FinansWatch

Mere om mennesker

Efter 17 år sidder erhvervsmanden Kaspar Basse ikke længere for bordenden som adm. direktør i sit livsværk, CEO for forholdsvist nyt dansk ship management selskab træder tilbage, adm. direktør i PKA har sat dato på, hvornår han går på pension - og 14 andre jobskifter. Kan du følge med?

Peter Damgaard Jensen, adm. direktør i PKA | Foto: PKA PR

Accura snupper partner fra Horten til ny afdeling for tvister

Til at lede den nye afdeling for tvister har Accura hentet partner Jacob Møller Dirksen med speciale i komplekse rets- og voldgiftssager. Han kommer fra en position som partner hos Horten. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Advokatfirma i Silkeborg hyrer landbrugsadvokat

Advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund, der har kontorer i Silkeborg og København, har for nylig valgt at styrke advokathusets team med speciale i landbrugsret ved at ansætte advokat Martin Baymler Thomsen. Den nyansatte advokat har i flere år arbejdet ved blandt andet en landboforening som jurist og afdelingsleder. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Københavns byplanlægningschef smutter til Helsingør

Efter vinterferien får Helsingør Kommune ny centerchef for By, Land og Vand. Den nye chef er 47-årige Pia Holm Nielsen. Hun kommer fra en stilling som centerchefen for Center for Byplanlægning i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Lea Ejendomspartner ansætter ny adm. direktør

Lars Ismiris havde onsdag sin første arbejdsdag som adm. direktør Lea Ejendomspartner. Han kommer fra en stilling som forretningsdirektør i et datterselskab under rejseselskabet Expedia-koncernen. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

PKA's topchef går på pension næste år

Peter Damgaard Jensen, adm. direktør i PKA, har sat dato for, hvornår han fratræder sin stilling for at gå på pension. Det bliver til april næste år, at han træder tilbage efter 19 år i spidsen for pensionsselskabet. Peter Damgaard Jensen overtog roret i PKA i 2001 efter Bent Nyløkke Jørgensen og er selskabets blot fjerde adm. direktør siden oprettelsen som Pensionskassen for Fysioterapeuter i 1954. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Stifter stopper som direktør i Joe & The Juice

Direktør og grundlægger af Joe & The Juice Kaspar Basse stopper som øverste chef for juiceimperiet. På iværksætterens plads sætter driftsdirektør Sebastian Vestergaard sig i stedet, mens Kaspar Basse fortsætter i stillingen som bestyrelsesformand. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: Joachim Ladefoged/Jyllands-Posten/Arkiv
Foto: Joachim Ladefoged/Jyllands-Posten/Arkiv

Foto: Joachim Ladefoged/Jyllands-Posten/Arkiv

 

Coop finder ny HR-direktør i interne rækker

Jens Romundstad, der tidligere har lavet reality-tv under navnet Biker Jens, bliver ny HR-direktør i Coop med ansvar for alle butikkerne og hovedkvarteret. Han har indtil nu været salgsdirektør i Fakta og bliver fremover en del af topledelsen i Coop. Læs artiklen på.

 

Aldi henter ny PR- og kommunikationschef

Kæden Aldi Danmark vil vende kundernes billede af dem. Derfor har den tyske koncern fra 1. februar ansat Kristian Jessen til at vende skuden. Han kommer fra fire år som selvstændig, hvor han blandt andet har fokuseret på krisekommunikation. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Superbrugsen får ny salgsdirektør

1. april bliver det Jesper Gottschalck, der indtager stolen som salgsdirektør i Superbrugsen. Han overtager posten fra Ole Ebdrup Andreasen, der efter godt et år i stillingen skal være direktør for Brugsforeningen for Middelfart og Omegn i stedet. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: PR

 

Løgismose Meyers plukker Coops kampagnechef

I september 2018 forlod Henriette Horn Laustsen posten som kategori- og innovationschef i Løgismose Meyers for at blive selvstændig, og nu er hendes afløser fundet. Det bliver Ann Secher, der kommer fra posten som kommerciel kampagnechef i Coop. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Tidligere underdirektør i NNIT får toppost i dansk konsulenthus

Efter 14 år som adm. direktør og stifter af CRM-konsulenthuset Alfapeople træder Michael Gardboe tilbage som CEO og bliver bestyrelsesformand i virksomheden. Han skal nu arbejde sammen med Michael Rasmussen, som bliver den nye adm. direktør i virksomheden fra 1. marts. Læs artiklen på ITWatch.

 

Juridisk direktør forlader 3

Ann-Louise Hansen forlader mobilselskabet 3. Hun er trådt ud af direktionen og har forladt selskabet, hvor hun bestred en rolle som juridisk direktør. Ann-Louise Hansen bestrider rollen som Vice President, Legal & Regulatory og har været med til at bygge selskabet op i Danmark, hvor hun har været i snart 18 år. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: HI3G
Foto: HI3G

Foto: PR

 

IBM forfremmer dansker til nordisk chef for cloud-rådgivning

Den hidtidige direktør for IBM Cloud i Danmark, Jesper Nikolaj Fogt, er blevet forfremmet til en del af den nordiske ledelse. Den hidtidige direktør for IBM Cloud i Danmark, Jesper Nikolaj Fogt, er blevet forfremmet til en del af den nordiske ledelse. Læs artiklen på ITWatch.

 

NENT-selskab skifter ud på direktørposten

Splay One, der er en del af NENT Studios under Nordic Entertainment Group, får fra 1. marts ny adm. direktør. Selskabet er et resultat af sammensmeltningen mellem Splay og Nice One, der fandt sted sidste år. Splay Ones nuværende adm. direktør, Vigor Sörman, der også er stifter af Splay, takker af og forlader selskabet. Han afløses af Victor Ljungberg, der har arbejdet for selskabet siden 2014 – senest som COO hos Splay One. Læs artiklen på MediaWatch.

Victor Ljungberg & Vigor Sörman.jpg

Foto: PR/NENT Studios

 

Carsten Ostenfeldt forlader Dania Ship Management

Carsten Ostenfeldt er trådt tilbage som CEO for det forholdsvis nye danske ship management selskab, Dania Ship Management. Ifølge ShippingWatchs oplysninger er beslutningen truffet allerede for godt et halvt år siden. Nu er afløseren så fundet, og der bliver tale om direktør Mikkjal Poulsen, der kommer fra en stilling som direktør for det lettiske ship management selskab LSC i Riga. Læs artiklen på ShippingWatch.

 

Tidligere Monjasa-direktør skifter til Inchcape

Monjasas tidligere finansdirektør Kenneth Henriks har fundet et nyt job, efter at han forlod det danske bunkerselskab sidste år. Fra 1. februar er han blevet ny CFO i Inchcape Shipping Services, som leverer ydelser til rederier over hele verden. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: PR-foto: Monjasa
Foto: PR-foto: Monjasa

Foto: PR/Monjasa

 

Mere fra FinansWatch

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs