FW Asset management

Prospera kapitalforvaltning: Fremgang for Nykredit og Danske Bank, nedtur for Nordea

Ifølge en prospera-undersøgelse blandt store investorer er Nykredit bedst til kapitalforvaltning, mens Nordea Asset Management dykker markant.

Photo: Arkiv/Ritzau Scanpix/Torben Christensen

Nykredit Asset Management er bedst til kapitalforvaltning i Danmark. Det viser en ny Prospera-undersøgelse blandt store institutionelle investorer, skriver erhvervsmediet Finans.

Nykredit løber dermed forbi sidste års topscorer, Danske Bank, der til gengæld ifølge Prospera er bedst til kapitalforvaltning i Norden, når man inddrager svar fra svenske, norske og finske investorer.

Omvendt, så er Nordea, der var næstbedst på kapitalforvaltning i Danmark sidste år, dykket til en delt femteplads sammen med Jyske Bank, og er blevet overhalet af Maj Invest og SEB. Nordea er dog næstbedst i Norden, bag Danske Bank, men foran SEB og Alfred Berg.

"Nordea har mistet en del gode folk, og når gode folk skifter til en konkurrent, tager de andre gode koller med sig. Det bemærker de institutionelle kunder, fordi de bliver kontaktet af den rådgiver, som de har været tilfredse med, men som nu har skiftet job," siger seniorrådgiver Lars Krull fra Aalborg Universitet til Finans.

 

Latest Asset Management

Related articles