FinansWatch

Danskes digitale charmetrolde får ny chef

Toppen af bankens seks mand store afdeling for online kommunikation skifter ud. Jon Lund afløser Søren Reumert, og banken skal mere i dialog - også med sure kunder - siger den nye kommunikationschef.

Jon Lund, ny online-kommunikationschef hos Danske Bank. Foto: Kasper Buchardt Thye

Danske Bank skal være klar til at tage livtag med danskernes banklede og dårlige anmeldelser på nettet. Det siger bankens nye online-kommunikationschef, Jon Lund, der tiltræder efter sommer.

Selvom han endnu ikke har en strømlinet strategi parat, så er der områder af nettet, hvor banken kan øge sin tilstedeværelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FinansWatch

"Køb nu, betal senere"-virksomhed tilbyder rentefri kreditter på 30.000 kr. uden detaljerede kredittjek

DE GRATIS KREDITTER: For at få en kredit uden renter på 30.000 kr. hos Anyday skal man ikke vise lønsedler eller give adgang til bankkonto. Et kredittjek mod debitorregistre og en reservation på en tiendedel af beløbet er nok. Anyday mener, at virksomhedens måde at kreditvurdere kunder på er sikker, og at det ikke lokker kunder i uføre. Dog tager virksomheden open banking-teknologi i brug i det nye år for at blive bedre.

Afdragsfri lån i hopla - men de går til de gale

Man skal kun tage et afdragsfrit lån, hvis man ikke har brug for det, har opfordringen fra nationalbankdirektør Lars Rohde været. Men centralbankens egne tal og en kontrafaktisk beregning peger på, at det ikke er tilfældet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Finansjob

Se flere jobs

Se flere jobs