Mere om mennesker

Landbrug & Fødevarer har ansat Hækkerups efterfølger, Danmark får sin første kvindelige ambassadør i USA, efter en længere tids søgen har Region Hovedstaden fundet sin nye direktør - og 11 andre jobskifter. Er du ajour?
Lone Dencker Wisborg bliver Danmarks ambassadør i USA fra 1. april.
Lone Dencker Wisborg bliver Danmarks ambassadør i USA fra 1. april.

Christian Kjær forlader Danmarks Vindmølleforening efter uenighed

Christian Kjær har fratrådt sin stilling som direktør i Danmarks Vindmølleforening. Det skulle ifølge en pressemeddelelse fra foreningen skyldes, at bestyrelsen og Christian Kjær har forskellige syn på "foreningens fremtidige strategi og udvikling." Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Landbrug & Fødevarer har fundet Hækkerups arvtager

Efter at have hentet to direktører fra Christiansborg har Landbrug & Fødevarer nu ansat sin nye direktør internt. Den nye direktør bliver 49-årige Anne Lawaetz Arhnung, der efterfølger tidligere justitsminister Karen Hækkerup, der selv efterfulgte Venstres Søren Gade. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Mæt KMC-direktør mangler nye udfordringer

Direktør i KMC Kartoffelmelcentralen gennem otte år, Nicolai Hansen, stopper til sommer. Men hans annoncerede farvel er ikke et farvel til en aktiv del af fødevarebranchen. Faktisk er det et goddag til andre dele af fødevarebranchen, forskningsmiljøet og gerne bestyrelsesarbejde og konsulentvirke for iværksættere. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Direktør forlader Kødgrossisten efter syv måneder

Blot syv måneder nåede Anders Engdahl at sidde som direktør for Foodservice Danmark-selskabet Kødgrossisten, der blandt andet producerer kødprodukter til hoteller, restauranter og caféer. Den tidligere direktør for Catering Danmark siger farvel til Kødgrossisten pga. en strukturændring. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: Privat
Foto: Privat

Foto: Privat

 

Vender tilbage til it-branchen med job hos Microsoft

Microsoft henter Malene Barkhus ind som senior account exective med ansvar for fire af de største kunder i retailbranchen. Malene Barkhus kommer fra en stilling som associate director i E&Y. Læs artiklen på ITWatch.

 

Digitalt udviklingshus henter ny direktør hos konsulentselskab

Kim Toft Madsen er ny direktør for E-supplies. Han kommer fra en lignende stilling i konsulenthuset Core CRM. Øverst på dagsordenen hos den nye topchef er at skabe større opmærksomhed i markedet om E-supplies-løsninger og dermed vækst i selskabet. Læs artiklen på ITWatch.

 

Sentias "indenrigsminister" overtager topposten i Danmark

Peter Michael Nielsen bliver ny adm. direktør i Sentia Danmark, efter Jakob Norup rykker til en international stilling i selskabet. Peter Michael Nielsen rykkede med Jakob Norup til Sentia fra Hosters, som de begge var en del af, indtil Sentia købte virksomheden. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Ledende nyhedschef forlader Børsen

Rasmus Emborg, ledende nyhedschef på Børsen, forlader erhvervsmediet. Han kom til Børsen i begyndelsen 2016, kort efter han forlod sin hidtidige stilling som chefredaktør og adm. direktør hos Avisen.dk. På Børsen havde Rasmus Emborg først titel af redaktionschef, der siden blev vekslet til ledende nyhedschef. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Dansk Avis Omdeling skal have ny direktør

Selskabet Dansk Avis Omdeling (DAO) siger farvel til direktør John Romedahl, der har stået i spidsen for selskabet siden 2008. Indtil en afløser er fundet, vil Niels Boisen været konstitueret på posten som adm. direktør for DAO. Han er til daglig logistikchef i JP/Politikens Hus. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Jyllands-Posten finder ny politisk redaktør

Marchen Neel Gjertsen skifter titlen som politisk analytiker og daglig leder af Jyllands-Postens Christiansborg-redaktion ud med titlen som politisk redaktør. Hun afløser Carsten Ellegaard Christensen, som fra sommeren næste år bliver korrespondent for Jyllands-Posten i London. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: Polfoto
Foto: Polfoto

Foto: Polfoto

 

Sygehusdirektør stopper efter budgetskred og fyringer

Region Sjælland har valgt at fritstille sygehusdirektør Henrik Villadsen. Han har været direktør for Sjællands Universitetshospital i fem år. Men nu er han fritstillet, og i sin fratrædelsesperiode modtager han løn svarende til 2,9 millioner kroner. Læs artiklen på MedWatch.

 

Region Hovedstaden har fundet ny direktør

Region Hovedstaden har fundet sin nye direktør efter længere tids søgen. Valget er faldet på Svend Særkjær, som i dag er direktør i Region Nordjylland. Svend Særkjær er 50 år og har en kandidat i statskundskab fra Århus Universitet. Har har været regionsdirektør i Nordjylland siden 2015. læs artiklen på MedWatch.

Foto: Region Hovedstaden
Foto: Region Hovedstaden

Foto: PR/Region Hovedstaden

 

Gilead henter ny nordisk direktør

Medicinalselskabet Gilead Sciences har hentet en ny nordisk direktør med ansvar for virksomhedens forretning i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island. Den nye mand på posten er Dan Kemmler, som har været i Gilead siden 2011, senest med ansvar for selskabets salg og markedsføring af hiv-medicin i Europa, Mellemøsten og Australien. Læs artiklen på MedWatch.

 

Danmark får sin første kvindelige ambassadør i USA

Hun hedder Lone Dencker Wisborg og kommer fra en stilling som direktør for Ressourcer og Organisationsudvikling i Udenrigsministeriet. Lone Dencker Wisborg overtager stillingen i april næste år fra den nuværende ambassadør, Lars Geert Lose. Læs artiklen på PolicyWatch.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også