FinansWatch

Mere om mennesker

Topchef i NKT fratræder promte efter nedjusteringer i selskabet, hovedstadens stadsartitekt takker af efter otte år på posten, ny tv- og steamingkanal går i luften med tidligere kanalchef for DR1 i spidsen - og 11 andre jobskifter. Kan du følge med?

Pil Gundelach Brandstrup | Foto: PR

Kromann Reumert henter ny økonomidirektør ind fra tobaksindustrien

Morten Møller Enegaard bliver ny finanschef med start allerede 15. november. Han kommer fra en stilling som senior vicepræsident i Scandinavian Tobacco Group, hvor han har været i lidt over to år. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

København skal have ny stadsarkitekt

Tina Saaby er pr. 1. januar 2019 ikke længere stadsarkitekt i København. Hun har valgt at sige stop efter otte år på posten, oplyser Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune til EjendomsWatch. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: Ritzau Scanpix/Morten Germund.
Foto: Ritzau Scanpix/Morten Germund.

Foto: Ritzau Scanpix/Morten Germund

 

Michael Nielsen stopper som topchef i ATP Ejendomme

ATP Ejendomme får fra dags dato ny direktør, efter Michael Nielsen har valgt at fratræde sin stilling. Beslutningen er truffet for at give plads til nye kræfter i forbindelse med den transformation, som ATP’s fondsdirektør, Kasper Ahrndt Lorenzen, har sat i gang. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Topchef fratræder øjeblikkeligt efter stor nedjustering hos NKT

Administrerende direktør hos den danske kabelproducent NKT, Michael Hedegaard Lyng, er fra og med i dag fortid i selskabet. NKT skal nu i gang med at finde en ny direktør, men indtil videre er finansdirektør Roland Andersen konstitueret som midlertidig CEO. Læs artiklen på EnergiWatch.

Foto: NKT, pressefoto
Foto: NKT, pressefoto

Foto: PR/NKT

 

Mobilepay i Danmark får ny topchef: Skal lette opgavepres på koncernchef

50-årige Torben Gamst bliver ny topchef for Mobilepay Danmark. Torben Gamst er i dag chef for Advisory & Business Support i Banking Denmark i Danske Bank og beskrives som en af flere fædre bag Mobilepay. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Ny redaktør og oprustning på FinansWatch

FinansWatch får ny redaktør og udvider redaktionen. Thomas Bo Christensen, 36, overtager 1. december rollen som redaktør for landets største finansredaktion. Han har de seneste knap to år været en del af ledelsen på FinansWatch som medredaktør – og siden oktober som fungerende redaktør. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Foto: PR

 

Atos' danske landechef er stoppet på posten

Efter fire år som dansk landechef i franske Atos er Peter Vermehren-Poulsen stoppet på posten. Han har allerede et nyt job på hånden, men vil ikke sige andet, end at det også er i it-branchen. Læs artiklen på ITWatch.

 

Lego-ejer gafler Telias pressechef

Efter 10 år i telebranchen slår Telias pressechef Rasmus Avnskjold ind på et nyt spor. Fra 1. januar skifter han til en stilling som pressechef i Legos ejer Kirkbi, men han har allerede sidste arbejdsdag i Telia 11. december. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Edlund skifter boss

Den nuværende topchef Morten Steiner er fratrådt og er erstattet af Gert Bendsen. Gert Bendsen kommer fra en rolle som økonomidirektør for virksomheden. Læs artiklen på ITWatch

 

Tidligere DR-chef skal stå i spidsen for Yousees nye tv-kanal

I spidsen for Xee skal tidligere kanalchef for DR1 i Danmarks Radio Pil Gundelach Brandstrup stå. Hun forlod DR i september, da hendes stilling som kanalchef blev nedlagt som en del af spareøvelsen i huset. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Nordisk Film Biografer får ny økonomidirektør med rødder hos TDC

Nicolai Loft Demring, 41, er hentet til Nordisk Film Biografer, der er en del af Egmont-koncernen, som ny økonomidirektør (CFO) fra 1. december. Han kommer fra en stilling hos Bang & Olufsen, hvor han har haft titel af finance director. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: PR/Egmont
Foto: PR/Egmont

Foto: PR/Egmont

 

Coloplast hyrer ny direktør for sin kroniske forretning

Den nye direktør for selskabets kroniske forretning, der dækker over stomi- og kontinensforretningerne, er Paul Marcun, der tidligere har været direktør for regionen "øvrige markeder" i Coloplast. Læs artiklen på MedWatch.

 

Falck Healthcare får ny direktør

Anette Damgaard er med øjeblikkelig virkning udnævnt til adm. direktør for Falck Healthcare i Danmark, Sverige og Norge. Hun kommer fra en stilling som chef for den danske organisation - en stilling som hun også fortsat vil varetage - og vil fremover referere direkte til Falck Healthcares bestyrelse. Læs artiklen på MedWatch.

 

Ny sekretariatschef i Den Danske Maritime Fond

Lotte G. Lundberg bliver ny sekretariatschef i Den Danske Maritime Fond fra 1. januar 2019. Lotte G. Lundberg har arbejdet en årrække i Maersk, blandt andet i Maersk Line og Maersk Broker. Hun har efterfølgende haft en række bestyrelsesposter og sidder i dag blandt andet i bestyrelsen for Erria. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: Den Danske Maritime Fond
Foto: Den Danske Maritime Fond

Foto: PR/Den Danske Maritime Fond

 

Mere fra FinansWatch

Finanstilsynet langer flere påbud ud til PFA

Inspektion i 2020 har resulteret i en stribe påbud fra Finanstilsynet til PFA. Ifølge topchef har pensionsselskabet enten allerede rettet op på de områder, som Finanstilsynet har rettet kritisk fokus på, eller er i gang med det.

Rådgiver: Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark

Provisionsforbuddet fungerer ikke i Danmark, fordi det i vid udstrækning er banker, der ejer investeringsforeningerne, mener investeringsrådgiver Nikolaj Holdt Mikkelsen. Han ser frem til, at Finanstilsynet vil undersøge området.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs