FinansWatch

Ny viceboss i RD vil ikke kaldes kronprins: "Man skal passe på med at indrette sit liv efter et konkret job"

Det nye medlem af Realkredit Danmarks direktion har kun haft én arbejdsplads i sin karriere, som han erkender er "knap så eksotisk". Men selv om der er ting, han gerne ville have gjort om, er han tilfreds og firmaets mand helt ind til benet. Men han vil ikke se sig selv som kronprins.

Realkredit Danmark/PR
Klaus Kristiansen er vicedirektør og risikoansvarlig i Realkredit Danmark. Siden 1. november også medlem af direktionen sammen med adm. direktør Carsten Nøddebo Rasmussen. Foto: Realkredit Danmark/PR

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FinansWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Aabenraa-bank tæt på fordobling af bundlinjen i 2017

Sønderjyske Kreditbanken kommer solidt ud af 2017 godt hjulpet på vej af en svagt stigende toplinje, lavere nedskrivninger og øgede kursreguleringer. Når det gælder 2018, er forventningerne dog mere afdæmpede (Opdateret).

Bankboss efter Anders Dam-stikpiller: "Jeg kan stikke de fleste"

Står det til topchef Gert Jonassen, har Arbejdernes Landsbank nogle af de skarpeste priser på boliglån. Det siger han til FinansWatch efter flere spidse bemærkninger, som Jyske Bank-direktør Anders Dam rettede mod en række konkurrenter tirsdag. Jonassen erkender dog, at gennemsigtigheden i priserne kunne være større.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere