FinansWatch

Efter endnu en forsinkelse: Eftersyn af bøvlede bankregler klar om få dage

Den længe ventede oprydning af den finansielle regulering, som regeringen har lovet, er igen blevet forsinket. Men nu er den lige på trapperne, meddeler Erhvervsministeriet. Eftersynet skal rydde op i bankregler, der ifølge forsker blandt andet har ført til svag konkurrence på erhvervsudlån.

Finanssektorens Hus i Amaliegade, hvor Finans Danmark holder til. Lobbyorganisationen er tilfreds med det eftersyn af den finansielle regulering, der er på vej. Foto: PR

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FinansWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Dansk chef i Lehman Brothers fik krak ind på sms: "We are fucked"

For Kasper Kemp Hansen fik det personlig betydning, da Lehman Brothers krakkede. Han havde drømt om de mange erfaringer, han kunne få i den finansielle sektor i London, men blev skuffet over det miljø, han blev en del af i investeringsbanken. FinansWatch tager med ham tilbage til de skæbnesvangre dage i september 2008.

Ventureinvestor kritiserer minibørs for for lav barre

Det er for let at blive noteret på Nasdaqs minibørs, First North Copenhagen, lyder det fra ventureinvestoren Gregers Kronborg, efter det er kommet frem, at et af de noterede selskaber har haft en formand med forbindelser til Nordkorea.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere