FinansWatch

Investorer kræver oprydning efter hvidvask: Pensionskasse klar til at skære bånd til Danske Bank

Pensam forventer klare konsekvenser og placering af ansvar, når Danske Bank senere i denne måned offentliggør sin egen undersøgelse af bankens problemer med hvidvask i den estiske filial. FinansWatch har talt med 10 af landets pensionsselskaber, der alle følger sagen nøje.

Torsten Fels, adm. direktør for Pensam. | Foto: PR

I løbet af det seneste halvandet år er sagen om Danske Banks problemer med hvidvask i bankens estiske filial vokset, og hos landets pensionsselskaber, der varetager investeringerne for danskernes pensioner, følger man sagen nøje.

Hos Pensam kan det få den konsekvens, at pensionsselskabet sælger sine aktier og reducerer sine forretninger med Danske Bank, hvis ikke banken får taget de rette konsekvenser af sagen, når banken offentliggør sin egen undersøgelse senere i denne måned.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

Blackrock udpeger Christian Hyldahls efterfølger i Norden

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock har i Elisabeth Sterner fundet en afløser på posten som country manager for Norden efter at danske Christian Hyldahl er rykket op i hierarkiet som chef for Blackrocks europæiske forretning.

Tyskland vinder armlægning om ny ESMA-chef

EU's medlemslande er efter lang tids stridigheder blevet enige om, hvem de gerne vil pege på som ny chef for det magtfulde markedstilsyn ESMA. Nu udestår en enkelt godkendelse.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs