FinansWatch

Flere hundrede ansatte faldt fra i Nordea i fjerde kvartal – især én afdeling stod for skud

Fjerde kvartal i 2019 bød på et farvel til næsten 500 medarbejdere i Nordea. I løbet af hele sidste år stod antallet af medarbejdere dog stille, hvilket blandt andet skyldes integrationen af Gjensidige Bank, mens der nogle steder blev væsentligt færre ansatte.

Topchef Frank Vang-Jensen har ikke lagt skjul på, at der skal være færre medarbejdere i Nordea i fremtiden. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Nordea gik ud af 2019 med omtrent så mange medarbejdere, 29.000, som man gik ind i året med. Men det betyder ikke, at medarbejdersammensætningen har stået stille i det forgangne år.

I det seneste årsregnskab, som kom på gaden i dag torsdag, kan man blandt andet læse, at der blev 469 medarbejdere færre fra 3. til 4. kvartal sidste år i koncernen. Det er en tilbagegang på 2 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Blot fordi man er chef er det ikke sikkert at man får gode ideer"

Den amerikanske investeringsplatform Public.com, der er stiftet af danske Jannick Malling, er ved at opbygge en stor udviklingsafdeling i Danmark. Nu er selskabet rykket til nye lokaler centralt i København. Det skal gøre det nemmere at rekruttere medarbejdere og skabe de perfekte rammer for arbejdskulturen, så gode ideer kan boble op nedefra.

FA opfordrer til brug af sektoraftaler

Finanssektorens Arbejdsgiverforening opfordrer til brug af de særlige coronaaftaler, så en hverdag med hjemmearbejde og hjemsendte børn kan hænge sammen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs