FinansWatch

Mere om mennesker

Thylander Gruppen har hentet ejendomsbranchens grand old lady ind i topledelsen, direktør fratræder efter en kort men turbulent periode i Arcon-Sunmark, GN Hearings topchef stopper i selskabet - og 13 andre jobskifter. Kan du følge med?

Solveig Rannje, ejendomsdirektør og partner i Thylander Gruppen | Foto: PR.

Ny Bird & Bird-partner med intermezzo hos Gorrissen

Det internationale advokatfirma Bird & Bird kan torsdag byde velkommen tilbage i partnerkredsen til advokat Morten Nissen. Morten Nissen har været i firmaet som seniorrådgiver siden juni, men tilbage i årene 2008 til 2012 var Morten Nissen partner i det internationale advokatfirma med base i Bird & Birds Bruxelles-kontor. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Thylander Gruppen gør ejendomsbranchens grand old lady til partner

Den tidligere adm. direktør for SEB Ejendomme, Solveig Rannje, er dags dato tiltrådt som ejendomsdirektør og partner i Thylander Gruppen. Solveig Rannje har over 25 års erfaring i ejendomsbranchen med topposter i PFA Ejendomme, FS Ejendomme og senest som ejendomsdirektør i SEB Pension, hvor hun stoppede i forbindelse med Danicas køb af SEB. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Ewii finder ny økonomidirektør i banksektoren

Den nye direktør  i Trekantområdets forsyningsselskab Ewii bliver Olaf Spliid, der kommer fra en stilling som økonomidirektør i Bankdata. Han har tilbragt de seneste 32 år som ansat i Bankdata. Læs artiklen på EnergiWatch.

Foto: LinkedIn

 

Arcon-Sunmark mister direktør efter blot halvandet år

Det blev en kort men turbulent periode, Ole Dalby fik som direktør i solvarmproducenten Arcon-Sunmark. Efter blot halvandet år på posten fratræder han nu, og bliver erstattet af Thomas Karst, der kommer fra en stilling som senior vice president i MHI Vestas. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Dagrofa henter ny kædedirektør i Coop

40-årige Richo Boss tiltræder den 1. december 2018 som kædedirektør for Spar, Min Købmand og Letkøb. Han afløser Finn Christiansen, der blevet udpeget som midlertidig kædedirektør, da den tidligere kædedirektør Niels Karstensen stoppede i jobbet midt i september. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

HP får ny topchef i Danmark

HP Inc. i Danmark får ny direktør i skikkelse af Peter Møller Kristensen, som afløser Thomas Persson på posten. Peter Møller Kristensen er tidligere Acer-direktør og har i dag en anden topstilling hos HP. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR/HP
Foto: PR/HP

Foto: PR/HP

 

Netværksleverandør henter ny landechef hos Cisco

Netværksleverandøren Aruba har været på rov hos Cisco og hentet Lasse Holm Garby som ny landechef. Han har gennem sine 18 år hos Cisco været med til at opbygge selskabets forretning i Danmark. Samlet har han arbejdet i it-branchen i mere end 25 år. Læs artiklen på ITWatch.

 

Bermuda henter nyt ansigt til faktaafdeling fra DR

Produktionsselskabet Bermuda har hyret Niels Hagen Rasmussen til at stå i spidsen for selskabets faktaafdeling. Niels Hagen Rasmussen kommer fra en stilling som chef for DR Fakta. Her har han bl.a. været med til at producere DR2 Dokumentar, Detektor og Forsvundne arvinger. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Finanslobby henter ny kommunikationsdirektør fra egne rækker

Bankernes og realkredittens brancheorganisation, Finans Danmark, sætter nu navn på, hvem der bliver organisationens nye kommunikationsdirektør. Valget er faldet på Stine Luise Goll, der i øjeblikket er nuværende presse- og kommunikationschef i Finans Danmark. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

De Konservatives pressechef siger op og sejler over til maritimt job

Efter to år som pressechef for De Konservatives tropper på Christiansborg har Morten Scheelsbeck valgt at sige stop for i stedet at blive presseansvarlig for brancheorganisationen Danske Havne. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Ny pressechef er fundet til Konservative

Filip Lauritzen, der siden maj har været konstitueret pressechef i De Konservative, får pillet "konstituteret" ud af titlen og sætter sig permanent i stolen, nu hvor hidtidige pressechef Morten Scheelsbeck har meddelt sin afgang. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Tidligere Format-chef bliver ny korrespondent på TV 2

Benjamin Kürstein får endnu en gang titel af korrespondent, når han fra 1. november bliver en del af TV 2's korps i Mellemøsten. Han var frem til foråret chefredaktør på det kortlivede medie for unge Format, som JP/Politikens Hus åbnede og lukkede igen i løbet af godt et år. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: TV 2/Nikolai Linares
Foto: TV 2/Nikolai Linares

Foto: TV 2/Nikolai Linares

 

Veloxis finder ny finansdirektør internt

Biotekselskabet Veloxis Pharmaceuticals har besluttet sig for at forfremme Ira Duarte til finansdirektør. Ira Duarte har hidtil haft stillingen som vicedirektør i økonomiafdelingen i Veloxis, men blev den 24. september udpeget til at påtage sig chefposten på midlertidig basis, da den daværende finansdirektør opsagde sin stilling. Læs artiklen på MedWatch.

 

Anders Hedegaard stopper som topchef i GN Hearing

GN Hearing skal have ny topchef efter Anders Hedegaard, som forlader selskabet til fordel for en stilling som adm. direktør i en virksomhed uden for Danmark. Hedegaards nye arbejdsplads er ifølge GN Store Nord i en virksomhed, som ikke konkurrerer med GN's forretninger. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: /ritzau/Stine Bidstrup
Foto: /ritzau/Stine Bidstrup

Foto: /ritzau/Stine Bidstrup

 

Mediearbejdsgivere får ny direktør

Danske Medier og Danske Mediers Arbejdsgiverforening skal fremover have fælles direktion. Adm. direktør for begge foreninger bliver Morten Langager, der tiltrådte posten som adm. direktør for Danske Medier tidligere på året. Nu får han det øverste direktøransvar for begge organisationer. Læs artiklen på PolicyWatch.

 

Skatteankestyrelsen får ny direktør

Winnie Jensen, der kommer fra en stilling som juridisk direktør i Skattestyrelsen, sætter sig over på den anden side af bordet og over overtager tøjlerne i Skatteankestyrelsen fra nytår. Hun er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet, og har desuden mange års erfaring fra det tidligere SKAT og Skatteministeriets departement. Læs artiklen på PolicyWatch.

Foto: Torkil Adsersen/Scanpix 2013
Foto: Torkil Adsersen/Scanpix 2013

Foto: Torkil Adsersen/Scanpix 2013

 

Mere fra FinansWatch

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs