FinansWatch

Mere om mennesker

Efter 19 år i selskabet forlader Lundbecks direktør for forskning og udvikling selskabet, Pineapple intertainment blander kortene i øverste ledelse, Kaspersky har fyret sin landehef i Danmark - og 20 andre jobskifter. Er du ajour?

Anders Gersel Pedersen. Forsknings- og udviklingsdirektør hos Lundbeck. | Foto: PR

Endnu en stifter forlader aalborgensisk advokatfirma

Ny advokat hos Storm Advokatfirma er Kristian Regnar Pedersen, der er medstifter og partner hos Komplext. Han begynder den 1. januar 2019. Her kommer han til at lede familieretsafdelingen. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Nordanö udvider partnerkredsen med profil fra Catella

Den nordiske ejendomsrådgiver Nordanö har udvidet partnerkredsen med Bent Bjerring. Han kommer til fra Catella og har i hele sin karriere beskæftiget sig med corporate finance inden for ejendomme, hvor han primært har haft fokus på transaktioner, kapitalrejsning af gæld og egenkapital samt strategisk rådgivning. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Stensdal Group henter projektdirektør hos Casa

Stensdal Group har ansat Peter Weyhe som teknisk projektdirektør. Han kommer fra en stilling som seniorprojektmanager hos Casa og har tidligere været en årrække i NCC. Hos Stensdal Group vil Peter Weyhe have det overordnede ansvar for kvaliteten i ejendomsudviklerens projekter. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR.
Foto: PR.

Foto: PR

 

Ny medejer og kommerciel direktør for otte Danbolig-butikker

Claus Markmann tiltræder som medindehaver og kommerciel direktør i otte Danbolig-butikker under Danbolig Holm & Hauberg i Københavnsområdet. Han har mere end 25 års erfaring inden for salg og ledelse og har tidligere været tilknyttet både Danbolig og Home. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Ejendomsrådgiver opruster med asset management-chef

Nordic Capital & Investment Partners (NCAP) ansætter Lars Røgeberg som chef for asset management med udgangspunkt fra kontoret i København. Han har mere end 12 års erfaring fra ejendomsmarkedet i Norden og Storbritannien og kommer senest fra en stilling som direktør hos Barings Real Estate med base i London. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Nybolig Erhverv opruster på udlejningsfronten i København

Nybolig Erhverv København har ansat Aqleema Waseem Asher som en del af holdet for erhvervsudlejning. Aqleema Waseem Asher, der har flere års erfaring med det københavnske ejendomsmarked, kommer fra en stilling som erhvervsmægler hos Danbolig Erhverv. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR.
Foto: PR.

Foto: PR

 

Maersk Supply Service finder ny finansdirektør hos søsterselskab

Det er Karl Thorngren, der lige nu er finansdirektør hos Svitzer Australia, som skal afløse Michael Krabbe, der til næste år forlader selskabet for at få en tilsvarende stilling hos Bunker Holding. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

PFA henter ny chefstrateg i Danske Bank

45-årige Tine Choi Danielsen kommer fra en stilling i Danske Bank som såkaldt chief strategist, head of strategy & macro i Wealth Management. Hun afløser Henrik Henriksen, der for nylig sagde op til fordel for en tilsvarende stilling i Velliv, det tidligere Nordea Liv & Pension. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Nordeas erhvervschef overtager ansvar fra forfremmet landedirektør

Frank Vang-Jensens forfremmelse i Nordea-koncernen betyder nu, at bankens danske chef for erhvervskunder får mere ansvar. Bjørn Bøje Jensen udnævnes nemlig nu også til såkaldt "country senior executive." Det sker, efter at Mads Skovlund forleden fik det overordnede ansvar for personal banking i Danmark. Læs artiken på FinansWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Nordea-direktør skifter til ny bankudfordrer

Efter to år på posten stopper 37-årige Peter Smith som adm. direktør for Nordea Kredit for i stedet at skifte til en ny finansapp, der vil udfordre bankerne. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Kendt it-sikkerhedsselskab afskediger sin danske landechef

Leif Jensen stopper på posten som landechef i Kaspersky Lab. Han kom til Kaspersky Lab i 2014 og har siden opbygget den nordiske organisation fra bunden. Læs artiklen på ITWatch.

 

DXC udpeger ny chef for konsulentforretning

Henrik Zeberg er ny chef for DXC's nordeuropæiske konsulentforrenting. Den nye chef kommer fra en stilling i Cognizant, hvor han stod i spidsen for selskabets danske strategiafdeling. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR/DXC
Foto: PR/DXC

Foto: PR/DXC

 

Marketingdirektør forlader Discovery

Marketingdirektør Anthony Lim blev hentet til Discovery Networks i slutningen af 2017, men nu – et års tid senere – forlader han posten. Hans afsked kommer, efter Discovery har ændret sin organisation. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Danske Medier ansætter publicistisk chef med Discovery-fortid

Brancheforeningen Danske Medier, der varetager de private mediers interesser, har ansat en publicistisk chef i skikkelse af Jesper Jürgensen. Han var frem til september kommunikationschef for Dansk Golf Union. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Tv-producent ryster posen og udnævner ny direktør

Den øverste direktørpost i selskabet bliver fra i dag indtaget af Ole Rahbek. Han har arbejdet for Pineapple de sidste tre og et halvt år med titel af programchef. På posten som adm. direktør afløser han Ricco Wichmann, der fortsætter i selskabets ledelse som kreativ direktør og partner. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: Theis Mortensen
Foto: Theis Mortensen

Foto: Theis Mortensen

 

SDU hyrer journalistisk udvikler

Efter godt halvandet år som chef for digitale medier hos Folkekirkens Nødhjælp skifter Lars Damgaard Nielsen titlen ud med en stilling som journalistisk udvikler hos Syddansk Universitet (SDU). Læs artiklen på MediaWatch.

 

Rådgiver for transportminister og tidligere Politiken-chef skifter til Tivoli

Det bliver tidligere digital direktør og analysechef på Politiken, Frederik Wiedemann, der afløser Nikolaj Koppel som kulturchef i Tivoli. Skiftet betyder, at transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) skal finde en ny særlig rådgiver fra nytår. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Euroinvestor får ny chefredaktør

Det bliver Lars Christensen, der efter årsskiftet sætter sig i stolen som ny ansv. chefredaktør på finansmediet Euroinvestor, som blev opkøbt af Berlingske Media i september. Lars Christensen har i mange år været økonomisk kommentator og analytiker i flere danske medier. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: PR

 

Anders Gersel Pedersen stopper i Lundbeck

Lundbecks mangeårige forsknings- og udviklingsdirektør, den 67-årige Anders Gersel Pedersen, går på pension ved udgangen af 2018. Dermed sætter direktøren et punktum for en lang karriere i selskabet. 19 år blev det til, hvoraf de syv af dem har været som koncerndirektør for forskning og udvikling. Læs artiklen på MedWatch.

 

Direktør forlader GN-ejet forhandler af høreapparater

Dansk Hørecenter står uden adm. direktør, efter at Lars Berthelsen torsdag har annonceret, at han efter knap to år forlader virksomheden. Det sker for at kunne træde ind som adm. direktør for it-virksomheden Visma Consulting. Læs artiklen på MedWatch.

 

Tidligere Vestas-boss bliver Danmarks klimaudsending

Det bliver en tidligere kending fra det dansk erhvervsliv, som bliver Danmarks særlige udsending for klima og energi. Ministeriet oplyser mandag formiddag, at det bliver den tidligere Vestas-leder Ditlev Engel, som skal pleje Danmarks klimaindsats. Læs artiklen på PolicyWatch.

Foto: Camilla Rønde/Ritzau Scanpix

 

Købmand skal være formand for DA

Lisbeth Dalgaard Svanholm overtager posten efter chefredaktør og direktør på Sjællandske Medier Torben Dalby Larsen, der har været formand for arbejdsgivernes hovedorganisation siden 2010. Hun ejer og driver Dalgaard Supermarked i Hørsholm. Læs artiklen på PolicyWatch.

 

Konservative finder strateg til EP-valg

Det Konservative Folkeparti har fundet sin kampagnechef til valgkampen frem mod europaparlamentsvalget i maj 2019. Det bliver public affairs-konsulenten Nichlas Vind, der tager orlov fra sin stilling i konsulenthuse Rud Pedersen for lede den konservative valgkampagne til europaparlamentsvalget. Læs artiklen på PolicyWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

Mere fra FinansWatch

Topdanmark holder udbyttefest

Ved den kommende generalforsamling vil Topdanmark foreslå at uddele, hvad der svarer til 145 pct. af årets overskud. Det er mere, end analytikerne havde regnet med.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs