FinansWatch

Mere om mennesker

Nordea mister mangeårig chef, Novo Nordisk ansætter ny landechef i Danmark, tidligere chefredaktør bliver fast inventar på TV 2 News’ sendeflade, dansk chef forlader Haribo - og 15 andre jobskifter. Er du opdateret? 

Troels Mylenberg får værtsjob på TV 2 News | Foto: /ritzau/Scanpix/Per Folkver

Advokatfirma henter ny mand til ejendomme

Advokat Sune Blohm er ny mand hos afdelingen for fast ejendom og byggeri hos advokatfirmaet Galst, oplyser virksomheden. Sune Blohm kommer fra en stilling hos Husen Advokater, hvor han sad som specialist i lejeret. Læs artiklen på EjendomsWatch.

 

Nordea mister mangeårig chef

Den nordiske storbanks mangeårige leder Jan Sirich, som i øjeblikket er chef i afdelingen Group Digital, stopper ved årsskiftet. Det oplyser han selv på det sociale medie Linkedin. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Nordea Liv & Pension ansætter ny chef

Nordea Liv & Pension har oprettet en ny stilling i investeringsafdelingen som Head of Investment Governance & Affairs. Nordea har ansat Thomas Hyldahl F. Kjaergaard, der kommer fra en stilling som Head of Responsible Investment hos Danske Bank. Læs artiklen på FinansWatch.

 

Økonomiprofessor bliver ny ATP-formand

ATP skifter ud på formandsposten, skriver selskabet i en meddelelse. Ny formand i Danmarks største pensionsselskab bliver 61-årige Torben M. Andersen, som er økonomiprofessor på Aarhus Universitet. Læs artiklen på FinansWatch.

Foto: ritzaufoto/arkiv/Joachim Ladefoged
Foto: ritzaufoto/arkiv/Joachim Ladefoged

Foto: ritzaufoto/arkiv/Joachim Ladefoged

 

Formand genvalgt i Danish Crown Beef

Mandag aften den 11. december valgte medlemmerne i Danish Crown Beef’s Kreaturforum på ny bestyrelse. Det blev til et genvalg for formand Peter Philipp og næstformand Karsten Willumsen. Ligeledes fortsætter Jørgen Larsen, Steen Nørgaard og Jens Lykou i bestyrelsen. Læs artiklen på FødevareWatch.

 

Dansk chef forlader Haribo

Haribos danske produktionsdirektør Jesper Skov er stoppet efter knap tre år på posten. Den danske chef trådte til i starten af 2015 efter en række direktørudskiftninger i den danske afdeling af slikkoncernen inden for en kort årrække. Læs artiklen på FødevareWatch.

Foto: PR

 

TDC mister chef

Mads Fosselius stopper som chef for Cloud Solutions under TDC Erhverv. Han skal i stedet være adm. direktør i startupvirksomheden Dixa.com, oplyser TDC. Mads Fosselius vil hjælpe TDC med koncernens cloud-strategi indtil 1. januar, hvor han tiltræder sit nye job. Læs artiklen på ITWatch.

 

Bankdata-chef skifter 20 år i it ud med et chefjob på et museum

Vibeke D. Hansen stoppede i sommer i en chefstilling i Bankdata og kulminerede dermed 20 år i it-branchen, hvoraf de 12 har været i en lederstilling. Fra januar 2018 indleder hun et nyt kapitel i en ny branche med en chefstilling i Museum Østjylland som leder for kulturarv og kulturarvsforvaltning. Læs artiklen på ITWatch.

 

Konsulenthus henter tidligere Framfab-direktør ind i lederstilling

Konsulenthuset opruster med en digital profil til håndtering af it-rådgivning af kunderne. Ind kommer Peter Schmidt, der har en baggrund som CEO hos blandt andet Framfrab, SoftwarePeople og Hello Group kan "bidrage til at udbygge Valcons position på digital," som selskabet skriver i en meddelse. Læs artiklen på ITWatch.

Foto: PR

 

Kapitalfond skifter hele toppen i Danoffice IT

Danoffice får ny formand, ny direktør og ny finansdirektør. Ind kommer Targits nyslåede topchef Leif Vestergaard som formand. Han skal være i spidsen for en ny adm. direktør i form af Lars Baun Jensen, der er hentet ind fra Dell EMC i Danmark. Ny finansdirektør er Allan Malmos Jeppesen, der kommer fra en tilsvarende stilling i Alumeco. Læs artiklen på ITWatch.

 

Kapitalforvalter udnævner tidligere erhvervsjournalist som pressechef

Kapitalforvalteren Formuepleje har ansat Jacob Brejnebøl Knudsen som pressechef og Katrine Sigvardt som ny Communication Manager. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse. Udnævnelserne sker som et led i en reorganisering af kommunikationsafdelingen. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Troels Mylenberg får værtsjob på TV 2 News

Troels Mylenberg meddelte i sidste uge, at han stopper som udviklingsdirektør og chefredaktør hos Jysk Fynske Medier. I denne uge blev han præsenteret som ny vært på TV 2 News og begynder i sit nye job 1. februar. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Ny formand for Medienævnet

Ny formand er professor, dr. jur., Thomas Riis, der netop har stået i spidsen for arbejdet med rapporten om fremtidens finansiering af dansk indhold, der blev offentliggjort i sidste uge. Thomas Riis afløser i formandsstolen dr. jur. Jens Kristiansen, der har siddet i nævnet siden 2014. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Jobindex henter ny salgsdirektør fra Politiken

Troels Engstrøm Nielsen skifter fra årsskiftet Politiken ud med Jobindex, hvor han skal være salgsdirektør. Det oplyser hans kommende arbejdsgiver i en meddelelse. Læs artiklen på MediaWatch.

 

Novo Nordisk ansætter ny landechef i Danmark

Novo Nordisk har ansat Mads Veggerby Lausten til at styre sin forretning i Danmark og Island. Danskeren, som har arbejdet for Novo Nordisk gennem snart 15 år, er således blevet udpeget som ny general manager for de to lande i datterselskabet Novo Nordisk Scandinavia. Læs artiklen på MedWatch.

Foto: Novo Nordisk/PR
Foto: Novo Nordisk/PR

Foto: Novo Nordisk/PR

 

Medicinrådet erklærer formandskandidat til fagudvalg for inhabil

Region Nordjylland havde taget opfordringen fra Medicinrådet til sig og fundet frem til kandidaten Bente Lund, overlæge på Onkologisk Afdeling ved Aalborg Universitetshospital, som deres bedste bud på en egnet kandidat. Men deltagelse i et advisory boad har fået Medicinrådet til at erklære Bente Lund for inhabil i rollen som udvalgsformand. Læs artiklen på MedWatch.

 

Formand tager tøjlerne i dansk medicoselskab efter direktørafgang

Det danske medicoselskab Nanovi har taget afsked med Morten Albrechtsen, der har styret selskabet siden 2013. Det viser oplysninger i erhvervsdatabasen BiQ, og ifølge Jesper Boysen, som har overtaget tøjlerne, er det sket i fred og fordragelighed. Læs artiklen på MedWatch.

 

Vagtskifte i toppen af europæisk rederiforening

Svenske Claes Berglund, der er direktør for public affairs og sustainability i Stena AB, bliver ny næstformand i den europæiske rederiforening. Det oplyser ECSA, European Community Shipowners' Association, i en meeddelelse efter et bestyrelsesmøde onsdag. Læs artiklen på ShippingWatch.

 

Norsk rederchef bliver søfartsrådgiver i FN

Sturla Henriksen kommer ikke til at gå ledig, når han forlader sin post som direktør for Norges Rederiforbund. Fra 1. januar 2018 skal chefen for sammenslutningen af de norske redere i stedet være specialrådgiver i FN. Her er han udnævnt som såkaldt Special Advisor on Oceans to the UN Global Compact, skriver Norges Rederiforbund i en meddelelse. Læs artiklen på ShippingWatch.

Foto: Norges Rederiforbund
Foto: Norges Rederiforbund

Foto: Norges Rederiforbund

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs