FinansWatch

Tidligere SF'er skal pleje Nykredits image

Nykredit har ansat en højt profileret tidligere EU-parlamentariker som ny chef for public affairs. Det oplyser finanskoncernen til FinansWatch.

Foto: Jens Dresling/POLFOTO/Arkiv

30-årige Emilie Turunen er blevet ansat som ny public affairs chef i Nykredit, oplyser finanskoncernen til FinansWatch.

Det vakte betydelig opmærksomhed, da den dengang 25-årige Emilie Turunen i 2009 blev valgt ind i Europa-Parlamentet for Socialistisk Folkeparti med 37.300 personlige stemmer, og kort efter også blev valgt som næstformand for den Grønne Gruppe i parlamentet. Hun var dengang det suverænt yngste medlem af Europa-Parlamentet, og det yngste danske medlem der nogensinde er blevet valgt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

John Fisker om historisk resultat: "Vi har travlt"

Ringkjøbing Landbobank lander rekordregnskab i andet kvartal, som hverken er drevet af kursreguleringer eller tilbageførsler, men af kerneforretningen. Det glæder bankens adm. direktør, John Fisker, der for fem kvartaler siden ikke havde regnet med at stå her i dag. "At det hele ville buldre på den her måde, havde vi ikke set komme," siger han.

Ny låntype fra Totalkredit runder skarpt hjørne

Med udlån for over 5 mia. kr. i fastforrentet 1,5 pct.-lån med afdragsfrihed i 30 år kommer boligejere fri af risiko for indlåsning hos Totalkredit. Realkredit Danmark har fortsat det største udlån i den relativt nye lånetype på tværs af rentesatser.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs