FinansWatch

Som strisser i 80'erne jagtede han Blekingegadebanden: Nu prikker han til pensionsbranchens ømme punkt

Som PET-agent forsøgte han op gennem 1980'erne at fange tidens store forbryderbande, men ved en spontan handling endte han i forsikringsbranchen. Et par dage før 60-årsfødselsdagen er han som landechef for et udenlandsk forsikringsselskab på toppen af sin karriere og klar til en ny jagt – denne gang på de danske pensionsselskabers sygeforsikringer.

Christian Dehn/PR
Christian Dehn er landechef i Danmark for det svenske forsikringsselskab Euro Accident. Han fylder 60 år søndag den 22. oktober. Foto: Euro Accident/PR

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FinansWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Aabenraa-bank tæt på fordobling af bundlinjen i 2017

Sønderjyske Kreditbanken kommer solidt ud af 2017 godt hjulpet på vej af en svagt stigende toplinje, lavere nedskrivninger og øgede kursreguleringer. Når det gælder 2018, er forventningerne dog mere afdæmpede (Opdateret).

Bankboss efter Anders Dam-stikpiller: "Jeg kan stikke de fleste"

Står det til topchef Gert Jonassen, har Arbejdernes Landsbank nogle af de skarpeste priser på boliglån. Det siger han til FinansWatch efter flere spidse bemærkninger, som Jyske Bank-direktør Anders Dam rettede mod en række konkurrenter tirsdag. Jonassen erkender dog, at gennemsigtigheden i priserne kunne være større.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere