FinansWatch

Erhvervsstyrelsen undersøger Nykredit og ejerforening for valgmanipulation

Erhvervsstyrelsen gransker nu forårets repræsentantskabsvalg i Forenet Kredit – storaktionæren i Nykredit og Totalkredit – efter en række kritiske artikler i Økonomisk Ugebrev om manipulation. Forenet Kredit afviser, at der skulle være "manipuleret med demokratiet".

Forenet Kredit har tidligere haft til huse hos Nykredit, men da Nykredit i begyndelsen af 2016 annoncerede planer om en mulig børsnotering, flyttede foreningen ned i den tidligere toldkammerbygning ved siden af Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge. Foto: PR

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FinansWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Tilsynet uddeler en håndfuld påbud efter hvidvaskbesøg i arbejderbank

Finanstilsynet har været på besøg i Arbejdernes Landbank med fokus på, hvor godt styr der er på hvidvaskområdet i banken. Besøget udløser seks påbud, som blandt andet går på, at risikoen for terrorfinansiering skal indgå i bankens risikovurdering, og at der skal udpeges et direktionsmedlem som er ansvarlig for, at banken opfylder kravene i hvidvaskloven.

Handelsbanken skal have ny topchef

Handelsbanken topchef, Anders Bouvin, har bedt om at træde tilbage til 31. august næste år. Dermed skal banken på udkig efter en ny adm. direktør.

Norsk forsikringsdirektørs retur til København slutter ringen

Den nye chef for Gjensidige i Danmark har kun arbejdet syv år inden for forsikring. Men en lang international karriere inden for corporate finance med børsintroduktioner og fusioner og opkøb har klædt den økonomiuddannede nordmand på til chefstillinger i forsikringsbranchen.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere