FinansWatch

Mere om mennesker

Høreapparatselskabet GN Hearing sætter navn på sin nye topchef, det bliver en person med stor erfaring fra offshorebranchen der efterfølger direktøren for Esbjerg Havn, jurist overtager topchefposten i forsikringsselskab for det "grønne segment" - og 11 andre jobskifter. Har du fulgt med?

Irene Andreasen, ny direktør i Gartnernes Forsikring. | Foto: PR

Afgående KPMG-topchef skifter til Industriens Fond

Afgående topchef i konsulenthuset KPMG Thomas Hofman-Bang tiltræder i februar 2019 som ny adm. direktør for Industriens Fond, oplyser fonden. Han overtager roret fra Mads Lebech, der tiltræder som adm. direktør for Tryghedsgruppen og Trygfonden. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Gangsted hyrer tre nye advokater

Advokaten Frederik Pelch Barfod er blevet hentet ind fra Njord Advokatfirma og skal beskæftige sig med enterpriseret hos Gangsted. Det samme skal den nyansatte advokat Selma Kronberg Pedersen, der er blevet rekrutteret fra advokatfirmaet Husen Advokater, som også har specialiseret sig inden for blandt andet lejeret og enterpriseret. Derudover har Gangsted hyret Rasmus Blaabjerg Laursen som ny advokatfuldmægtig. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Kromann Reumert finder ny partner i egne rækker

Efter 12 år hos Kromann Reumert tiltræder advokat Max Jacob Stubkjær Jensen 1. januar som partner i firmaet. Han skal være med til at styrke teamet for fast ejendom, som i dag består af 40 jurister og har kontorer i både København og Aarhus. Læs artiklen på AdvokatWatch.

Foto: PR.
Foto: PR.

Foto: PR

 

Endnu en partner siger farvel til Newsec Advisory

Erhvervsmægleren Newsec Advisory mister sin marketingchef, når associeret partner Mette-Louise Meng stopper i virksomheden med ugens udgang. Hun har været i virksomheden i 10 år. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

C.W. Obel Ejendomme etablerer boligafdeling og sætter erfaren profil i front

Ejendomsselskabet C.W. Obel Ejendomme opretter en selvstændig boligafdeling og ansætter Mette Haarup til at lede den. 45-årige Mette Haarup kommer fra en stilling som porteføljemanager hos pensionsselskabet PKA. Inden da var hun hos ejendomsforvalteren Deas og har mange års erfaring med forvaltning af nyere boligejendomme. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR.
Foto: PR.

Foto: PR

 

Forsikringsselskab får ny direktør efter 28 år

Efter 28 år som administrerende direktør går Lisbet Bromann Jensen på pension, og den hidtidige underdirektør, Irene Andreasen, bliver ny topchef i det 110 år gamle gensidige forsikringsselskab, der holder til i Taastrup. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Softwarevirksomhed henter ny direktør

Danske Pixelz har ansat Thomas Ladefoged som ny adm. Direktør. Den nye direktør kommer fra en stilling som CCO i F.E. Bording og har tidligere været adm. direktør i AdPeople og Huset Markedsføring. Læs artiklen på ITWatch.

 

Telia henter ny pressechef

Telia Danmark får ny pressechef fra årsskiftet i skikkelse af Mads Houe. Han er hentet hos forsikringsselskabet Codan, hvor han har varetaget samme rolle de seneste otte års tid. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: PR/Telia
Foto: PR/Telia

Foto: Codan presseafdeling

 

DR-distrikt henter ny chef fra TV Syd

For anden dag i træk kan DR præsentere en ny chef for ét af sine distrikter. I dag er turen kommet til P4 Trekanten, der har hjemme i Vejle, og som fra 1. april har Camilla Rozenfeld som chef. Den kommende DR-chef kommer fra en stilling som redaktionsleder på TV Syd, som hun har arbejdet for siden 2016. Læs artiklen på MediaWatch.

 

GN Hearing har fundet ny topchef

Høreapparatsdivisionen i GN Store Nord, GN Hearing, har sat navn på sin nye topchef, som skal erstatte Anders Hedegaard, der meldte sin afgang i oktober. Valget er faldet på den 47-årige dansker Jakob Gudbrand, som kommer fra selskabet Thermo Fisher Scientific. Læs artiklen på MedWatch.

 

Tidligere folketingsmedlem bliver direktør i Region Midtjylland

Pernille Blach Hansen bliver ny direktør i Region Midtjylland. Den nye direktør tiltræder midt i februar, hvor hun forlader en post som bæredygtighedsdirektør i Lego Group. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: Peter Ravnsborg
Foto: Peter Ravnsborg

Foto: Peter Ravnsborg

 

29-årig økonom bliver særlig rådgiver for Ole Birk

Efter nytår flytter 29-årige Kasper Strassmann fra Liberal Alliances politisk økonomiske sekretariat til forkontoret i Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. Kasper Strassmann, der er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet, afløser Frederik Wiedemann, der tidligere i december meddelte, at han har fået et job som underdirektør for kultur i Tivoli. Læs artiklen på PolicyWatch.

 

Esbjerg Havn sætter navn på ny direktør

Det bliver den 45-årige Dennis Jul Pedersen, der skal følge efter havnedirektør Ole Ingrisch, der har haft posten i 16 år. Dennis Jul Pedersen er i øjeblikket CEO hos NSG Wind, hvor han har været leder af en række opgaver i havvindmølleindustren. Han har tidligere gjort kariere i blandt andet Milaha Offshore Service og Maersk Oil. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: PR-foto: Esbjerg Havn
Foto: PR-foto: Esbjerg Havn

Foto: PR

 

Mere fra FinansWatch

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs