny direktør samler salgsstyrken for morgenmadsproducenter

Koff-koncernen satte torsdag Christian Bring i direktørstolen for Nakskov Mill Foods. Den nye direktør er allerede adm. direktør for morgenmadsproducenten Crispy Food, der også hører under Koff. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: Crispy Foods
Foto: Crispy Foods

Foto: PR/Crispy Foods

 

Homemate-stifter bliver bestyrelsesmedlem i cateringselskab

Eric Alan Rapp, der var med til at starte takeaway-kæden Homemate i 2014, springer ind i cateringfirmaet Frokost.dks bestyrelse. Han har desuden en baggrund som partner i venturefonden Sunstone Capital. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Topchef er ude af TDC

Hun kalder det selv uheldig timing. Louise Knauer har i al stilhed forladt TDC og fratrådt sin position, hvor hun har siddet i direktionen med ansvar for blandt andet sikkerhed, kunstig intelligens og wholesale. Læs artiklen på ITWatch.

 

Veeam Software får ny cloud-chef i Danmark

Det bliver Peter Allin Thorup der tiltræder stillingen som ny cloud-chef i Veeam i Danmark. Peter Thorup kommer fra en stilling i ArrowECS. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: Privat
Foto: Privat

Foto: Privat

 

Berlingske finder ny virksomhedsredaktør internt

Det bliver Stefan Singh Kailay, der fremover skal lede virksomhedsdækningen på Berlingske Business som ny virksomhedsredaktør. Han tager over efter Jesper Kongskov, der 1. februar er skiftet til Børsen og en tilsvarende stilling der som virksomhedsredaktør. Stefan Singh Kailay har været en del af holdet på Berlingske Business siden 2017, hvor han kom til som ny pengeredaktør. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Heinekens finansdirektør valgt til bestyrelsen i Novo Nordisk

Novo Nordisk får som ventet Heinekens finansdirektør, Laurence Debroux, i bestyrelsen. Laurence Debroux har væsentlige kompetencer inden for finans og regnskab og har også erfaring fra medicinalindustrien. Læs artiklen på MedWatch.

 

Kommuner sætter ny direktør i spidsen for digitalisering og sundhed

Christian Harsløf gør comeback hos Kommunernes Landsforening, KL, hvor han fra 20. marts tiltræder som direktør med ansvar for digitaliserings- og teknologiområdet og for det kommunale sundheds- og ældreområde. Christian Harsløf er hentet fra en stilling som direktør i Deloitte Consulting Public med ansvar for det kommunale område, men har tidligere haft sin daglige gang i Kommunernes Landsforening, hvor han fra 2011 til 2016 bestred flere chefstillinger - senest afdelingschef for Social og Sundhed. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Lif-direktør er ny formand for Tryghedsgruppen

Koncerndirektør Ida Sofie Jensen, Lægemiddelindustriforeningen, Lif, er valgt som ny formand for Tryghedsgruppen, hvor hun siden 2011 har været medlem af bestyrelsen - siden 2014 som næstformand. Læs artiklen på MedWatch.

 

Dansk biotekprofil lander britisk bestyrelsesjob

John Haurum har i den grad gjort alvor af sit ønske om at gøre bestyrelseskarriere, efter at han i oktober sagde op som adm. direktør for det britiske biotekselskab F-Star, som han havde stået i spidsen for i mere end 6 år. Senest er Haurum udpeget som menigt bestyrelsesmedlem i det ligeledes britiske selskab Neophore, der er på det tidlige stadie i udviklingen af immunonkologiske lægemidler efter stiftelsen i november 2017. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: F-Star/PR
Foto: F-Star/PR

Foto: PR

Mere fra FinansWatch

Minibørs skruer op for fokus på Danmark

Den svenske minibørs Spotlight har et godt øje til danske selskaber og har sat sig som mål at børsnotere 25 af slagsen i løbet af de næste tre år. Life science-selskaber er et prioriteret fokus, lyder det fra vækstbørsens nyudnævnte adm. direktør.

Kryptokollaps bliver lakmusprøve for industriens sikre havne

Et kollaps af en af de mest betroede stablecoins har sendt chokbølger igennem kryptoindustrien og skabt frygt for, hvad der vil ske, hvis en lignende skæbne undergår andre vigtige aktiver. Sammenbruddet er blevet sammenlignet med Lehman Brothers-krakket samt en historisk sort onsdag i 1992.

Mybanker-køb skal sikre udvikling fremfor kannibalisering

Både når det gælder forretningsmodel og arbejdsområde, så minder sammenligningsportalerne Lendo og Mybanker så meget om hinanden, at ”det nærmest er latterligt så kompartible de to forretninger er”. Det mener Johan Malmsten, der efter den norske mediekoncern Schibsteds køb af Mybanker er direktør for begge platforme.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs