FinansWatch

Derfor ændrer ATP markant i sin organisation

Selv om ATP primært er kendt som forvalter af en pensionsformue for alle arbejdende danskere på godt 768 mia. kr., har pensionskassen i Hillerød overtaget en lang række offentlige og private administrationsopgaver. For at styre dem bedre har ATP-direktør Christian Hyldahl gennemført en stor omstrukturering, som blandt andet betød et farvel til en central ATP-chef gennem de sidste 20 år. (Præciseret)

PR/ATP
ATP-direktør Christian Hyldahl har gennemført en stor organisationsændring i pensions- og administrationsgiganten. Men det har ATP ikke gjort meget ud af at fortælle om. Foto: PR/ATP

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FinansWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Nordeas formand var frontmand for estisk hvidvaskbank

Nordeas bestyrelsesformand, Björn Wahlroos, var også bestyrelsesformand for Sampo Pank, inden den blev solgt til Danske Bank i 2007. Ifølge flere iagttagere sætter Danske Banks hvidvaskundersøgelse af dens estiske filial ham i et dårligt lys, skriver Information.

Kapitalforvalter lancerer bæredygtig fond

Formuepleje lancerer en ny fond, der aktivt vælger bæredygtige investeringer. "Der er et stigende krav om, at virksomhederne tager ansvar og skal leve op til nogle specifikke krav," siger direktør.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere