FinansWatch

Lav aktiekurs vakte potentiel Nets-købers interesse

Nets' kursnedtur efter børsnoteringen i september sidste år og problemerne med at få kursen op igen vakte Hellman & Friedmans interesse og fik kapitalfonden til at byde på selskabet, skriver Berlingske Business.

Foto: /ritzau/Torben Åndahl

I mange år har Hellman & Friedman fulgt Nets og andre selskaber i industrien. Da Nets sidste år blev sendt på børsen i kurs 150 kr., blev det lidt af en nedtur, da aktien hurtigt faldt og havde svært ved at genvinde terræn. Her øjnede den amerikanske kapitalfond muligheder. Det skriver Berlingske Business.

"Vi har fulgt virksomheden, siden den blev børsnoteret, og da aktiekursen ikke udviklede sig, som folk håbede, så vi en mulighed for at give selskabet en anden mulighed ved at tage det af børsen," siger Stefan Götz, adm. direktør i Hellman & Friedman, til Berlingske.

Han forklarer avisen, at det vil være bedst for Nets at forlade aktiemarkedet, da selskabet har behov for langsigtede investeringer, som investorerne som oftest ikke har tålmodigheden til.

Kapitalfonden og resten af konsordiet, der tæller Advent, Bain, GIC, Fisher Lynch, StepStone og Sampo, har budt 165 kr. pr. aktie for Nets.

Nets fik forespørgsler men ingen bud fra industrispillere

Nets-aktionærernes lidelseshistorie slut efter godt et år

Mere fra FinansWatch

Pensionister i pengenød - her er hele artikelserien

I en stribe artikler har FinansWatch sat spot på det faktum, at landets pensionister og pensionselskaber på vidt forskellig vis håndterer en situation, hvor markedsrenteprodukterne er hårdt udfordrede og vil levere markant lavere udbetalinger end tidligere. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FinansWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs