FinansWatch

Mere om mennesker

Vindfirma i vækst skifter ud på toppen, dansk direktør forlader MTG efter 16 års tro tjeneste, produktionsdirektør i Novo rykker teltpælene op og flytter over Atlanten - og 21 andre jobskifter. Er du ajour?

Jørn Zielke, topchef i K2 Management | Foto: PR

Landbrugsadvokater hyrer ny partner

Advokat Suzanne T. Estrup skifter arbejdsplads fra advokatkontoret Moltke-Leth til det mere specialiserede Sønderby Legal, hvor hun indtræder i partnerkredsen. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Hjulmandkaptain hyrer advokat fra grønlandsk advokatfirma

Hjulmandkaptain har ansat advokat Rebekka Bisgaard. Hun har de sidste godt seks år arbejdet for den grønlandske advokatvirksomhed Nuna Advokater. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

C.F. Møller Architects får ny adm. direktør

Tegnestuen C.F. Møller Architects får ny topchef med juristbaggrund. Selskabets nuværende vicedirektør, jurist Lone Bendorff, overtager nemlig posten som adm. direktør og træder samtidig ind i partnerkredsen. Arkitekt og partner Klaus Toustrup har de sidste fem år varetaget rollen som adm. direktør. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Erhvervsmægler opruster med ny investeringspartner

Michael Thodsen er ny partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i København. Han skal være i investeringsafdelingen med fokus på boligudlejningsejendomme. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Pihl & Søn styrker ledelsen med ny økonomichef

Pihl & Søn opruster i ledelsen og ansætter Per Jensen som ny økonomichef. Per Jensen, der har 25 års erfaring fra byggebranchen, er tiltrådt sin nye stilling pr. 1. januar 2019, hvor han er ansvarlig for at varetage økonomifunktionen i Pihl & Søn. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Olav de Linde ansætter medarbejdere fra Deloitte og Salling Ejendomsadministration

Ejendomsselskabet Olav de Linde har ansat Rasmus Sylvester Nørgreen Laursen og Mette Teglhus Snedker som henholdvis ny økonomichef og bygningskonstruktør. 29-årige Rasmus Sylvester Nørgreen Laursen har været ansat i Deloitte Danmarks afdeling i Aarhus i de seneste ni år og Mette Teglhus Snedker har 12 års tegnestueerfaring som bygningskonstruktør. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR.
Foto: PR.

Foto: PR

 

Pensionskasse henter ejendomsdirektør hos PFA: "Han får sin sag for"

Pædagogernes Pension (PBU), der råder over en pensionsformue på over 60 mia. kr., har ansat Daniel Hedemann Nielsen som ny ejendomsdirektør med start til marts. 35-årige Daniel Hedemann Nielsen kommer fra en stilling som porteføljemanager inden for globale ejendomme i PFA. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Hurtigvoksende vindfirma skifter topchef

Aarhusianske K2 Management får ny topchef. Konsulentvirksomheden, der rådgiver om især sol og vind-projekter, har hentet Vestforsyningens adm. direktør Jørn Zielke til posten, efter at Henrik Stamer i al stilfærdighed fik silkesnoren ved udgangen af oktober. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Klimarådet mister endnu en chef

Klimarådets sekretariatschef Eva Jensen har sagt op. Hun forlader posten ved udgangen af februar og begynder umiddelbart derefter i ny topstilling i Det Europæiske Miljøagentur. Læs artiklen på EnergiWatch.

Foto: PR

 

Direktør er stoppet i Microsoft Danmark

Simon Høgsbro er stoppet som direktør for customer succes i Microsoft Danmark. Simon Høgsbro blev ansat i april 2017 efter at have været i it-virksomheden Xstream og er stoppet ved årets udgang. Læs artiklen på ITWatch.

 

Direktør for Private Banking Elite stopper i Danske Bank

Direktør for Private Banking Elite, Per Rohrmann Wesselhoff, forlader afdelingen med udgangen af januar. Han stopper efter 24 år i banken. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Tidligere ATP-chef bliver direktør hos pensionsselskab

Norli Pension, der ad flere omgange har overtaget kundeporteføljer med garanterede gennemsnitsrenteprodukter fra blandt andre Skandia, får ny adm. direktør. Der er tale om Mads Smith Hansen, der i sommer stoppede i ATP som koncerndirektør med ansvar for pension, risikostyring og compliance. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: ATP
Foto: ATP

Foto: ATP

 

Fairtrade-mærket får ny direktør i Danmark

46-årige Camilla Erika Lerberg tiltræder i denne måned som ny direktør hos Fairtrade-mærket i Danmark.  Camilla Lerberg kommer fra en stilling som afdelingschef hos Red Barnet, hvor hun har haft ansvar for kommercielle partnerskaber og CSR. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Regional direktør forlader Aldi

Discountkæden Aldi har sagt farvel til Kenneth Kragh Madsen, der de seneste 15 år har været ansat i den tyskejede detailkoncern. Hvem der overtager posten, eller om den nedlægges, er ikke FødevareWatch bekendt på nuværende tidspunkt. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Snaps Bornholm finder ny salgsdirektør hos Nestlé

Den københavnske virksomhed Snaps Bornholm har ansat den 30-årige Jacob Dalgas som salgsdirektør. Han har de seneste fire år arbejdet som salgskonsulent i Nestlé. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: Snaps Bornholm
Foto: Snaps Bornholm

Foto: Snaps Bornholm

 

DR finder ny chef for Radioavisen og nyhedsdækningen på dr.dk

Mads Vesterby Damm, 35, sætter sig permanent i chefstolen for Radioavisen og nyhedsstrømmen på dr.dk. Har har siden han blev færdiguddannet fra DMJX i 2010, haft sin gang i DR Nyheder som reporter og siden redaktør og senest som ledende redaktør på Indlandsredaktionen. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Producentforeningen konstituerer vicedirektør i chefstolen

Jan Neiiendam, vicedirektør i Producentforeningen, overtager rorpinden som konstitueret direktør i foreningen, når Klaus Hansen stopper med udgangen af januar. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Dansk direktør stopper i MTG

Jette Nygaard-Andersen har besluttet at forlade MTG efter 16 år hos det svenske selskab. Danskeren har haft en lang række ledende poster hos MTG og er i øjeblikket adm. direktør for MTG International Entertainment og MTGx Digital Video Content. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: PR/MTG
Foto: PR/MTG

Foto: PR/MTG

 

Danmarks Lærerforening mister kommunikationschef

Kåre Nygård Pedersen er stoppet som afdelingschef for Kommunikation og Analyse hos Danmarks Lærerforening. Kommunikationschefen tiltrådte stillingen i oktober, men har nu valgt at fratræde den. Han er i stedet vendt tilbage til Odense Kommune, som var hans hidtidige arbejdsgiver. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Gonzo Media ansætter Vild med dans-profil som ny talent manager

Influencerbureauet Gonzo Media har udvidet virksomhedens talent team med ansættelsen af Frederik Nonnemann. Nonnemann, der i mange sæsoner har været en del af TV 2's underholdningsprogram "Vild med dans", startede i jobbet den 2. januar, og han er ansat som talent manager for Gonzo Medias talenter. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Novos produktionschef rykker til USA

Novo Nordisk nærmer sig efterhånden afslutningen på opførelsen af en ny stor fabrik i USA, som man har investeret 2 mia. dollars i, og i den forbindelse rykker produktionsdirektør Michael Hallgren også teltpælene op og flytter over Atlanten. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: Novo Nordisk/PR
Foto: Novo Nordisk/PR
 

Foto: Novo Nordisk/PR

 

2curex hyrer finansdirektør med fortid i Astrazeneca

Selskabet har hyret Carit Andersen som finanschef. Han ejer konsulentfirmaet Decisionconsult og skal arbejde på deltid hos 2curex. Læs artiklen på MedWatch.

 

V.Group henter tidligere Zeaborn-direktør til Hamborg

V. Groups selskab i Hamborg, V. Ships Germany, har fået ny direktør med udnævnelsen af Nils Aden. Aden fratrådte ved årskiftet sin stilling som CEO for en anden tysk storspiller Zeaborn Ship Management. Læs artiklen på ShippingWatch.

 

Peter Borup skifter ud i toppen af Norvic Shipping

Godt et halvt år efter Peter Borup tiltrådte som CEO for det canadiske tørlastrrederi Norvic Shipping, sætter han et nyt ledelseshold. Ændringerne betyder, at Mudit Paliwal stoppede i selskabet for en uge siden. Han har hidtil været global COO i Norvic Shipping. Også managing director for det danske kontor, Henrik Jeremiassen, tidligere Ultrabulk og Thoresen, er fortid i selskabet. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: Pressefoto/Carsten Lundager
Foto: Pressefoto/Carsten Lundager
 

Foto: PR

Mere fra FinansWatch

ATP og Mærsk-ejer satser stort på aarhusiansk jordvarmeanlæg

Landets største pensionspengekasse, ATP, gør nu klar til at investere i at hente vedvarende energi op af jordens indre. Sammen med energiselskabet NRGI og A.P. Møller Holding bliver ATP medejer af selskabet Innargi, der skal etablere et geotermisk anlæg under jorden i Aarhus.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs