FinansWatch

Mere om mennesker

Midt i en offensiv vækstplan har Lagkagehuset ansat ny chefjurist, PFA Pension mister sin chefstrateg til konkurrenten Velliv, direktør stopper efter to årtier karrieren i Novo Nordisk - og 11 andre jobskifter. Missede du nogle? 

Carl Moltke | Foto: PR

Ny chefjurist i Lagkagehuset

Den kapitalfondsejede bagerkæde, Lagkagehuset, har sat Carl Moltke i spidsen for virksomhedens juridiske opgaver. Carl Moltke er 47 år og kommer til Lagkagehuset fra Nordic Tankers, hvor han har været ansat i godt syv år, senest med titel af General Councel. Hos Lagkagehuset får Moltke titlen Head of Group Legal. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Sampension udnævner chef til nyetableret afdeling for kundejura

Sine Bak Josefsen er udnævnt til afdelingschef i pensionsselskabet Sampension. Hun bliver chef for en ny afdeling, der har fået navnet kundejura og blandt andet får ansvaret for forsikringsvilkår og -aftaler. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Eniig henter ny direktør

Den nye mand i spidsen for digitalisering, informationssikkerhed og it hos Eniig er Morten Bilgrav Mathiasen, der også træder ind i Eniigs koncernledelse. Han kommer med mere end 20 års ledelseserfaring, hvor han senest har været it-direktør i Unifeeder. Læs artiklen på EnergiWatch.

Foto: PR/Eniig
Foto: PR/Eniig

Foto: PR/Eniig

 

PFA mister chefstrateg til rival

Henrik Henriksen, der siden 2009 har været chefstrateg i investeringsområdet hos PFA Pension, skifter 1. januar til en tilsvarende stilling i Velliv, det tidligere Nordea Liv & Pension. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Norsk konsulenthus henter Codans chefaktuar til opbygning af dansk afdeling

Nils Rømer har skiftet tilværelsen som chefaktuar i Codan ud med en i det norske konsulent- og ventureselskab Analytika, hvor han skal være med til at bygge selskabets danske afdeling op. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Ole Andersen stopper som Chr. Hansen-formand

Ved den kommende generalforsamling hos ingredienskoncernen Chr. Hansen bliver nuværende bestyrelsesformand Ole Andersen ikke at finde på stemmesedlen med navne til posten. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: PR

 

It-startup skifter ud i ledelsen

Den danske it-iværksættervirksomhed Upodi ryster posen i den øverste ledelse og har ansat en ny såkaldt chief revenue officer, CRO, i form af René Lykkeskov. Læs artiklen på ITWatch.

 

Eniig hyrer ny it- og digitaliseringsdirektør

Eniig har ansat Morten Bilgrav Mathiasen som ny direktør for digitalisering, informationssikkerhed og it. Den nye direktør er uddannet civilingeniør og har 20 års erfaring med lederjobs inden for it. Senest har Morten Bilgrav Mathiasen været it-direktør hos den danske shippingvirksomhed Unifeeder. Læs artiklen på ITWatch.

 

Direktør forlader DR

Anne-Marie Dohm, hidtidig direktør for DR Danmark, stopper i public service-huset efter fem år som en del af den øverste ledelse. Direktørstillingen hos DR Danmark var ét af de to direktørområder, der blev nedlagt i september, da DR præsenterede sin treårige spare- og strategiplan. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

 

Digital redaktionschef forlader TV 2

Efter halvandet år hos TV 2 forlader digital redaktionschef Christian Nørgaard Larsen tv-selskabet. Det skriver han på Linkedin. Årsagen er en forestående rejse med familien, fremgår det. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Weekendavisen henter ny redaktør hos Zetland

Siden 2016 har Katinka Bukh siddet i stillingen som designchef hos Zetland, men fra 1. november rykker hun til en stilling på Weekendavisen. På Weekendavisen får Katinka Bukh titlen som visuel redaktør. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Tidligere vært på TV 2 News skal styre ny politisk podcast fra Liberal Alliance

Regeringspartiet Liberal Alliance lancerer en politisk podcastserie med titlen "LA podcast - et frirum", der har partiets pressechef, den tidligere studievært på TV 2 News Line Ernlund som vært. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: Jan Johansen/Polfoto/Arkiv
Foto: Jan Johansen/Polfoto/Arkiv

Foto: Jan Johansen/Polfoto/Arkiv

 

TV 2 finder ny digital redaktionschef

Dagen efter TV 2's hidtidige digitale redaktionschef Christian Nørgaard Larsen meddelte, at han forlader selskabet, står en ny nu klar til at overtage. Det bliver Daniel Almazán Fonseca, der i dag er redaktionschef og nyhedsredaktør på TV 2 Nyhederne, der fremover skal bære titlen. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Jesper Brandgaard stopper i Novo Nordisk

Efter 20 år i Novo Nordisk stopper Jesper Brandgaard i selskabet i april 2019. Jesper Brandgaard var tidligere mangeårig finansdirektør i selskabet og har siden februar 2018 været direktør for Novo Nordisks biofarmaforretning. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: Novo Nordisk/PR
Foto: Novo Nordisk/PR

Foto: Novo Nordisk/PR

 

Mere fra FinansWatch

Gjensidige løfter det danske resultat med en fjerdedel

Øget rejseaktivitet og erhvervskunder løfter Gjensidiges danske vækst, samtidig med at resultatet springer i vejret. "Nu står vi langt, langt stærkere, end vi nogensinde har gjort, og det skal vi kapitalisere på," lyder det fra koncerndirektør Mats C. Gottschalk.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs