FinansWatch

Det gik du glip af på FinansWatch i går eftermiddag

Gik du glip af eftermiddagens godter på FinansWatch? Læs om Heidebys ønske til den kommende statsminister og GF Forsikrings udfordringer på leasingmarkedet.

16.09

GF-direktør: Vækst både i bilerne og bredden

GF Forsikring udfordres af leasingmarkedet, men direktøren vil både komme med tilbud via leasing-aftaler samt brede forretningen ud.

Læs historien her

15.27

Norske banker kan imødese højere kapitalkrav

De norske banker kan se frem til højere krav til institutternes kapital, når det gælder boliglån. Det siger den norske finansminister Sigbjørn Johnsen.

Læs historien her

14.50

Heidebys ønske til statsministeren: Få styr på økonomien

Der skal styr på de langsigtede udfordringer i dansk økonomi, lyder det fra adm. direktør i PFA, Henrik Heideby, til landets kommende statsminister.

Læs historien her

13.13

Deutsche Bank-chef lufter fyringstanker

Deutsche Bank kan være på vej til at stille sig i køen af banker, der massefyrer oven på finanskrisen. Det skriver Bloomberg News.

Læs historien her

Mere fra FinansWatch

PFA bygger Danmarks højeste træhus

På samme måde som en Formel 1-bil agerer prøveklud for teknologi til fremtidens personbiler, skal kontorbyggeriet ”Træ” i Aarhus vise vejen frem for klimavenlige byggeløsninger, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn fra PFA. Byggeriet omfatter et træhus på 20 etager.

Danske Bank må væbne sig med tålmodighed i Mobilepay-fusion

Danske Bank sigtede sidste sommer efter at sende Mobilepay ind i nordisk fusion omkring sidste årsskifte, men siden har tidsplanen rykket sig. Processen har taget længere tid end ventet, lyder det fra Danske Bank, som ikke er i tvivl om, at fusionen bliver godkendt.

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs