FinansWatch

Watch anbefaler (nyhedsbrev)

Sund fornuft eller spil med rouletten

I den besværlige balancegang mellem åbenhed og hensyn til virksomhedshemmeligheder, har Sundhedsministeriet valgt at lægge røgslør over helt centrale vilkår for at støtte en potentiel dansk coronavaccine med op til 800 mio. kr. Det gør det svært at vurdere, om risikoen står mål med gevinsten.

Arbejdstiden i advokatbranchen rammer fremtidens krav helt skævt

Kun tre pct. af unge advokater ønsker ifølge ny undersøgelse at arbejde over 50 timer om ugen, og det er en stor udfordring for en branche, hvor en 50 timers arbejdsuge er virkeligheden for hver tredje. Det er ikke bæredygtigt, erkender Advokatrådets formand.

Fondstilsyn har bedt om redegørelse for ejendomsadvokaters millionhonorarer

Far og søn skal redegøre over for Erhvervsstyrelsen, hvorfor selskaber, som de ejer, har modtaget et tocifret millionbeløb fra en velgørende fond med aktiver for 700 mio. kr., hvor man selv er en del af ledelsen. Aktindsigt viser, at der ikke er indgået en skriftlig aftale på de konkrete ydelser. Ikke god praksis, lyder det fra juraprofessor.

Danske Bank sælger sorte olieselskaber til klimabevidste kunder

Danske Bank markedsfører en række af sine investeringsfonde som bæredygtige, men fondene indeholder nogle af verdens største olieselskaber. Heriblandt nogle, der decideret har modarbejdet den grønne omstilling. Forbrugerrådet mener, det grænser til vildledning at sælge fondene som bæredygtige.

Partier kritiserer millionbonus til Bavarian-boss: "Groft provokerende"

Bavarian Nordic har valgt at give topchef Paul Chaplin en større millionbonus få måneder efter, at staten støttede vaccineselskabet med 800 mio. kr. Beslutningen og timingen får hård kritik fra SF og Enhedslisten, men i ATP, der ejer over 10 pct. af Bavarian Nordic, støtter man ideen.

1 - 25 af 2611

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs