Mere om mennesker

Den første kvindelige bestyrelsesformand i C25 er udnævnt, Danske Rederier sætter navn på ny EU-chef, NCC skifter ud i direktionen - og fem andre jobskifter. Kan du følge med?
Dominique Reiniche, kommende bestyrelsesformand i Chr. Hansen.
Dominique Reiniche, kommende bestyrelsesformand i Chr. Hansen.

Advokat bliver partner hos boligrådgiver

Boligrådgivningsfirmaet Bomae, som har base i København, får ny juridisk rådgiver og partner. Det bliver den 33-årige advokat Claus Vogelius, som har otte års erfaring fra flere store advokatfirmaer. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

FB Gruppen opruster med produktionsdirektør fra NCC

FB Gruppen har ansat Kristian Møller Petersen som produktionsdirektør i en nyoprettet stilling hos projekt- og ejendomsudviklerkoncernen. Han kommer senest fra en stilling som projektchef hos NCC Property Development og har tidligere haft samme stilling hos MT Højgaard og Skanska. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR.
Foto: PR.

Foto: PR

 

NCC finder ny direktør i egne rækker

Mogens Nielsen bliver ny direktør for et samlet NCC Byggeri Vest og tiltræder stillingen 1. januar 2019. Han har hidtil været områdedirektør for NCC Renovering Vest, men nu får han det overordnede ansvar for byggeri og renovering i NCC i Jylland. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Danbolig Erhverv henter profil med over seks års erfaring fra Home Erhverv

Danbolig Erhverv i København har ansat Christoph Wiese som porteføljechef. Den nye porteføljechef får ansvaret for aktuelle handler med en værdi af 3,5 mia. kr. og kommer senest fra et job som salgschef hos Cubrix Properties, hvortil han skiftede efter små syv år hos Home Erhverv. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR.
Foto: PR.
 

Foto: PR

 

Chr. Hansen får ventet ny bestyrelsesformand

Det bliver i fremtiden - som ventet - franske Dominique Reiniche, der kommer til at sidde for bordenden i bestyrelseslokalet hos ingrediens- og enzymkoncernen Chr. Hansen. Hun blev valgt som ny formand på selskabets generalforsamling torsdag aften og skifter dermed posten som næstformand ud. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Ny økonomidirektør i både Tulip og Danish Crown Beef

Økonomidirektør gennem ti år hos milliardkoncernen Tulip Food Company, Henrik Weihrauch, rykker videre internt i Danish Crown-koncernen. Han er nu økonomidirektør for Danish Crown Beef. Kasper Bremer Orloff er hentet internt i Danish Crown, og kommer fra en stilling som vice president i ledelsessekretariatet. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Tidligere Edlund-chef bliver it-direktør i pensionsselskab

Morten Bruun Steiner er ny direktør for data og it i pensionsselskabet PFA. Dermed forlader han jobbet som adm. direktør i Edlund. 57-årige Morten Bruun Steiner blev direktør for KMD-ejede Edlund i 2016 og havde før da ledende stillinger i Tia Technology, Avanade og Accenture. Læs artiklen på ITWatch.

 

Danske Rederier finder sin nye EU-chef

Danske Rederier har fundet en ny sekretariatschef for sit EU-kontor, der ligger i Bruxelles. Valget er faldet på jurist og tidligere konstitueret landsdommer i Østre Landsret Jens Valdemar Krenchel. Han tiltræder i stillingen 1. januar. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: PR

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også