FinansWatch

Saxo Bank har trukket tidligere kunde i retten

Saxo Bank har hevet den svensk-libanesiske forretningsmand Charbel Nader i Sø- og Handelsretten, fordi han for syv år siden beskyldte banken for snyderi med valutahandel, skriver Berlingske Business.

I disse dage mødes Saxo Bank med forretningsmanden Charbel Nader i retten, fordi han har beskyldt banken for snyd med valutahandel. Banken vil have rettens ord for, at den svensk-libanesiske forretningsmands påstande er forkerte. Det skriver Berlingske Business.

Striden mellem Saxo Bank og tidligere kunde Charbel Nader og selskabet IM International SAL begyndte i 2010, hvor Nader rejste en række beskyldninger mod banken om at have snydt ham. Bl.a. påstod han, at banken ikke havde overholdt den forretningsaftale, han i sin tid havde indgået med den – i den forbindelse det såkaldte 'spread' i forbindelse med valutahandel. Han påstod endvidere, at Saxo Bank havde indbygget en fejl i sin platform for valutahandel, som gjorde at kunderne fik tab, skriver avisen.

Charbel Nader meldte i 2010 Saxo Bank til politiet for at være skyld i et tab på 20 mio. kr. i IM International SAL. Virksomheden handlede valuta gennem fire måneder i efteråret 2009 via bankens platform.

Retssagen anlagt af Saxo Bank kører nu i Sø- og Handelsretten. Det er ikke lykkedes Berlingske Businees at få fat på Charbel Nader, og hans advokat Henrik Gisløv ønsker ikke at udtale sig. Advokaten John Korsø Jensen kører sagen for Saxo Bank, og ifølge kommunikationschef Steffen Wegner Mortensen har Saxo Bank ikke mulighed for at udtale sig om sagen før søndag.

Kunde melder Saxo Bank til politiet

Saxo Bank renset for beskyldninger om manipulation

Forsiden lige nu

PFA satser over halv milliard på Amager-projekt

Pensionsselskabet køber industrivirksomheds ejendomme og forbereder bolig- og kontorplaner, selvom lokalplan ikke er på plads. Selv hvis det glipper, kommer vi ikke til at gå tomhændede fra investeringen, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn til EjendomsWatch. Datterselskab i Thylander Gruppen er med som udvikler.

Prisportal skulle skærpe konkurrencen – men kun få boligejere bruger den

Regeringen lancerede sidste år prisportalen Tjek Boliglån for at skærpe konkurrencen på realkreditmarkedet. Men de danske boligejere har endnu ikke for alvor taget muligheden til sig, viser nye tal. Forbrugerrådet kræver andre tiltag på bordet, og Socialdemokratiet vil have minister til at redegøre for, hvad man har gjort for at fremme kendskabet til hjemmesiden.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere