FinansWatch

Mere om mennesker

Pressemand skifter den finansielle verden ud med stribede produkter, DMI ansætter erfaren DR-vært som pressechef, direktør og medejer for landets femtestørste ejendomsadministrator er fortid efter 14 måneder i spidsen - og 12 andre jobskifter. Missede du nogle?

Poul Erik Bech | Foto: Ritzau Scanpix/Niels Hougaard.

Poul Erik Bech siger farvel til direktør og medejer efter 14 måneder i stolen

Efter 14 måneder i spidsen for landets femtestørste ejendomsadministrator, Lea Ejendomspartner, er Troels Riis Poulsen fortid i selskabet, der indgår i landets største ejendomsmæglerkoncern, EDC Poul Erik Bech Holding. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Grundfos-fond skifter direktør ud efter uro

Den primære ejer af Grundfos-koncernen, Poul Due Jensens Fond, har fået en ny mand i spidsen. Her bliver Christian Hartvig erstattet af Kim Nøhr Skibsted. Kim Nøhr Skibsted har de seneste ti år har været koncernkommunikationsdirektør med titel af Group Vice President. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Saxo Bank forfremmer chef og rykker rundt i direktionen

Søren Kyhl, der i dag er driftsdirektør i Saxo Bank, bliver nu udnævnt som ny viceadministrerende direktør i banken. Stillingen er nyoprettet, og Søren Kyhl beholder også fortsat titlen som driftsdirektør. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: Saxo Bank
Foto: Saxo Bank

Foto: PR/Saxo Bank

 

Pressemand skifter finanssektoren ud med kosmetikkæde

Klaus Fridorf skifter fra en stilling som chefkonsulent i forsikringsselskabet Gjensidige til detailkæden Matas, hvor han skal være kommunikationschef. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Bankinvest mister kundedirektør til Nordea

Kundedirektør i Bankinvest, Sanne Fredenslund, forlader kapitalforvalteren til fordel for et nyt job i Nordea. Hos Nordea skal Fredenslund tiltræde en stilling som souschef i bankens private banking-enhed, det vil sige afdelingen for velhavende kunder. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Gasa Nord Grønt skal have ny direktør

Når kalenderen runder 1. marts 2019 vil det ikke længere være Allan Rømer, der sidder i stolen som adm. direktør for Gasa Nord Grønt. Som afløser har bestyrelsen udpeget Lars Verner Christensen, der siden 1. marts 2017 har været salgs- og marketingdirektør i virksomheden. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: PR

 

Direktør for Filmfyn stopper

Det bliver en ny direktør, der skal drive den regionale filmfond Filmfyn videre de kommende år. Direktør for fonden, Bo Damgaard, har efter syv år på posten valgt at trække sig, og fonden leder nu efter en afløser, der kan tage over. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Egmont-bureau får ny topchef

Bureauet Very Patchwork, der har Egmont Publishing i ejerkredsen, får adm. direktør i skikkelse af greve Ditlev Ahlefeldt-Laurvig, efter Martin Olesen, der det seneste årti har været bureauets øverste chef, træder tilbage. Han forbliver dog i selskabets ejerkreds. Læs artiklen på MediaWatch.

 

DR-vært bliver ny pressechef hos DMI

DMI har hentet sin nye pressechef hos DR i form af tv- og vejrvært Anja Fonseca. Siden 2006 har Anja Fonseca været ansat som vejrvært på DR. Læs artiklen på Mediawatch.

Foto: PR

 

Kommunikationsbureau henter ny digital chef hos OMD Danmark

Niels Aarup Michaelsen, 44, får titel af head of digital media hos bureauet Nørgård Mikkelsen. Han kommer fra en stilling som head of programmatic, programmatisk chef, hos mediebureauet OMD Danmark, hvor han kom til i begyndelsen af året. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Dansk Energi finder ny public affairs- og kommunikationsdirektør

Det bliver Jesper Gronenberg (48) der får titel af ny public affairs- og kommunikationsdirektør for brancheorganisationen Dansk Energi, hvor han fra nytår skal varetage de politiske interesser for en række danske energiselskaber. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Storytel opruster med podcast for bogfolket - henter Cecilie Frøkjær som vært

Storytel tager et skridt ind på mediemarkedet og opruster med podcasts for bogfolket. Som frontfigur for satsningen har selskabet hyret Cecilie Frøkjær, der i en lang årrække var fast vært på TV 2 og siden efteråret 2017 har været podcast-vært på Jyllands-Postens litteraturprogram "Frøkjær og forfatterne". Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: PR

 

Danske Mediers Arbejdsgiverforening får ny forhandlingschef

Det bliver en ny forhandlingschef, som fremover skal sidde i spidsen for Danske Mediers Arbejdsgiverforening (DMA), når advokat Pia Rude Truelsen overtager jobbet fra 1. januar. Hun har været ansat som advokat hos organisationen siden maj 2007. Læs artiklen på MediaWatch.

 

GroupM udpeger direktør til ny kommerciel toppost

GroupM opretter en ny topstilling for at strømline og forbedre dele af forretningen. Det betyder udvidet ansvar til Mindshares danske og nordiske direktør, Martin Ove Rasmussen, der fremover også får rollen som tværgående kommerciel chef, CCO, i GroupM. Læs artiklen på MediaWatch.

 

MSD får ny direktør i Danmark

Andreas Daugaard Jørgensen er fra 1. december ny direktør i MSD Danmark, hvor han får ansvar for det danske såvel som det islandske marked. Andreas Daugaard Jørgensen kommer fra en stilling hos MSD i Holland, hvor han senest har haft ansvar for de kommercielle aktiviteter inden for primærsektoren. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: MSD Danmark
Foto: MSD Danmark

Foto: PR/MSD Danmark

 

Mere fra FinansWatch

Gjensidige løfter det danske resultat med en fjerdedel

Øget rejseaktivitet og erhvervskunder løfter Gjensidiges danske vækst, samtidig med at resultatet springer i vejret. "Nu står vi langt, langt stærkere, end vi nogensinde har gjort, og det skal vi kapitalisere på," lyder det fra koncerndirektør Mats C. Gottschalk.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs