FinansWatch

Værdien af virksomhedshandler når førkriseniveau

I løbet af årets første seks måneder har markedet for virksomhedshandler i Danmark været på samme niveau som før finanskrisen. Det skriver Børsen. Med en værdi på knap 85 mia. kr. i perioden er markedet vokset med omkring 60 pct. i forhold til samme periode sidste år.

/Ritzau Scanpix/Torkil Adsersen
Årets hidtil største danske virksomhedshandel fandt sted, da pensionskasserne PFA, PKA og ATP sammen med kapitalfonden Macquarie i foråret købte TDC for over 40 mia. kr. Foto: /Ritzau Scanpix/Torkil Adsersen

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FinansWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

PFA-direktør forudser disruption - kig mod Wework

Spænd sikkerhedsselen, for der er store forandringer forude i markedet for ejendomsadministratorer, siger pensionsdirektør, der selv henter inspiration i internationalt kontorfællesskab. Administrator nikker genkendende og forbereder sig på efterspørgsel på en række ekstra services som tøjvask og mad hjem fra jobbet.

Nydeligt kvartalsregnskab fra Nordea

Nordea leverede i andet kvartal en bundlinje, som var godt 5 pct. bedre end forventet, og leverede stort set som forventet på de øvrige regnskabstal. Banken fastholder også forventningerne til 2018. (Opdateret)

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere