FinansWatch

Mere om mennesker

Tidligere mediedirektør hos Jyllands-Posten overtager posten som adm. direktør for Sjællandske Medier, leder for Siemens i Norden går på pension og erstattes af amerikaner med fortid i militæret, ny adm. direktør udpeget til at lede den videre genopretning af Tulip Ltd. - og 15 andre jobskifter. Missede du nogle?

Jens Nicolaisen bliver fra 1. januar adm. direktør for Sjællandske Medier. | Foto: PR/Sjællandske Medier

DLA Piper henter ny ejendomspartner hjem fra Plesner

Den 1. oktober kunne DLA Piper i Danmark byde "velkommen hjem" til advokat og partner Emilie Møller. Hun er tiltrådt som partner i Fast Ejendom, hvor hun blandt andet skal styrke DLA Pipers positioner inden for transaktioner med fast ejendom. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Kammeradvokaten henter ny partner hos Gorrissen Federspiel

Mandag var det skiftedag for den 41-årige advokat Anne Skjold Qvortrup. For efter 12 år hos Gorrissen Federspiel hedder arbejdspladsen fremover Kammeradvokaten og titlen er partner. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

Ejendomsforeningen Danmark henter ny talsmand på Københavns Rådhus

48-årige Søren Gregersen er fra 1. november ny kommunikationschef i Ejendomsforeningen Danmark, der er talerør for ejere og administratorer af fast ejendom. Han har arbejdet med strategisk kommunikation og presse i centrale ministerier på Slotsholmen, i Folketinget, i interesseorganisationer og siden 2013 som kommunikationschef for Københavns Kommune. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR.
Foto: PR.

Foto: PR

 

Caroline Arends stopper i Lyngby Vidensby: Jeg skal videre og lave noget andet

Caroline Arends stopper som adm. direktør for Lyngby-Taarbæk Vidensby efter mere end seks år i stillingen. Bestyrelsen er gået i gang med at finde hendes afløser. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Casa henter ny topchef hos Bonava

Torben Modvig overtager posten som adm. direktør i ejendomsudvikleren Casa, efter Michael Mortensen har valgt at arbejde med udvikling af nye projekter i virksomheden. Torben Modvig kommer fra en stilling som adm. direktør for Bonava i Danmark og Norge, hvorfra han har omkring 10 års topledererfaring. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Maersk Supply Service hyrer havvindchef

Maersk Supply Service fortsætter sin nye satsning på havvind. Servicerederiet har således ansat Lars Blicher i en nyoprettet stilling som direktør for offshore vind. Lars Blicher kommer til fra en stilling som direktør for firmaet Allcequre, som han var medstifter af i april. Læs artiklen på EnergiWatch.

 

Foto: PR

 

Sjællandske Medier henter ny direktør med rødder hos JP

Sjællandske Medier sætter nyt ledelseshold fra 1. januar, og det bliver med Jens Nicolaisen, tidligere mediedirektør hos Jyllands-Posten, som adm. direktør. Jens Nicolaisen forlod Jyllands-Posten i november 2017 efter mere end ti år i mediehuset senest som digital mediedirektør. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Kommunikationsbureau hyrer digitale kræfter

Martin Meik får ved en nyoprettet stilling som head of digital og social hos Kompas Kommunikation til opgave at forbedre den digitale tilgang. Han kommer fra en stilling som forretningsudvikler hos det programmatiske annoncebureau Densou. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: PR

 

Forsvarsministeriet henter ny pressechef i DR

Forsvarsministeriet har hentet sin nye presse- og kommunikationschef fra DR. 49-årige Jesper Larsen kommer fra en stilling som chef for DR's afdeling for Aktualitet og Debat, og han er tiltrådt chefposten i Forsvarsministeriet fra 1. oktober. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Gyldendals bogklubber får ny direktør

Bogklubberne hos Gyldendal får ny person i spidsen 1. november. Her tiltræder Christina Østerby som direktør. Den nye bogklub-direktør er hentet fra Det Kongelige Teater, hvor Christina Østerby er chef for planlægning, salg og strategisk analyse. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Zealand hyrer ny direktør for forretningsudvikling

Ledelsen i medicinalselskabet Zealand Pharma har fået et nyt medlem, da firmaet har ansat Marino Garcia i en nyoprettet stilling som direktør for forretningsudvikling. Marino Garcia kommer fra en stilling som strategichef i det New York-baserede biotekselskab Synergy Pharmaceuticals. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: Synergy Pharmaceuticals
Foto: Synergy Pharmaceuticals

Foto: Synergy Pharmaceuticals

 

Siemens i Norden får ny direktør fra USA

Bjarne Roed går på pension efter mere end 10 år i sundhedsdivisionen af den tyske medicokoncern. Han bliver erstattet af amerikaneren Tisha Boatman, der har arbejdet for Siemens Healthineers i mere end 10 år – siden 2014 har hun været baseret i Danmark. Ligesom Bjarne Roed kommer hun til at være chef for Siemens Healthineers i Danmark, Norden og de baltiske lande. Læs artiklen på MedWatch.

 

Ny direktør på plads i Paradis

Fra mandag er det Søren Falck Hansen, der er at finde på posten iskædens øverste direktør. Midlertidig direktør siden oktober 2017 John-Ole Hansen træder dermed igen tilbage. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Danish Crown har fundet ny chef til presset britisk Tulip-forretning

I løbet af denne uge tiltræder Andrew Cracknell som ny adm. direktør i den ombruste engelske forretning Tulip Ltd., der har hjemme under Danish Crown-koncernen. Andrew Cracknell kommer fra en stilling som koncerndirektør i 2 Sisters Food Groups red meat division. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: PR

 

Økonomidirektør forlader Haribo i Danmark efter 20 år

Efter 20 år hos slikproducenten Haribo i Danmark har økonomidirektør Klaus Christensen valgt at stoppe med udgangen af oktober. Klaus Christensen startede i Haribo i 1998 som økonomidirektør og har bestredet posten lige siden. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Fynsk robotfirma ansætter ny topchef

Henrik Lunde er navnet på Kubo Robotics nye topchef. Han skal med sin 15 år lange erfaring som leder stå for startupselskabets videre vækst. Den nye adm. direktør har blandt andet en fortid som CEO, COO og VP Sales & Marketing hos Thrane & Thrane, hvor han tilbragte otte år. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR/Kubo Robotics
Foto: PR/Kubo Robotics

Foto: PR/Kubo Robotics

 

Selskab bag bankers it-drift gafler direktør fra fiberselskab

Søren Lindgaard er ny adm. direktør hos JN Data. Han afløser Claus Toxværd Østergaard på posten. Søren Lindgaard kommer fra en lignende stilling hos fiberselskabet Eniig Fiber, hvor han nåede at være i lidt over to år. Læs artiklen på ITWatch.

 

SAP henter erfaren profil ind i salgsafdelingen

SAP Danmark henter Bryan Lindenskjold på 61 ind som ny medarbejder. Han får titlen Senior Solution Sales Executive med fokus på SAP Ariba løsninger. Bryan Lindenskjold har 20 års erfaring med salg af it-løsninger bag sig fra stillinger i blandt andet MySupply, Pagero og Evenex. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR

 

Mere fra FinansWatch

Fagboss indkalder til krisemøde for at ”afklare forhold” om privatliv

Hovedbestyrelsen i 3F er lørdag blevet indkaldt til et krisemøde af formand Per Christensen, efter at B.T. fredag aften kunne fortælle, at fagbossen har levet et dobbeltliv. Per Christensen, der har tunge bestyrelsesposter i finanssektoren, skal blandt andet forklare, om han har brugt ressourcer fra forbundet på at dække over sit dobbeltliv.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs