FinansWatch

Medie: Iværksætter investerer millioner i dansk crowdlendingvirksomhed

Iværksætteren Torben Nordal Clausen skyder penge i Lendino og indtræder samtidig i bestyrelsen, skriver Berlingske Business.

Torben Nordal Clausen

Iværksætteren Torben Nordal Clausen investerer sammen med udenlandske investorer et millionbeløb i den danske crowdlendingvirksomhed Lendino. Det skriver Berlingske Business.

Torben Nordal Clausen indtræder samtidig i Lendinos bestyrelse.

”Med den know how og økonomiske styrke, som Torben bringer med sig ind i Lendino, ser jeg frem til, at vi kan gøre Lendino til en af de førende aktører op det alternative lånemarked i Danmark til glæde for både vores nuværende og fremtidige kunder,” siger Lendinos adm. direktør, Asger Trier Bing.

Indtil videre har Lendino formidlet 37 lån for i alt 18 mio. kr. til mindre virksomheder.

Forsiden lige nu

Forslag om loft på kviklån skudt ned i Folketinget

Et forslag fra SF om et omkostningsloft på kviklån står ikke til at blive til virkelighed. For selv om flere af Folketingets partier anerkender udfordringen med himmelhøje kviklånsrenter, så var det under tirsdagens førstebehandling af forslaget småt med opbakningen.

PFA satser over halv milliard på Amager-projekt

Pensionsselskabet køber industrivirksomheds ejendomme og forbereder bolig- og kontorplaner, selvom lokalplan ikke er på plads. Selv hvis det glipper, kommer vi ikke til at gå tomhændede fra investeringen, siger ejendomsdirektør Michael Bruhn til EjendomsWatch. Datterselskab i Thylander Gruppen er med som udvikler.

Relaterede

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Finansjob

Se flere

Se flere