FinansWatch

Mere om mennesker

Gammel kending i Novo Nordisk Fonden skal stå i spidsen for fondens nye life science-inkubator Bioinnovation Institute, markant skikkelse forlader Løgismose Meyers og går solo, Barfoed Group har ansat profil med 32 års erfaring som erhvervsmægler og ejendomsrådgiver i nyoprettet stilling - og 13 andre jobskifter. Er du ajour?

Cees de Jong (tv) og Jean Luc Bélingard, nyudpegede medlemmer af Novo Advisory Board | Foto: PR, Novo Holdings

Tegnestue hyrer partner fra Schmidt Hammer Lassen

Den lille, danske tegnestue Loop Architects udvider sin partnerkreds med partner nummer tre. Den nye profil er Trine Berthold der for ca. seks måneder siden blev udnævnt til partner hos det langt større, danske arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen Architects. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Ejendomsprofil forlader egen biks for chefstilling i Barfoed Group

Jan Kristensen er blevet ansat i en nyoprettet stilling som erhvervschef i Barfoed Group, efter han har drevet sin egen virksomhed Kristensen Consulting i mere end syv år. Jan Kristensen har godt 32 års erfaring som erhvervsmægler og ejendomsrådgivning. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Colliers får ny økonomi- og driftsdirektør

Danmarks største erhvervsmægler, Colliers International, har udnævnt Flemming Michelsen til ny økonomi- og driftsdirektør. Flemming Michelsen kommer fra en stilling som senior controller hos Colliers. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR.
Foto: PR.

Foto: PR

 

Eksportforeningen får ny chef for olie og gas

Jakob Jespersen er tiltrådt chef for Olie & Gas Technology Group i Eksportforeningen. Han har tidligere været direktør for Logstor Oil & Gas i 13 år, og er også manden bag Scandinavian Offshore Industry. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Danmarks Eksportkredit henter ny direktør

Den nye direktør i EKF Danmarks Eksportkredit bliver Kirstine Damkjær. Her skal hun afløse Anette Eberhard, der fornyeligt stoppede som direktør i EKF og skiftede til PKA AIP Private Funds. Den 48-årige Kirstine Damkjær kommer med solid erfaring i bagagen fra både International Finance Corporation, IFC, og Verdensbanken i Washington D.C, hvor hun blandt andet har været CIO, investeringschef, og Global Industry Head of Equity. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Mæglerfirma udnævner nyt medlem af direktionen

58-årige Torben Stubberup er udnævnt til ny direktør i mæglerfirmaet Söderberg & Partners i Danmark med ansvar for "Non-Life", hvilket er selskabets skadesforsikringsområde. Samtidig indtræder han i den nordiske ledelse af selskabet. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: Söderberg Partners PR
Foto: Söderberg Partners PR

Foto: Söderberg Partners/PR

 

Løgismose Meyers-profil går solo

Adm. direktør Tørk Eskild Furhauge var langt fra alene om at gå ud af døren i Løgismose Meyers, da han midt i september blev sat fra bestillingen. Også selskabets chef for eksport og foodservice, René Boysen, har forladt Løgismose Meyers. I stedet har han med virkning fra 1. oktober etableret konsulentvirksomheden Food-Link, der vil repræsentere små og mellemstore virksomheder i foodservicemarkedet. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Direktør stopper i TDC Erhverv – afløser fundet internt

TDC siger farvel til Mladen Mitic, der har valgt at fratræde stillingen som senior vicepresident for forretningsområdet Product & Marketing i TDC Erhverv. Han har siden januar været underdirektør i TDC med ansvar for strategi for Online Brands og Group Digital Strategy. Før da var han underdirektør med ansvar for Group Strategy & Portfolio Management. Læs artiklen på ITWatch.

 

Børsen henter ny redaktionschef fra FinansWatch

Branchemediet for den finansielle sektor skal have ny redaktør. Efter knap fem år skifter redaktør for FinansWatch, David Bentow, til erhvervsavisen Børsen, hvor han skal være redaktionschef. Læs artilklen på MediaWatch.

Foto: PR

 

Ny strategisk direktør hos Gonzo Media

Bureauet, der arbejder med digitale kampagner og de senere år er stemplet ind på markedet for influencermarkedsføring, har ansat Rasmus Wilke i stillingen, hvor han afløser Sara Rosa Oppermann, der er stoppet i ledelsen 1. oktober. Rasmus Wilke har senest været kontaktchef hos mediebureauet Syntese Media. Læs artiklen på MediaWatch.

 

NENT udpeger direktør for Viasat

Sahar Kupersmidt bliver fra og med onsdag den øverst ansvarlige direktør for Nordic Entertainment Groups (NENT) tv-distributionsforretning Viasat. Den nye direktør har arbejdet for NENT, der tidligere gik under navnet MTG, siden 2007 og har senest været chef for Viasat i Sverige. Læs artiklen på MediaWatch.

 

DMJX finder ny rektor internt

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) har sat navn på, hvem der skal være skolens nye rektor. Valget er faldet på Trine Nielsen. Den nye rektor tiltræder 1. februar og kommer fra en stilling som direktør for uddannelse, forskning og viden på DMJX. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: Anders Hviid
Foto: Anders Hviid

Foto: Anders Hviid

 

 Egmont Publishing i Norge hyrer ny topchef fra telebranchen

Egmont Publishings topchef i Norge, Espen Asheim, meddelte i september, at han ville trække sig fra posten og skifte til en stilling i FSN Capital. Nu er hans afløser så fundet. Den nye topchef for den norske magasinudgiver bliver Nina Vesterby. Hun er rekrutteret fra en stilling som adm. direktør for Homenet, som er en norsk bredbåndsleverandør. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Novo Holdings udpeger to nye life science-ledere til rådgiverpanel

Investeringsselskabet Novo Holdings, der forvalter Novo Nordisk Fondens milliarder, får fremover to nye ansigter med ved bordet, når dets særlige panel af af life science-rådgivere, the Novo Advisory Group, drøfter, hvilke store selskaber Novo Holding bør investere i. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: Bioinnovation Institute
Foto: Bioinnovation Institute

Foto: PR/Bioinnovation Institute

 

Biotekiværksætter bliver direktør for nyt Novo-institut

Novo Nordisk Fonden meddeler mandag, at den har ansat Jens Nielsen, der siden 2013 har været forskningsdirektør ved Novo Nordisk Fondens Center for Biosustainability ved Danmarks Tekniske Universitet. Han tiltræder 1. februar og afløser Thomas Nagy, der overgår til en deltidsstilling som lead entrepreneur. Læs artiklen på MedWatch.

 

J. Lauritzen har fundet ny tørlastchef

J. Lauritzen har fundet en ny chef for rederiets tørlastaktiviteter i Lauritzen Bulkers. Valget er faldet på 56-årige Niels Josefsen, der kommer til fra det norske shippingselskab Torvald Klaveness, hvor han senest har været Executive Vice President og tørlastchef. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: Torvald Klaveness
Foto: Torvald Klaveness

Foto: Torvald Klaveness

 

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs