FinansWatch

Navne og Job

Veteran i Nationalbanken fylder rundt

En af Nationalbankens tre direktører fylder i dag torsdag 60 år. Hovedpersonen har ikke forladt Nationalbanken, siden han i 1984 satte sine fødder der for første gang som assistent.

Fuld fart i dybe dækspor: Arvtager af tung Nordea-post vil ræse fra rivalerne

Den nu tidligere chef for storkunder i Nordea pløjede igennem 38 år et par solide spor i banken, som hans arvtager nu skal køre videre i. Den nye storkundechef er dog klar til at finde sin egen vej med tæt kundekontakt og stålsat vindermentalitet, fortæller han, da FinansWatch møder ham i Nordeas disruptede domicil.

Ny vicedirektør i tilsynet har tre klare fokuspunkter

Selvom Carsten Brogaard aldrig har haft deciderede planer for sin karriere, er han nu alligevel strøget til tops hos finanssektorens magtfulde vagthund. FinansWatch har taget en snak med tilsynets nye vicedirektør om, hvilke ting han vil holde særligt øje med blandt pensions- og forsikringsselskaberne.

Danske Bank satser benhårdt på ansvarlige investeringer med ny chef

Danske Bank har fundet deres nye Head of Responsible Investments hos en af markedets førende leverandører af screeningsværktøjer og såkaldt proxy advisor services. Med ansættelsen forsøger Danske Bank at vise, at den fremadrettet satser intenst på ansvarlige investeringer.

Dansk app-firma henter chef i Danske Bank

Det danske appfirma Nodes har været forbi Danske Bank for at finde en ny direktør. Ansættelsen sker som led i en plan om at blive Europas førende bureau inden for appudvikling.

Året der gik: Her er de mest markante jobskift i 2017

Markante profiler har skiftet job, og finanskoryfæer er gået på pension. Få her de mest markante navnehistorier fra 2017, og hør blandt andet direktører fortælle om fodring af får, kapløb med Kronprinsen og en bralrende badevægt.

"Branchen er den samme, men jeg kommer til at se den fra en anden side af bordet"

Det er en erfaren kapacitet med en alsidig karriere inden for både den juridiske sektor og den finansielle sektor, der snart tiltræder stillingen som vicedirektør i brancheorganisationen Forsikring & Pension. Dermed sætter den nu tidligere vicedirektør i Finanstilsynet sig over på den anden side af bordet, fortæller han til FinansWatch.

Ledige stillinger

Finansjob

Se flere

Se flere

Jobskifte

 • Janne Vagner

  Ny titel: Erhvervsrådgiver
  Ny arbejdsgiver: Fynske Bank
 • Henrik Lykke

  Ny titel: Private Banking direktør
  Ny arbejdsgiver: Vestjysk Bank
 • Søren Nielsen

  Ny titel: Filialdirektør
  Ny arbejdsgiver: Sydbank i Bramming

Indsend jobskifte

Se alle