FinansWatch

Mere om mennesker

Dansk tankrederi har fået ny topchef, Domea hapser chef fra KAB, Netnordic henter ny divisionsdirektør hos Atea - og syv andre jobskifter. Missede du nogle?

Pensionsduo udvider ejendomsteam med Deas-direktør

Kim Nielsen er ansat i en nyoprettet stilling som chef for projektudvikling. Han kommer fra en stilling som afdelingsdirektør i administrationshuset Deas, hvor han var chef for Deas Asset Management. Tidligere har han været både finans- og driftsdirektør i ejendomsinvesteringsselskabet Dades. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Domea.dk ansætter KAB-chef som regionsdirektør

Den almene bygge- og boligadministrator Domea ansætter Christian Fries som ny regionsdirektør for Region Øst. Han kommer fra en stilling som kundechef i den almene boligorganisation KAB. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR.
Foto: PR.

Foto: PR

 

GreenMobility splitter virksomheden op og får ny direktør

GreenMobility har valgt at etablere et datterselskab, der får fokus på driften af København, og her vil det være Thomas Heltborg Juul, der det sidste års tid været ansvarlig for salg og marketing i GreenMobility, der bliver adm. direktør. Det nye helejede datterselskab har – med tanke på formålet – fået det oplagte navn "GreenMobility København". Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Aura rykker rundt i topledelsen

Koncernen gennemfører onsdag en ledelsesrokade, hvor direktør for Aura A/S gennem mere end fire år, Carsten Høegh Christiansen, fratræder sin post for at give plads til Flemming Høj Hansen, som i dag er økonomidirektør. Sidstnævnte stopper samtidig som direktør for Aura El-Handel og overdrager den del af forretningen til Thorkild Videbæk. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

PKA’s energifond henter ny direktør i Maersk Drilling

Den nye direktør er Jesper Steen, 41, der kommer fra en stilling som business development director i Maersk Drilling. I den nyoprettede stilling vil han få ansvaret for fondens investeringer i vedvarende energi. Læs artiklen på EnergiWatch.

Foto: PR SustainSolutions
Foto: PR SustainSolutions

Foto: PR SustainSolutions

 

Salgsdirektør i Atea skifter til konkurrent

Efter tre år som salgsdirektør i Atea skifter Lars Lisander til Netnordic, hvor han tiltræder som ny divisionsdirektør. Han kom til Atea i 2015, hvor han blandt andet har haft salgsansvaret for midtmarked i Østdanmark. Læs artiklen på ITWatch.

 

Den Berlingske Fond får tidligere Børsen-redaktør om bord

Thomas Bernt Henriksen, tidligere opinionsredaktør og økonomiredaktør for Børsen, er fra nytår blevet en del af bestyrelsen for Den Berlingske Fond. Han stoppede i foråret som opinionsredaktør på Børsen efter 16 år på avisen og skiftede siden til et job som cheføkonom i tænketanken Axcelfuture. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Topchef stopper i Uni-Tankers

Fredag d. 21. december er Torben Andersen stoppet som CEO i Middelfart-selskabet efter fire år på posten. Han bliver afløst af nuværende COO og CCO, Per Ekmann, som kom ind i direktionen i august. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Maritim fond får nye ansigter i bestyrelsen

Det nye år byder på nye ansigter i bestyrelsen for Den Danske Maritime Fond, hvor Martin Fruergaard og Carsten Jensen er trådt til. Fruergaard er CEO for gasrederiet Ultragas og afløser Mikael Skov, CEO for Hafnia Tankers. Carsten Jensen er CEO for Molslinjen og afløser Jens Buchhave, der er topchef for rederiet Terntank. Læs artiklen på ShippingWatch.

 

Ny næstformand i Lauritzen Fonden

Erik G. Hansen er således ny næstformand i Lauritzen Fonden, som er eneejer af tørlast- og gasrederiet J. Lauritzen og ejer 43 pct. af ro-ro og passagerrederiet DFDS. Læs artiklen på ShippingWatch.

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Tribal-banker vinder frem

Neobanker, hvor kundebase og formål er drevet af markører som etnicitet, politisk tilhørsforhold eller klima, vinder frem i Tyskland, USA og Storbritannien.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs