FinansWatch

Pension

Så stor er forskellen på pensionsselskabernes flyttegebyrer

En ny opgørelse viser, at der er stor forskel på, hvor meget landets pensionsfirmaer tager sig betalt for at flytte kunders opsparinger. Ifølge flere pensionsselskaber dækker gebyret dog blot selskabernes egne omkostninger. Men tre steder er det helt gratis.

Pensionskasse investerer 350 mio. kr. i Aarhus-bydel

En af landets største pensionskasser kaster sig over boligbyggeri i Gellerup, som er ved at smide sit rygte som en belastet bydel fra sig. Boligforenings grundsalg giver mulighed for at optimere almene boligblokke yderligere, fortæller parterne til EjendomsWatch.

Ældre bliver ved med at bruge penge

En ny undersøgelse lavet for Danica Pension viser, at vi i modsætning til tidligere fortsætter med at bruge penge, efter vi er gået på pension, skriver Finans.

Skandia udskyder 2018-mål

Pensionsselskabet kan alligevel ikke indfri målet om at nå 50 mia. kr. under forvaltning i 2018, fortæller topchef.

Nordea Liv om manglende oplysninger til kunder: Vi vidste ikke, det var ulovligt

Danmarks tredjestørste kommercielle pensionsselskab, Nordea Liv & Pension, vidste ikke, at det var lovpligtigt at oplyse kunderne om honorering af mæglere, forklarer selskabet i et interview med FinansWatch. Her sætter Nordea Liv for første gang tal på, hvor mange kunder der har manglet oplysningerne i deres depotoversigt.

Unge har ikke styr på forsikringen

Få unge ved, hvordan de er dækket økonomisk, hvis ulykken rammer, og de mister evnen til at arbejde, viser ny undersøgelse. Meget bekymrende, mener eksperter.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere