FinansWatch

Arbejderbank ude på den anden side efter finanskrisen

Solide fald i nedskrivninger og fremgang i basisindtjeningen vækker glæde i Arbejdernes Landsbank. Men tab på fondsbeholdning skæmmer.

”Overskriften er, at vores motor kører godt, og så må jeg leve konsekvenserne af at have en stor fondsbeholdning. Jeg kunne reducere mine indlån med negative renter, men man skal behandle folk ordentligt, og derfor har vi bevidst prioriteret ikke at overføre de negative indlånsrenter på kunderne," siger Gert Jonassen, adm. direktør for Arbejdernes Landsbank til FinansWatch.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FinansWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

PFA satser over halv milliard på Amager-projekt

Pensionsselskabet køber industrivirksomheds ejendomme og forbereder bolig- og kontorplaner, selvom lokalplan ikke er på plads. Selv hvis det glipper, kommer vi ikke til at gå tomhændede fra investeringen, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn til EjendomsWatch. Datterselskab i Thylander Gruppen er med som udvikler.

Prisportal skulle skærpe konkurrencen – men kun få boligejere bruger den

Regeringen lancerede sidste år prisportalen Tjek Boliglån for at skærpe konkurrencen på realkreditmarkedet. Men de danske boligejere har endnu ikke for alvor taget muligheden til sig, viser nye tal. Forbrugerrådet kræver andre tiltag på bordet, og Socialdemokratiet vil have minister til at redegøre for, hvad man har gjort for at fremme kendskabet til hjemmesiden.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere