FinansWatch

Mere om mennesker

Finansdirektør bliver konstitueret adm. direktør i Topdanmark, der er gang i flyttekasserne i toppen af Nordea i Danmark, øko-konge trækker sig efter 20 år, Novo-direktør bliver bestyrelsesmedlem i slagterikoncern – og syv andre jobskifter. Er du ajour?

Lars Thykier, Topdanmark | Foto: Topdanmark billedarkiv

Direktør fratræder i Fast Ejendom

Fast Ejendom Danmarks direktør, Lars Frederiksen, forlader selskabet. Det oplyser Fast Ejendom Danmark i en meddelelse. Lars Frederiksen, der var med til at stifte Fast Ejendom Danmark tilbage i 2005, vil fremover bruge sin tid som adm. direktør for Cura Management, som han ejer en del af. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Lokal succes får Spar Nord til at hente erhvervskundechef i Danske Bank

En positiv udvikling i Spar Nord Viborg har fået filialens direktør Charlotte Røhl til at udvide erhvervsafdelingen med en ny erhvervskundechef. Det bliver Thomas Bonde, der kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver i Danske Bank. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Topdanmark finder ny midlertidig direktør

Christian Sagild stopper som adm. direktør for Topdanmark med virkning fra 1. januar 2018. Derefter tiltræder forsikringskoncernens finansdirektør, Lars Thykier – dog som midlertidig direktør. Lars Thykier vil, udover at være midlertidig direktør indtil rekrutteringsprocessen med at finde en permanent afløser for Christian Sagild er afsluttet, fortsat bestride posten som finansdirektør. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Endnu en højt placeret chef forlader Nordea i Danmark

Finans skriver, at Tryg har ansat den 48-årige bankdirektør for Commercial Banking Denmark, Hans Arnum. Hos forsikringsselskabet bliver han med virkning fra den 23. april direktør for Erhverv Danmark. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: Nordea PR
Foto: Nordea PR

Foto: Nordea PR

 

Nordea mister erhvervschef til Danmarks Skibskredit

Senest 1. juni 2018 får Michael Frisch ny arbejdsgiver. Den nuværende Head of Business Banking Danmark i Nordea er nemlig blevet hyret af Danmarks Skibskredit til en plads i direktionen med ansvar for Customer Relations. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Tidligere borgmester skal styrke dansk økologiforskning

Louise Gade, direktør for VIA Efter- og Videreuddannelse og tidligere Aarhus-borgmester, er udpeget som ny bestyrelsesformand for Internationalt Center for Forskning i Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer, ICROFS. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Efter 20 år trækker øko-konge sig som direktør for Naturfrisk

1. februar 2018 tiltræder Thomas Hald Blouner i en nyoprettet stilling som adm. direktør for Ørbæk Bryggeri og Naturfrisk A/S, der producerer økologiske øl og sodavand. Det betyder samtidig, at makkerparret far og søn Niels Rømer og Nicolai Rømer kan trække sig fra den daglige drift. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Morten Strunge forlader Storytels direktion

Storytels kommercielle direktør Morten Strunge stopper på sin post 31. marts 2018. Han stiftede i sin tid den danske bogtjeneste Mofibo, der i 2016 blev solgt til Storytel og har senest været en del af Storytels topledelse, men det får altså en ende fra foråret. Læs artiklen på MediaWatch.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv
Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

 

Vestjyske dagblade finder ny chefredaktør

Søren Egebjerg Pedersen bliver ny chefredaktør i Mediehuset Holstebro efter Peter Kjeldberg, der har valgt at stoppe på posten efter tre og et halvt år. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Tidligere Santaris-direktør indstillet til formandspost i Saniona

Amerikanske Don deBethizy kan til januar formentlig tilføje endnu et dansk life science-selskab til en efterhånden lang liste af danske relationer. Fredag meddeler Saniona nemlig, at det har indstillet den 66-årige amerikaner til en plads i selskabets bestyrelse, hvor han er udset til at erstatte bestyrelsesformand Claus Bræstrup, der træder tilbage som formand af personlige årsager, men fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem. Læs artiklen på MedWatch.

 

Novo-direktør nyt bestyrelsesmedlem i Danish Crown

Camilla Sylvest er torsdag valgt som nyt bestyrelsesmedlem i Danish Crown, hvor hun ifølge en pressemeddelelse skal bidrage til den øgede internationalisering, som slagterikoncernen undergår i disse år. Læs artiklen på MedWatch.

Mere fra FinansWatch

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs