Mere om mennesker

Det netop åbnede Nordic Health Lab på Nordsjællands Hospital skal have ny direktør efter kun godt to måneder, tidligere fodboldspiller med landskampe på cv'et skal være erhvervsassurandør i Tryg - og 16 andre jobskifter. Er du ajour?
Lisbeth Juhl Christensen er efter blot to måneder stoppet som direktør for innovationscenteret Nordic Health Lab på Nordsjællands Hospital. | Foto: UNICEF Danmark/Ben Brahem.
Lisbeth Juhl Christensen er efter blot to måneder stoppet som direktør for innovationscenteret Nordic Health Lab på Nordsjællands Hospital. | Foto: UNICEF Danmark/Ben Brahem.

Fynsk advokatfirma fortsætter foryngelse med ny advokat

Foryngelsen fortsætter i det fynske hos Advokatfyn, hvor man har hentet yngre kræfter ind. Den nye advokat i firmaet er Anders Hess-Petersen, der kommer fra en stilling som advokat hos Atlas Ellebye Advokater i Odense. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Bladt mister økonomidirektør

Efter blot et år som økonomidirektør er Morten Axel Petersen fortid hos Bladt. Fra 1. april næste år overtager den 44-årige direktør en tilsvarende stilling hos televirksomheden RTX. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Simcorp henter ny chef fra Microsoft

Den nye mand på posten er Thomas Hejlsberg, som kommer fra en lignende stilling i Microsoft, hvor han blandt andet arbejdede med cloud-transformation af Microsofts produkter. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: PR/Simcorp
Foto: PR/Simcorp

Foto: PR/Simcorp

 

Forsikringsselskabers fælles firma henter tidligere Topdanmark-direktør

Taksatorringen har ansat ny adm. direktør i form af Marianne Wier, der senest sad som driftsdirektør i Topdanmarks direktion. Marianne Wier erstatter Nils Larsen, der har arbejdet 30 år i Taksatorringen, heraf de seneste 15 år som topchef. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Mybanker henter tidligere Danske Bank-chef ind som ny direktør

Mybanker får ny adm. direktør, og valget er faldet på Marlene Nørgaard, der er mangeårig chef i Danske Bank. Nørgaard forlod banken i foråret i forbindelse med en ledelsesrokade. Her havde hun titel som global chef for private banking og var i forbindelse med rokaden blevet tilbudt en anden stilling, som valgte at takke nej til. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Tryg henter fodboldkoryfæ ind som forsikringssælger

Thomas Augustinussen, der har spillet to kampe på det danske fodboldlandshold, over 300 kampe for AaB og nu fungerer som assistenttræner i Aalborg-klubben, skal fra årsskiftet være erhvervsassurandør i Tryg. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger
Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger

Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger

 

Kartoffelkæmpe og direktør bryder med hinanden

3. december havde Jørgen Bæk sidste dag som adm. direktør i Andels-Kartoffelmelsfabrikken Midtjylland Amba (AKM). AKM's bestyrelse har udpeget bestyrelsesformand Martin Arvad som midlertidig direktør, mens man finder den kommende kartoffelmelsdirektør. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

International kaffekoncern henter ny innovationsdirektør fra Peter Larsen

Lars Aaen Thøgersen, udviklings- og kommunikationschef hos Peter Larsen Kaffe, skifter til en stilling som direktør for innovation og oplevelser for det internationale kaffefirma Löfbergs Coffee Group, der er medejer af Peter Larsen Kaffe. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Dansk startup tilknytter tidligere global it-chef i Nike

Med en række topchef-stillinger i virksomheder som NBC Universal, BBC Worldwide og ikke mindst en rolle som global it-direktør i Nike har David Gibbons mere end 30 års erfaring fra store internationale virksomheder. Den viden skal han fremover bruge som strategisk rådgiver for den danske startup Usertribe. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR/Usertribe
Foto: PR/Usertribe

Foto: PR/Usertribe

 

Dell EMC hyrer dansker som europæisk chef

Danske Nicolai Moresco er ny europæisk chef for Services Sales hos Dell EMC. I sin nye rolle får Nicolai Moresco til opgave at lede og udvikle hele Dell EMC’s services-forretning i Europa, Mellemøsten og Afrika. Læs artiklen på ITWatch.

 

RTX udnævner ny finansdirektør

RTX henter Morten Axel Petersen til den ledige stilling som finansdirektør, CFO. Morten Axel Pedersen kommer fra en tilsvarende stilling som finansdirektør i Bladt Industries, hvor han har haft ansvaret for blandt andet økonomi og strategi. Læs artiklen på ITWatch.

 

FinansWatch henter ny indsigtsredaktør hos TV 2 News

Simon Richard Nielsen melder sig under fanerne som ny tendens- og indsigtsredaktør på FinansWatch i det nye år. Han kommer fra en stilling som nyhedsvært på TV 2 News og er tidligere journalist, kommentator og redaktør på Børsen. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: PR

 

Vært forlader DR ved relancering af Kontant

DR-vært Jakob Illeborg har stået i spidsen for 150 programmer om alt fra falsk olivenolie til skattesvindel, men nu siger værten for Kontant snart farvel til DR. Jakob Illeborg har tidligere været DR's korrespondent i London, globaliseringskorrespondent og vært på DR2 Dagen. Læs artiklen på MediaWatch.

 

TV 2 opruster på annoncørbetalt indhold og henter kræfter fra People Group

Pernille Simmelkiær bliver ny ansvarlig for produktionen af annoncørbetalt indhold hos TV 2, skriver koncernen i en meddelelse. Hun kommer fra en stilling som direktør for bureauet Cosmic People, der hører under People Group, og er tidligere direktør for bureauet We Love People, der har samme ejer. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Symphogen mister forskningsdirektør - tavshed om mulig afløser

Amerikanske Ivan Horak, der har været direktør for forskning og udvikling i Symphogen gennem syv år, har forladt sin stilling i det danske selskab til fordel for et biotekselskab i Singapore. Ivan D. Horak har siden 2011 styret al forskning og udvikling i det danske biotekselskab Symphogen som Head of Global R&D, Chief Scientific and Medical Officer. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: Symphogen
Foto: Symphogen

Foto: Symphogen

 

Direktør for testmiljø går af efter blot to måneder

Godt to måneder – så længe nåede Lisbeth Juhl Christensen at sidde som direktør for innovationscenteret Nordic Health Lab på Nordsjællands Hospital. Men hverken den faglige eller personlige kemi mellem Lisbeth Juhl Christensen og hendes opgaver for hospitalets nye testmiljø for medico- og rehabvirksomheder var den rette. Læs artiklen på MedWatch.

 

Thor Möger får nyt chefjob: Vinker farvel til politik

Chefen for Socialdemokratiets politiske afdeling, Thor Möger Pedersen, skifter til Cowi og en stilling som chef for Economics and Management. I 2013 skiftede han fra SF til Socialdemokratiet, men nu er det slut med politik for Thor Möger Pedersen. Læs artiklen på PolicyWatch.

Foto: Ritzau Scanpix/Niels Hougaard.
Foto: Ritzau Scanpix/Niels Hougaard.

Foto: Ritzau Scanpix/Niels Hougaard

 

Pharmadanmark gafler politisk rådgiver fra nødhjælpsorganisation

Politisk rådgiver hos Folkekirkens Nødhjælp, Troels Yde Toftdah, skifter til en stilling som politisk chef i fagforeningen Pharmadanmark efter nytår. Læs artiklen på PolicyWatch.

 

Søren Andersen vender tilbage som chef i Rickmers-selskab

Den tidligere Maersk- og Rickmers-mand Søren Andersen er igen kørt i stilling som leder af et selskab forbundet med Rickmers-familien. Den seneste opgave, Søren Andersen havde i et Rickmers-relateret selskab, var for Rickmers Trust Management, som han var med til at afvikle i 2017, hvor selskabets flåde af containerskibe blev solgt til Navios Maritime. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: PR

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også