FinansWatch

Mere om mennesker

TDC er klar med ny topchef, nye chefer skal give programudviklingen i Metronome mere kul under kedlerne, direktør stopper i Lederne Søfart efter 19 år - og 14 andre jobskifter. Kan du følge med?  

Allison Kirkby, kommende administrerende direktør og koncernchef, TDC Group | Foto: PR/TDC

Ejendomsadvokat tilbage hos Njord

Frederik Pelch Barfod er tilbage i Njord efter et par år hos advokatfirmaerne Nexus og WSCO. Han troede oprindeligt, han skulle være chef i centraladministrationen, men i advokatbranchen har han fundet sin rette hylde. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Ejendomsadvokater opruster med ny partner

Det mindre advokatfirma Winsløw med adresse i indre København har optaget ny partner. Winsløws nye partner er advokat Anne Støtt Hansen, som har været ansat i firmaet siden 2012. Læs artiklen på AdvokatWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Domea.dk henter chefjurist hos AAB

Fra 1. november hedder den juridiske chef i Domea.dk Camilla Sverdlin-Højer. Hun kommer fra en stilling som chefjurist hos Boligforeningen AAB i København. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Christina Holberg Fenger er ny ejendomschef i Balder

Det svenske ejendomsselskab Balder har ansat Christina Holberg Fenger i en nyoprettet stilling som ejendomschef i det danske datterselskab, hvor hun tiltrådte den 1. oktober. Christina Holberg Fenger kommer fra Thylander Gruppen, hvor hun stod i spidsen for den københavnske asset management-afdeling. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

JJW Arkitekter finder ny topchef hos Arkitema

Mette Seiding bliver ny adm. direktør i JJW Arkitekter fra den 1. december. Hun kommer fra et job som tegnestuechef i Arkitema og har været partner i Dall & Lindhardtsen. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR.
Foto: PR.

Foto: PR

 

Bonava-direktør skifter til Elf Development

47-årige Peter Riber tiltræder 1. december som ny udviklingsdirektør i projektudvikleren Elf Development. Som direktør for udvikling får Peter Riber det overordnede ansvar for alle Elf Developments projekter i Danmark og Sverige og bliver desuden ansvarlig for udrulningen af en plan for yderligere vækst af udviklingsorganisation og projektpipeline. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Tilsynet udnævner ny chef for realkreditkontor

Kamilla Karen Hjølund er ny kontorchef for Finanstilsynets realkreditkontor. Jørn Andersen, der i over ti år har siddet på posten, går på pension. Før det arbejdede hun ifølge Linkedin to år som fuldmægtig i Arbejdsdirektoratet. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Fyret chef i ATP's britiske sats får nyt topjob

Morten Nilsson bliver ny topchef hos britiske BT Pension, som er landets største firmapensionsselskab med aktiver for 50,7 mia. pund, svarende til 425 mia. kr. Nilsson blev fyret sidste år fra ATP's britiske pensionssatsning Now Pension – ifølge Børsen efter at selskabet havde fået kritik fra de lokale myndigheder for dataudfordringer, der havde ramt enkelte kunder. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: Now Pension PR
Foto: Now Pension PR

Foto: PR/Now Pension

 

Ny finansdirektør på plads i Løgismose

Siden januar 2016 har Thomas Røkke bestredet posten som finans- og økonomidirektør i Løgismose Meyers, men den rolle er han nu snart fri af. Her hedder det, at han per 1. oktober fratræder positionen som finansdirektør, og at det i fremtiden i stedet er en Henning Bröchner, der skal varetage den post. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Frigodan-ejer får ny dansk direktør

Efter omkring fire år i stolen vinker adm. direktør Stephen Waugh igen farvel til frostkoncernen Ardo A/S, der har hjemme i Nyborg. I stedet er Malene Aasland Hansen mandag indtrådt som ny øverste direktør. Hun har siden 2007 arbejdet i Ardo, hvor hun har besiddet posten som financial manager. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Link Mobility Danmark skifter topchef

Softwareselskabet Link Mobility henter ny topchef ombord i selskabet. Ind kommer Mia Markussen, der er forfremmet fra stilling som salgsdirektør til ny direktør for Link Mobility Danmark. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Ny topchef på plads i TDC

Allison Kirkby bliver ny administrerende direktør i TDC Group. Hun kommer fra en stilling som administrerende direktør i svenske Tele2. Pernille Erenbjerg fortsætter i rollen, indtil Allison Kirkby tiltræder i december 2018. Læs artiklen på ITWatch.

 

To nye chefnavne skal gøre Metronome større på hjemmedyrket tv

Tv-producenten Metronome sætter flere kræfter ind på programudviklingen og opretter en ny stilling som kreativ chef. Posten bliver besat af Susanne Funder-Mikkelsen, som de sidste tre år har været udviklingschef i Metronome, som hun kom til fra en redaktørstilling på TV 2. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Nye besparelser i North Media koster direktør jobbet

North Media Aviser skærer i topledelsen og siger farvel til Martin Foss, adm. direktør for Hovedstadens Mediehus. Direktørposten for Hovedstadens Mediehus overtages af Gorm Wesing Flyvholm selv, der ligeledes fortsætter i spidsen for North Media Aviser. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: PR/North Media
Foto: PR/North Media

Foto: PR/North Media

 

Djøfbladet skal have ny chefredaktør

Djøfbladet skal på udkig efter en ny chefredaktør. Den nuværende indehaver af posten, Linda Overgaard, oplyser på Twitter, at hun fra årsskiftet bliver skrivende journalist på bladet og forlader chefredaktørposten. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Tidligere Maersk-chef ny direktør i World Shipping Council

Den store shippingorganisation World Shipping Council har fået ny direktør for Asien med Tim Wickmann, der sidste år stopppede i Maersk-gruppen efter 27 år og ni år i spidsen for Maersk Lines asiastiske datterrederi MCC, der i dag hedder Sealand. Læs artiklen på ShippingWatch.

 

Fritz Ganzhorn forlader Lederne Søfart

Fritz Ganzhorn stopper med omgående virkning som direktør for Lederne Søfart efter mere end 19 år i organisationen. Bestyrelsesformand Bjarne Cæsar Jensen overtager selv midlertidigt rollen som direktør for organisationen, indtil en permanent afløser er fundet. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: PR

 

Mere fra FinansWatch

Gjensidige løfter det danske resultat med en fjerdedel

Øget rejseaktivitet og erhvervskunder løfter Gjensidiges danske vækst, samtidig med at resultatet springer i vejret. "Nu står vi langt, langt stærkere, end vi nogensinde har gjort, og det skal vi kapitalisere på," lyder det fra koncerndirektør Mats C. Gottschalk.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs