Kommercielle pensionsselskaber har bedste medarbejderimage

Tendensen er den samme som sidste år i FinansWatchs og Wilkes undersøgelse af medarbejderimage på pensionsområdet: Kommercielle selskaber klarer sig bedre end arbejdsmarkedskasserne - og Velliv er helt i front. 
Velliv scorer højest af 12 pensionsselskaber i FInansWatchs og Wilkes undersøgelse af medarbejderimage. | Foto: Pr/velliv
Velliv scorer højest af 12 pensionsselskaber i FInansWatchs og Wilkes undersøgelse af medarbejderimage. | Foto: Pr/velliv

Velliv ligger igen i år helt i top, når det kommer til at have det bedste image blandt nuværende og tidligere medarbejdere, viser FinansWatchs årlige undersøgelse Medarbejderimage, der laves i samarbejde med Wilke.

Anden og tredjepladsen på listen indtages ligeledes af de samme selskaber som i fjor, nemlig Danica og PFA. Ser man på alle 12 selskaber på listen er den overordnede tendens, at de kommercielle pensionsselskaber klarer sig bedre end arbejdsmarkedskasserne.

Rangeringen er foretaget på baggrund af spørgsmålet ”hvordan er din overordnede opfattelse af virksomheden som arbejdsplads?” Svarene er omregnet til en score mellem 0 og 100. Velliv scorer 73, Danica 72,9 og PFA 70,7. arene kommer fra respondenter, der kender virksomheden eller er nuværende eller tidligere ansatte.

Undersøgelsen medarbejderimage baserer sig på omtrent 2100 respondenter. Den måler helt overordnet loyaliteten blandt medarbejderne i finanssektoren.

Undersøgelsen er gennemført i perioden 3. oktober til 29. november 2022. Undersøgelsen er en del af rapporten Medarbejderimage 2022, der udgives af FinansWatch i samarbejde med Wilke. Rapporten er gratis for abonnenter på FW Insight, men kan også købes separat.

Læs gratis preview af rapporten her.

https://insight.finanswatch.dk/rapporter/2022/medarbejderimage/

Læs mere om FW Insight her.

https://insight.finanswatch.dk/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Jyske Bank/pr

Jyske Bank skruer på renten

For abonnenter