FinansWatch

Mere om mennesker

Bankinvest genansætter tidligere seniorporteføljeforvalter, mediehus henter ny mand til ledelsen med rødder i telebranchen, topchef gennem 14 år forlader arkitektfirma - og 17 andre jobskifter. Missede du nogle?

Stefan Ingildsen | Foto: Ottobock PR

Karnov Group opruster med ny chef for it

Jesper Kingo får titlen som CTO hos Karnov, efter at han i godt et år har været vice president i smykkevirksomheden Pandora med ansvar for global it-planlægning. Som øverste chef for Karnovs it-afdeling kommer Jesper Kingo til at råde over ca. 50 medarbejdere, som arbejder med software og it. Læs artiklen på AdvokatWatch.

 

NREP-topchef fratræder

Den nordiske kapitalforvalter NREP's adm. direktør og medstifter af firmaet, Mikkel Bülow-Lehnsby, stopper. I stedet overtager nuværende partner i selskabet Claus Mathisen posten som adm. direktør. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Arkitektfirma mister sin topchef gennem 14 år

Bente Damgaard, adm. direktør og partner i Schmidt Hammer Lassen Architects (SHL), har valgt at forlade arkitektvirksomheden efter 14 år i direktørstolen. Hun skal gradvist overdrage ansvaret indtil hendes sidste arbejdsdag i november, mens der findes en afløser til chefstillingen. Læs artiklen på EjendomsWatch.

Foto: PR/Schmidt Hammer Lassen Architects
Foto: PR/Schmidt Hammer Lassen Architects

Foto: PR/Schmidt Hammer Lassen Architects

 

Ny direktør skal sætte turbo på udviklingen af Holstebro

Når det kommer til ejendomme i nordvestjyske Holstebro, er Jesper Larsen ikke helt uden erfaring. Han har selv boet i byen i knap 30 år og har drevet sit eget ejendomsfirma siden 2005. Netop derfor er valget faldet på ham som ny adm. direktør for ejendomsudviklingsselskabet Holstebro Udvikling. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Tidligere chef i tilsynet og ATP skifter til finansielt konsulentfirma

Per 1. januar skiftede den tidligere vicedirektør med ansvar for forsikring og pensionsområdet i Finanstilsynet Jan Parner til ATP som ny chef for aktuariatet. Under et år efter skifter han nu igen. Han har således sagt ja til at blive partner og administrerende direktør i konsulenthuset Financial Compliance Group i Danmark, som arbejder med risikostyring, compliance, finansiel matematik og corporate governance. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Nordea henter ny chefstrateg i egne rækker

I slutningen af maj kom det frem, at Nordeas chefstrateg, Philip Jagd, bliver ny aktiechef i Sampension. Nu har den nordiske storbank så fundet afløseren for Jagd. Den nye mand i stolen er således 37-årige Witold Bahrke, der overtager posten som chefstrateg i Nordeas nye Investment Team 1. november. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: Nordea PR
Foto: Nordea PR

Foto: PR/Nordea

 

Sydbank hyrer ny kommunikationsdirektør og varsler ny strategi

Søren Hansen Reumert, der i august sidste år stoppede som kommunikationschef i Nordea, bliver Sydbanks nye kommunikationsdirektør. Han afløser den nuværende kommunikationsdirektør Bjørn Schwarz, som overgår til en anden stilling i Aabenraa-banken for at arbejde med kapitalforvaltning. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Bankinvest ansætter garvet finansdirektør i sit danske aktieteam

Bankinvest har ansat den tidligere finansdirektør i William Demant og tyske Ottobock Healthcare, Stefan Ingildsen, som fra 1. januar bliver en del af Bankinvests danske aktieteam. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Industriens Pension henter ny investeringsstrateg fra Danica

Christian Tegllund Blaabjerg er ansat som ny investeringsstrateg i Industriens Pension. Den 46-årige investeringsstrateg kommer fra en stilling som senior porteføljemanager i Danica Pension. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: FIH/PR
Foto: FIH/PR

Foto: PR

 

Aldi Nord får ny topchef

Den 45-årige midlertidige topchef for Aldi Nord, Torsten Hufnagel, bliver den permanente direktør i Aldi Nord, der også omfatter den danske Aldi-kæde. Hufnagel blev for to uger siden konstitueret på posten, efter at den hidtidige chef Marc Heussinger overraskende fratrådte. Læs artiken på FødevareWatch.

 

Catering Danmarks ejerselskab får ny direktør

Der er kommet ny direktør i Færch & Co. Gastro Aps., der er ejerselskabet bag Catering Danmark. Således forlader Lars Overby direktørposten efter et år for at blive afløst af Bjarke Rødbro. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Flammen-direktør stopper øjeblikkeligt

Elias Grøftholdt Tychsen er nu forhenværende adm. direktør i den sønderjyske restaurantkæde Flammen. Kæden har endnu ikke fundet en ny adm. direktør. Men Christian Damgaard Lund, HR-chef, vil fungere som konstitueret adm. direktør. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: PR
Foto: PR

Foto: PR

 

Sikkerhedsselskab henter dansker ind som nordisk boss

Check Point, der er et sikkerhedsselskab, har hentet danske Ken Tomassen ind som regionsdirektør for Norden samt Benelux og Baltikum. Senest kommer han fra en stilling som country manager i CA Technologies, hvor han som chef stod for at genopbygge virksomhedens tilstedeværelse i Danmark og senere også Norge fra 2013 frem til sit jobskifte i sommer. Læs artiklen på ITWatch.

 

Tacton henter ny marketingsdirektør fra Atea

Tacton, som er et svensk softwareselskab, har ansat Mikkel Drucker som marketingsdirektør. Den nye marketingsdirektør kommer fra en stilling som marketingsdirektør i Atea. Læs artiklen på ITWatch.

 

Ny rektor på IT Universitetet er på plads

Martin Zachariasen bliver ny rektor på IT-Universitetet i København. Han er i dag dekan på Det Naturvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet, men tiltræder sin nye stilling d. 1. januar 2019. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: ITU
Foto: ITU

Foto: PR/ITU

 

Aller-bureau hyrer kreativ direktør med rødder hos TV 2

Aller Medias contentbureau OTW har været på hugst hos bureauet Kunde & Co og hyret Lars Møllegaard Nørretranders, 39, som ny kreativ direktør. Lars Møllegaard Nørretranders kommer fra en stilling som chef for Kunde & Co’s filmafdeling, hvor han kom til i 2018 efter to år som kreativ udvikler og instruktør i TV 2's kommercielle afdeling. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Altinget-ejer henter ny mand til ledelsen fra teleselskab

Rune Vinther Jensen skifter telebranchen ud med mediebranchen, når han 1. oktober tiltræder som chief financial and operating officer – altså finans- og driftsdirektør – hos selskabet bag Altinget. Han kommer fra en stilling som finansdirektør hos teleselskabet Telmore, hvor han har arbejdet siden 2013. Læs artiklen på MediaWatch.

 

TDC henter ny direktør ind i strategiafdeling

Rasmus Schophuus er ansat som underdirektør og Head of Transformation i TDC Group Strategy. Rasmus Schophuus kommer fra en stilling som Manager og management konsulent i Qvartz. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: TDC
Foto: TDC

Foto: PR/TDC

 

Veloxis' finansdirektør siger op efter fem måneder - stopper med det samme

Morten Marott nåede blot at bestride posten som finansdirektør i fem måneder. Indtil en ny finansdirektør er fundet, vil Ira Duarte, vicedirektør i finansafdelingen, agere midlertidig CFO. Læs artiklen på MedWatch.

 

Carsten Mortensen stopper i BW Group

CEO i BW Group, Carsten Mortensen, stopper som topchef i den Sohmen-Pao-dominerede rederigruppe. Det sker, efter at den tidligere CEO for tørlastrederiet Norden og formand for Danske Rederier, dengang Danmarks Rederiforening, blev ansat for godt fire år siden og formelt tog fat på jobbet i foråret 2015. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: PR-foto: BW Group
Foto: PR-foto: BW Group

Foto: PR/BW Group

Mere fra FinansWatch

Ny direktør vil ikke have ret, bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Tribal-banker vinder frem

Neobanker, hvor kundebase og formål er drevet af markører som etnicitet, politisk tilhørsforhold eller klima, vinder frem i Tyskland, USA og Storbritannien.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs