FinansWatch

Alt er i spil: Bankkrak udløser uro om datacentralkabale

Sparekassen Vendsyssels køb af Østjydsk Bank skaber usikkerhed om, hvordan bankerne vil organisere sig hos datacentralerne. Det er endnu ikke besluttet, hvilken datacentral de to banker skal samles på, fortæller Vendsyssel-chef. Størrelsen på den famøse dummebøde er også fortsat uklar.

Jesper Scharff, adm. direktør i SDC (tv). Vagn Hansen, adm. direktør i Sparekassen Vendsyssel (mf). Claus Hjort Bjerre, adm. direktør i Bankdata (th) Foto: PR

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FinansWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Storbank sælger seks cityejendomme i København

I en trecifret millionhandel har Jyske Bank aftalt at sælge seks københavnske ejendomme, som blev sat til salg i marts, erfarer EjendomsWatch. Den obligatoriske tilbudspligt til ejendommenes lejere er dog en joker i transaktionen. Topchef Anders Dam sendte selv salgsprospektet ud på Twitter. Køber udbygger sin milliardportefølje.

Rasmus Jarlov - en mand uden filter

Danmarks nye erhvervsminister har både inden for borgens mure og i offentligheden gjort sig bemærket som en kontroversiel person, der ikke går af vejen for en politisk fejde, et privat opgør med kendis-kæresten på nettet eller en vild dans for åben skærm. Spørgsmålet er, om han får en meget kort karriere som minister.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere