FinansWatch

Mere om mennesker

Direktør træder efter mindre end et år på posten ud af topledelsen i Bankdata, stor dansk vindleverandør foretager en atypisk rokade på direktionsgangen, Danmarks fjerdestørste bryggeri skal have ny adm. direktør - og 15 andre jobskifter. Kan du følge med? 

Foto: PR

Home Erhverv henter ny mægler på Fyn

Home Erhverv Fyn henter nye kræfter med ansættelsen af Henrik Bloch. Han har beskæftiget sig med projektledelse, rådgivning, strategi og salg inden for ejendomsbranchen. Bloch har blandt andet været chef i NCC Construction Danmark og derefter direktør i forskellige entreprenør- og byggeforretninger. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

CEJ finder ny leder af sit Aarhus-kontor hos Newsec Datea

CEJ Ejendomsadministration forstærker sig vest for Storebælt. Derfor henter virksomheden Anni Frandsen ind som ny leder af CEJ's kontor i Aarhus. Anni Frandsen har hidtil haft en teamlederstilling i Newsec Datea og var før det ansat ti år i Salling Ejendomsadministration, der som omtalt af EjendomsWatch i september 2018 blev solgt til Newsec Datea. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Dansk direktør stopper hos stor udvikler

Torben Andersen stopper hos den irske projektudvikler Mainstream Renewable Power. Dermed tager udvikleren afsked med en af sine stiftende topfolk. Vestjyden har været en del af Mainstream siden etableringen for knap 11 år siden, og med titel som adm. direktør – lige under CEO Andy Kinsella – har han haft ansvaret for sol- og især landvinddivisionen, hvor irerne har bygget en stærk base af udviklingsprojekter op. Læs artiklen på EnergiWatch.

Foto: PR

 

Stor, dansk vindleverandør skifter topchef

Installations- og serviceselskabet Global Wind Service (GWS) foretager en atypisk rokade på direktionsgangen. Lars Bo Pedersen stopper med dags dato som adm. direktør for i stedet at påtage sig posten som adm. salgsdirektør med ansvar for forretningsudvikling. Mens den hidtidige mand på den post, Michael Høj Olsen, overtager den forreste chefstilling. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Handelsbanken ansætter sin første kvindelige topchef

Svenske Handelsbanken har ansat sin første kvindelige koncernchef i form af Carina Åkerström. Carina Åkerström tiltræder jobbet den 27. marts på bankens generalforsamlingen og overtager fra Anders Bouvin, der i oktober meddelte bestyrelsen, at han ønskede at gå på pension til august. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Tidligere Topdanmark-boss på vej ind i Danske Banks bestyrelse

Den tidligere Topdanmark-topchef Christian Sagild er blevet foreslået til at komme i Danske Banks bestyrelse. Sagild foreslås af bestyrelsen til at blive optaget sammen med Gerrit Zalm, der er tidligere hollandsk finans- og vicestatsminister og forhenværende adm. direktør i den hollandske bank ABM Amro. En stilling, han fratrådte i 2017. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: PR

 

Nordeas pressechef skifter til ny rolle i banken

Stine Wind, der siden begyndelsen af 2017 har været pressechef i den danske afdeling af storbanken Nordea, har fået nyt job. Fremover får hun titel af chef for public affairs, som er en nyoprettet stilling i banken, hvor hun skal stå for en bred interessevaretagelse af banken i forhold til eksempelvis det politiske miljø m.m. Stine Wind har en kandidatgrad fra CBS i Business Administration and Organizational Communication og begyndte i Nordea som kommunikationskonsulent i 2015. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Topdanmark henter tidligere Danske Bank-chef ind som privatdirektør

Topdanmark har ansat Carsten Elmose som direktør for skadeforsikringsselskabets privatkundedivision. 45-årige Elmose starter i sit nye job 1. juni og kommer fra en stilling som områdedirektør for Marketing and Customer Base Management i Yousee, hvor han har været siden 2016. Læs artikeln på FinansWatch.

 

Landets fjerdestørste bryggeri afskediger chefen efter 16 år

Efter 16 år på posten stopper Poul Mark som adm. direktør i Bryggeriet Vestfyen, der er Danmarks fjerdestørste bryggeri. Bryggeriet fra Assens går nu på jagt efter Poul Marks afløser, og indtil vedkommende er fundet, overtager salgsdirektøren, 38-årige Rasmus Damsted Hansen, stillingen som adm. direktør. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: Carsten Andreasen // Ritzau Scanpix
Foto: Carsten Andreasen // Ritzau Scanpix

Foto: Carsten Andreasen // Ritzau Scanpix

 

EG-direktør forlader selskabet

EG må på jagt efter en ny salgsdirektør. Det sker, efter at den nuværende, Erik Kaae, har valgt at opsige sin stilling. Han flytter til ISS, hvor han har fået en titel som Country Commercial Officer. Læs artiklen på ITWatch.

 

Simcorp-formand stopper efter 11 år

Simcorp skal have ny formand. Den hidtidige bestyrelsesformand, Jesper Brandgaard, vil ved forårets generalforsamling sætte punktum efter 12 år i bestyrelsen, heraf 11 for bordenden. Bestyrelsen lægger op til, at den nuværende næstformand, Peter Schütze, tager over som formand. Læs artiklen på ITWatch.

 

Direktør stopper i Bankdata

Flemming Krath Engedal blev i maj 2018 en del af topledelsen i Bankdata, men har valgt at opsige sin stilling. Direktøren, som har været i selskabet siden 2016, har valgt at søge nye udfordringer, oplyser Bankdata. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR

 

Columbus udnævner ny direktør i topledelsen

Columbus har med omgående virkning udnævnt Ole Fritze til Chief Operating Officer, COO. Fritze har været hos Columbus de sidste fire år i rollen som Senior Vice President for Columbus' serviceforretning, og det er herfra han forfremmes baseret på, hvad selskabet kalder "stærke resultater." Læs artiklen på ITWatch.

 

Her er KMD's nye formand

Det bliver japanske Masakazu Yamashina, der skal være KMD's nye bestyrelsesformand. Han er i dag Executive Vice President i NEC Corporation og er den øverste ansvarlig for NEC’s forretning inden for Safer Cities, der af det japanske selskab ses som et strategisk vækstområde på globalt plan. Læs artiklen på ITWatch.

 

KMD får flere nye ansigter i bestyrelsen

Udover en ny formand i skikkelse af japanske Masakazu Yamashina skal adm. direktør Eva Berneke også vende sig til en række andre ansigter, når hun fremover skal orientere bestyrelsen. Eksempelvis er den tidligere formand Léo Apotheker også skiftet ud som følge af ejerskiftet. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR/KMD
Foto: PR/KMD

Foto: PR/KMD

 

Redaktør på Berlingske skifter til TV 2 Fyn

Til april tiltræder Jakob Herskind, 46, posten som ledende nyhedsredaktør på TV 2 Fyn, hvor han afløser Lasse Hørbye, der i sidste uge blev udpeget som ny redaktionschef samme sted. Han forlader i samme anledning sin nuværende stilling som nyhedsredaktør på Berlingske. Læs artiklen på MediaWatch.

 

36-årig skibsfører er ny direktør for Lederne Søfart

Lederne Søfart har udpeget sin nye adm. direktør, der i dag har sin første arbejdsdag hos fagforeningen. Valget er faldet på den 36-årige Sune Blinkenberg, der er uddannet skibsfører, og som senest har været ansat som driftschef i Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet, som står for driften af det norske sejlskib Sørlandet. Læs artiklen på ShippingWatch.

 

Analysechef er stoppet i Danmarks Skibskredit efter få måneder

Få måneder efter at hun startede som analysechef i Danmarks Skibskredit, har Henriette Brent-Petersen forladt shippingbanken. Kort før jul stoppede Henriette Brent-Pedersen i sin stilling som head of research. En stilling, hun blev hyret ind til i september 2018. Posten som analysechef overtages igen af Christopher Rex, oplyser Erik I. Lassen. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: Carsten Bundgaard
Foto: Carsten Bundgaard

Foto: Carsten Bundgaard

Mere fra FinansWatch

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs