FinansWatch

Mere om mennesker

Med det bedste resultat i Danske Commodities historie giver stifter og direktør Henrik Lind stafetten videre, Danmarks største lodsvirksomhed, det statsejede Danpilot, skifter ud i topledelsen, Sunstone Capital ruster sig til fremtiden og foretager ændringer i selskabets øverste ledelse - og 12 andre jobskifter. Missede du nogle?

Henrik Lind, stifter og direktør af Danske Commodities | Foto: Ritzau Scanpix/Tobias Nicolai

Ny direktør i front for Ruths Hotel i Skagen

Skagenshotellet Ruths Hotel ansætter Tom Boye som ny direktør. Han starter 1. juni. Den nuværende direktør Peter Christian Bühlmann Jensen træder i stedet ind i hotellets bestyrelse. Tom Boye, som oprindeligt er uddannet tjener, kommer fra en stilling som direktør for Montra Skaga i Hirtshals og Hanstholm. læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Arkitekthus får ny direktør

Der er tale om Martin Dahlerup. Han får en ny stilling som direktør for afdelingen Over Byen Projekt, som har fokus på finansielle og byggetekniske aspekter ved et udviklingsforløb. Martin Dahlerup kommer fra en stilling som partner i Grönning Arkitekter. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Tidligere Venstre-minister bliver ejendomsdirektør

Tidligere skatte- og forsvarsminister samt folketingsmedlem gennem 14 år Peter Christensen bliver fra 1. april økonomidirektør i Refshaleøens Ejendomsselskab. Siden maj 2017 har han været i virksomheden med titel af sekretariatschef. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Henrik Lind giver direktørposten videre: Det har været en fantastisk rejse

Med det bedste resultat i Danske Commodities historie giver stifter og direktør Henrik Lind stafetten videre til Helle Østergaard Kristensen, der fra 1. april bliver ny direktør i virksomheden. Selv placerer Henrik Lind sig i bestyrelsen, så han stadig indgår i Danske Commodities, der er blevet hans livsværk, men som også de seneste 15 år har kostet tid væk fra familie og venner. Læs artiklen på EnergiWatch.

Foto: PR Danske Commodities
Foto: PR Danske Commodities

Foto: PR

 

DR ansætter klimakorrespondent

Thøger Kirk er DR's nye satsning på klimaområdet, og han er dermed ansat som klimakorrespondent for DR Nyheder, Aktualitet og Distrikter. Han er hentet internt hos DR, hvor han har været siden 2011. Han kommer fra en stilling som indlandskorrespondent. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Dansk Avis Omdeling får ny direktør

I november sidste år meddelte Dansk Avis Omdeling (DAO), at selskabet sagde farvel til direktør John Romedahl, der havde stået i spidsen for selskabet siden 2008. Efter en rum tid har selskabet nu fundet hans afløser i skikkelse af Morten Villberg, der tiltræder stillingen til maj. Læs artiklen MediaWatch.

 

Sunstone rokerer i ledelsen som led i generationsskifte

Sunstone Capital ruster sig til fremtiden og foretager ændringer i selskabets øverste ledelse. Managing partner i selskabet, Søren Lemonius, får nu officielt det øverste ansvar for selskabet som adm. direktør i stedet for Peter Benson, der i stedet får rollen som formand for Sunstone Capital. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: Sunstone Capital
Foto: Sunstone Capital

Foto: PR

 

Genmab har fundet ny chef for intern og ekstern kommunikation

Genmab har ansat Marisol Peron til at være chef for både kommunikation og investor relations. Hun får ansvaret for både intern og ekstern kommunikation. Marisol Peron afløser Rachel Curtis Gravesen, der blev hentet til Genmab fra Novo Nordisk og startede i jobbet i maj 2011. Læs artiklen på MedWatch.

 

Tænketank kaprer ny direktør fra Politiken

Per Michael Jespersen skal have pakket sit skrivebord sammen hos Politiken på Rådhuspladsen og i stedet have sine sager flyttet til Vesterbro og ind hos centrum-venstre-tænketanken Cevea. Han skifter nemlig stillingen som redaktionschef hos Politiken ud med rollen som direktør for Cevea. Læs artiklen på PolicyWatch.

 

Dagrofa får ny HR-direktør

Ditlev Piper forlod i midten af januar stillingen som HR-direktør i Dagrofa. Som erstatning har koncernledelsen udpeget Laura Marie Larsen, der også får en stol i den nu 10 mand store koncernledelse. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Foto: PR

 

Endnu en dansker får plads i Carlsbergs top

Lars Lehmann er som den anden dansker og ved siden af finansdirektør Heine Dalsgaard blevet udpeget som medlem af den øverste ledelse af Carlsberg, den såkaldte Excom-gruppe, der består af otte personer. Lars Lehmann har været i Carlsberg siden 2003, og har haft en række ledende stillinger. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Bryggerichef stopper i Viborg Bryghus

Efter 12 år træder adm. direktør Hans Jørgen Poulsen for Viborg Bryghus af. Beslutningen er helt hans egen, lyder det fra bryggeriet. Bryghuset i Viborg har ellers de seneste år haft sorte tal på bundlinjen efter nogle hårde år. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Wrist Ship Supply henter tidligere topchef i Samskip

Samskips tidligere CEO Jens Holger Nielsen skal fremover slå sine folder i Wrist Ship Supply. I skibsforsyningsvirksomheden får Jens Holger Nielsen titel af viceadm. direktør, som er en nyoprettet stilling, samt driftsdirektør med ansvar for Wrists regioner samt en række andre aktiviteter, herunder funktioner på koncernniveau. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: Wrist Ship Supply
Foto: Wrist Ship Supply

Foto: PR

 

Danpilot siger farvel til topchef – afløser er fundet

Tidligere adm. direktør Gert Frost forlod i februar stillingen til fordel for en direktørpost i Taxa 4x35, og nu har Danpilot fundet en afløser i 43-årige Erik Merkes Nielsen. Erik Merkes Nielsen kommer fra en stilling som senior vice president for Seaspan Ship Management. Han har en baggrund som navigatør med sejltid i handelsflåden og har tidligere været leder af en række funktioner både i Maersk og i Seaspan Ship management i Vancouver. Læs artiklen på ShippingWatch.

 

Danpilot siger farvel til topchef – afløser er fundet

Tidligere adm. direktør Gert Frost forlod i februar stillingen til fordel for en direktørpost i Taxa 4x35, og nu har Danpilot fundet en afløser i 43-årige Erik Merkes Nielsen. Erik Merkes Nielsen kommer fra en stilling som senior vice president for Seaspan Ship Management. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: Danpilot
Foto: Danpilot

Foto: PR

Mere fra FinansWatch

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs